MILIONÁR JE STREDNÁ TRIEDA. AJ HMOTNÉ STATKY PRINÁŠAJÚ RADOSŤ A ŠŤASTIE. KOREŇOM ZLÉHO JE TIEŽ PENIAZE NEMILOVAŤ! (podľa náuk oficiálnych náboženstiev život vyzerá iba ako čakanie na smrť, ktorú s požehnaním pápeža veriacim radi darujú firmy ako Pfizer

19.09.2023 12:11

MILIONÁR JE STREDNÁ TRIEDA. AJ HMOTNÉ STATKY PRINÁŠAJÚ RADOSŤ A ŠŤASTIE. KOREŇOM ZLÉHO JE TIEŽ PENIAZE NEMILOVAŤ!

 

"Koreňom zlého je milovať peniaze!" (1Tim6:10-11) Ide len o ďalší manipulatívny biblický verš. Biblia sa obvykle vysvetľuje len z jednej roviny, pričom roviny sú dve a nemožno ich od seba oddeliť! Na jednej strane má pravdu aj Biblia, na druhej strane, ak je vysvetlenie iba doslovné, ide o manipuláciu a je ľahké pre znalca Biblie potvrdiť alebo vyvrátiť biblickými veršami čokoľvek!

Takisto je pravdou, že koreňom zlébo je peniaze nemilovať! Spodina sa tvári, že peniaze sú zlé a hrá automaty, tipujú a zúčastňujú sa lotérií, toto schizofrenické stádo žije v trvalom rozpore, kedy naučená doktrína je v rozpore s tým, čo cítia. Považujú za chorého každého, kto ešte vôbec má nejaké sny a snaží sa ich naplniť, lebo podľa nich - treba žebrať a prosiť boha, aby "im padlo!" (ide tu o poukázanie na kontrast myšl. nastavenia "peniaze sú zlé" ale "chcem vyhrať veľa veľa", veľa :-)

Práve neváženie si peňazí vedie k nedisciplinovanosti a hlúpemu rozhadzovaniu, namiesto "siatia". Spodina tvrdí, že peniaze boli aj budú, zatiaľ čo človek, ktorý si váži peniaze investuje podľa svojich možností. A môže prísť aj situácia, kedy bude potrebné siahnuť na rezervy, teda, môže sa stať, že peniaze jednoducho nebudú! Po úrodných rokoch môže prísť aj neúroda! Ak sa seje, resp. investuje aspoň niečo, takto je možné očakávavať aspoň nejakú úrodu a tešiť sa i nájsť radosť a šťastie v materiálnych veciach. A ak je hojnosť, je možné si tvoriť rezervy nielen v peniazoch, ale i v zlate, nehnuteľnostiach, tovare, atď., ktoré sa môžu vždy môžu zísť a predsa tiež dávajú človeku nejaký pocit istoty: "Majetok bohatého je jeho pevným mestom a jako vysoký múr v predstave jeho mysli." Príslovia 18:11; uvedieme i angl. preklad LAMSA: "The rich mans wealth is his strong city; and his dwelling place is fenced by a strong wall." Proverbs 18:11, HOLY BIBLE - LAMSA

-   -   -

Náboženské lži sú, že peniaze a hmotné statky neprinášajú nijaké šťastie! Vidíte tých chudákov zatrpknutých, na autách, čo vyzerajú ako odpadkový kôš a tých šťastných úspešných, ktorí denne zmysluplne vydávajú energiu, šoférujúcich krásne športové auto? Väčšinou je to tak, že staré špinavé auto riadi zatrpknutý chudák a radosť srší z mladých, bohatých a úspešných. Je to viditeľný rozdiel, napriek tomu sa tu stále opakuje lož, že v materiálnych veciach nie je žiadne šťastie! Ak je koreňom zlého milovať peniaze, platí zároveň, že koreňom zlého je peniaze aj nemilovať! Nie je možné deliť svet na duchovný a materiálny*, hmotné statky prinášajú štastie takisto!

Momentálne, situácia je taká, že milionár je stredná trieda, ktorá si môže zabezpečiť normálne bývanie, normálny životný štandard a pohodlné auto rovnako ako pohodlné topánky a ak treba, má viac domov i viac áut (ak by boli ľudia na vyššej úrovni, každý by mal všetko a nikto by nemusel nič vlastniť výhradne pre seba, veď komu by vadilo, že sa vo vašom aute včera vozil Mahariši z Arunačály alebo že bol osvietený mudrc týždeň na vašej chate/jachte? Svet raz bude vyzerať úplne ináč, ani na telo nie je možné sa pozerať ako na majetok v osobnom vlastníctve... (napriek tomu si mnohí mysolia, že si s ním môžu robiť čo chcú)

