MINISTER DOLEŽAL - STRANA SME RODINA: 5G MAXIMÁLNE PODPORUJEM (DOPNENÉ)

18.05.2020 23:20

Chceme rýchle nasadenie 5G, odkazuje minister

Andrej Doležal (strana SME RODINA), nar. 23.3.1981, úradujúci minister dopravy a výstavby:

Aké dôležité je pre vás 5G?

"5G vnímam ako ďalší evolučný krok a maximálne ho podporujem. Ak budeme dostatočne rýchli a 5G implementujeme skôr, naša krajina tým môže získať dostatočne veľkú komparatívnu výhodu voči ostatným krajinám.

Budeme robiť všetko preto, aby sme tento proces nezdržiavali a naopak, urýchlili ho a vyšli operátorom maximálne v ústrety."

"Neviem si predstaviť zastavenie 5G."

"Petíciu, ktorú podpíše 10 tisíc ľudí, treba brať vážne. Ale na druhej strane budú legitímne autority tejto krajiny. Máme tu Úrad verejného zdravotníctva, hygienikov, Výskumný ústav spojov, celé Ministerstvo dopravy, Regulačný úrad, telekomunikačných operátorov..." (pozn. Biblik: berieme vás vážne, ale urobíme si ako chceme, tento sopliak sa nám vlastne smeje do xichtu! Ak sú toto schopní porodiť ich odborníci, kľudne vám napľujú do tváre zase a povedia, že 5G je úplne v pohode. Angličania takých odborníkov majú dosť a 5G stanice rovno zapaľujú. Započatie výstavby 5G je nepochybne ďalšie zamorenie elektrosmogom a predpokladá rozširovanie týchto sietí v blízkej budúcnosti, teda je začiatkom vážneho ohrozovania zdravia. Už súčasná situácia je neúnosná a ešte chcú priliať olej do ohňa. Ak by výstavba 5G pokračovala, pribudnú ďalšie nové antény a o pár rokov tak ako sú teraz na strechách budov anténové sady a stožiare na poliach, zopár nových antén si možno hneď ani nevšimnete, ale pre telo to bude ďalšia rana. A onedlho by mohli postupne vyrásť antény pre 5G na každom kroku. Možno spolu s nádormi, vírusmi, psych. a fyz. ochoreniami a následne úmrtiami, ktorých príčina bude ich odborníkom stále nie dosť jasná aj keď by bolo všetkým zle. Tak ako je celé nebo posypávané lietadlami a je umelo vyvolávaný skleníkový efekt, hovoria o nejakom CO2 a boji proti klimatickým zmenám. Aj keď všetko hynie, stromy vo veľkom chorľavejú a umierajú, citlivejší ľudia sa už dusia, zrážok ubúda tak, že situácia začína byť kritická - ich odborníci zločiny chemtrails totálne ignorujú. A ak je ohrozený život človeka, mienite ďalej platiť dane a poslúchať nariadenia týchto vrahov? V tomto štáte je kriticky nevyhovujúce aj ovzdušie, je zamorené vláknami vysýpanými z lietadiel, prepokladám, že 5G a rádiová technológia s tým priamo súvisí, zrejme tieto signály častice chemtrails zosilňujú, čo by aj vysvetľovalo v niektorých dňoch silné zvýšenie "dosahu" súčasných mobilných staníc. Je ich cítiť na cca dvojnásobnú vzdialenosť. Buď tieto stanice zvyšujú výkon keď sa rozsypú vrstvy chemtrails a sú používané na kontorolu počasia, alebo je to infraštruktúra na kontrolu človeka, kedy sa výkon staníc možno nezvyšuje, ale častice vo vzduchu pôsobia ako vysielače, odrážace alebo opakovače! (čo sa týka Wi-Fi routerov, tiež niekedy bez zjavného dôvodu zvýšia výkon, na podrobnejší výskum, či to súvisí z rozprašovaním chemtrails by sme potrebovali team ľudí a cca 10.000 € na prístrojové vybavenie. Je možné, že aj mobilné telefóny a všetky zariadenia sú prepojené, pretože výsledky našich meraní sú niekedy veľmi prekvapujúce, smartphone považujem za hazard so zdravím mať pri sebe, aj keď máte vypnuté všetky dáta a siete okrem GSM, robí to, čo staré telefóny nerobia, stručne povedané, smartphone na rozdiel od nesmart vyžaruje príliš silno a príliš často, obvykle platí, čím novší mobil/router/notebook tým väčšie svinstvo z hľadiska žiarenia)

https://www.infovojna.sk/article/minister-dopravy-dolezal-chce-urychlit-budovanie-5g-a-popiera-informacie-o-skodlivych-ucinkoch

https://zive.aktuality.sk/clanok/146872/5G-hoax-koronavirus-minister-rozhovor/

Ďakujeme: INFOVOJNA & ZIVE.SK

PETÍCIU PROTI 5G MÔŽETE PODPÍSAŤ TU:

https://www.peticie.com/stop_budovaniu_5g_sieti_na_slovensku

Poznámka Biblik: Každá proeurópska, proatlantická aj každá liberálna strana je protislovenská. Vidíte teraz aj stranu židovského milionára Kollára. Myslíte si, že koho záujmy budú presadzovať? Tí, čo zbohatli v čase, keď sa chvíľu nesvietilo, majú dosť na rováši. Ak by neposlúchali, mohli by skončiť zle. Všetci porevoluční milionári sú ako politici silno vydierateľní. Andrej Doležal vyzerá ako keby zrovna ušiel z diskotéky a je to zrejme ďalší do partie čo myslí vtákom:

https://www.biblik.sk/obrazky/#boris-kollar-kampan-jpg

-   -   -

PODPORUJTE SEBA AJ NÁS:

↓ IBAN Biblik.sk ↓

SK8583300000002101425963

SUPPORT YOURSELF & Biblik.sk

SWIFT/BIC: FIOZSKBAXXX

ĎAKUJEME. THANK YOU