-   -   -

Dnes väčšina známych, ktorí pracujú ako zamestnanci, rozmýšľajú nad tým, aké jedlo si môžu dovoliť, pretože na prvotriedne kvalitné potraviny popri splácaní hypotéky alebo nájmu im to už prestáva výcházať z mizerného platu! A toto nie je život! Samozrejme, základné potreby by mali byť dostupné všetkých, ale v súčasnosti je milionár strednou triedou, ináč žiadna stredná trieda už ani  neexistuje! To, čo bolo kedysi prirodzené a normálne pre všetkých je dostupné pre čoraz menšiu skupinu ľudí a súčasné nastavenie finančného systému je hrozbou aj pre bohatých, pretože keď sa globalisti rozhodnú zvyšovať úroky a sťahovať rôznymi metódami peniaze z trhu, mnohým milionárom klesajú tržby a ak by to trvalo príliš dlho, skončia všetci s výnimkou "majiteľov autorských práv na peniaze" na ulici. Je zakázané peniaze len tak raziť ako mince alebo domáce tlačenie bankoviek, pričom vo veľkom to robí EÚ a FED... Samozrejme, bude to mať katastrofálne následky, pri nekrytých peniazoch ide vlastne o krádež učitej časti majetku pri každom nákupe alebo predaji tovaru, sto eur môže mať hodnotu dnes 50, zajtra 80 alebo kedykoľvek hoci aj 0 či dokonca -5, ide o to, nakoľko tejto hre budú ľudia dôverovať a finančná kríza sa dá zorganizovať podobne ako plandémia - šírením fámy z dostatočne vysokého miesta. Človek predávajúci tovar si myslí, že mu dali skutočnú hodnotu, pričom ho podviedli a dali mu vlastne namiesto bankovky kúsok toaletného papiera! Kedykoľvek vlastne stačí vyhlásenie centrálnych bánk - "Áno, oddnes je to je to toaletný papier" a jeden finančný systém skončil! Peniaze sa môžu stiahnuť z trhu nastavením vyšších úrokových sadzieb (inflácia=do veľkej miery úroková miera v bankách) alebo napumpovať do ekonomiky podporou lacných úverov. Úroky by mali byť zakázané, je to legálna úžera. A vydávanie ničím nekrytých peňazí by malo byť zakázané. V štáte nemôže mať kontrolu nad vyávaním peňazí a celým finančným systémom tretia strana alebo súkromný podnik! To je vlastne otroctvo! Lekári občas štrajkujú, čo ak by zaštrajkovali banky zatvorením pobočiek, zavretím bankomatov a bloknutím online prevodov? Vystihuje to heslo e-Bay:
"You all are captived / všetkých vás máme!" Dokiaľ ľudia budú používať ich peniaze a ich systém, jedného dňa zistia, že je to ako v sci-fi, kde systém prevzal kontrolu nad ľuďmi a naviedol loď na kolízny kurz!

-     -     -

Podľa manipulatívnych veršov Biblie by mali mať dôchodcovia a zamestnanci, ktorí riešia existenčné problémy a dostupnosť základných vecí "dosť na svojom plate" (Luk3:14) a o nič sa nesnažiť! Biblická a zvlášť katolícka doktrína je v celku: Poslúchajte, držte huby, nechajte sa ožobračovať, robte nám otrokov v zamestaní a buďte radi, že máte aspoň nejakú prácu, ináč, ak sa pokúsite veci meniť, skončíte v pekle, ale ak budete držať hubu a robiť nám otrokov, pôjdete do raja!" 

Tieto náuky treba zavrhnúť! Tak, ako sa väčšina osvietených duchovných autorít dištancuje od Starého zákona ako od fašistického spisu, mnohé manipulatívne verše Nového zákona nie je možné prehliadnuť, rovnako ako falošnú knihu Zjavenie, ktorá odjakživa programuje ľudstvo na koniec sveta a veľké trápenie! Biblia je vlastne 66 zvitkov, je to malá knižnica. Takýchto spisov je oveľa viac, napríklach v niektorých apokryfoch znejú Slová Pána Ježiša Krista úplne ináč, idú viac k podstate a vôbec sa nestarajú o to, aký súkromný život vedie veriaci!

Súvisiace články / related articles:

*GENERÁL PETROV: AKO KOMUNIKOVAŤ S BOHOM? OTÁZKA "ČO JE PRVOTNÉ, VEDOMIE ALEBO HMOTA?" JE V ZÁSADE CHYBNÁ

https://www.biblik.sk/news/general-petrov-ako-komunikovat-s-bohom-otazka-co-je-prvotne-vedomie-alebo-hmota-je-v-zasade-chybna/

BIBLIA KNIHA KNÍH - DOKUMENT O NAJČÍTANEJŠEJ KNIHE SVETA
https://www.biblik.sk/news/biblia-kniha-knih-dokument-o-najcitanejsej-knihe-sveta/

TIP NA KNIHU: KIYOSAKI - Bohatý otec, chudobný otec (aj takáto kniha môže byť pre niekoho rovnako svätá, podobne ako knihy Davida R. Hawkinsa a ďalšie, ktoré pomáhajú ľuďom objaviť raj na Zemi a vyviaznuť z okov biedy a nešťastia tu a teraz. Bohužiaľ, podľa náuk oficiálnych náboženstiev život vyzerá iba ako čakanie na smrť, ktorú s požehnaním pápeža veriacim radi darujú firmy ako Pfizer, Moderna a ďalšie)

NASTAVENIE DRUHÉHO LÍCA JE PRESNE GÁNDHÍHO POSTOJ: ZAČAŤ VYHÁŇAŤ ZLOČINCOV A OKUPANTOV HOCI AJ HOLÝMI RUKAMI. ["Merde!" - historicky najznámejšie nastavenie druhého líca
https://www.biblik.sk/news/nastavenie-druheho-lica-je-presne-gandhiho-postoj-zacat-vyhanat-zlocincov-a-okupantov-hoci-aj-holymi-rukami/

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!