MODLITBY ZA NOVÉHO PREMIÉRA_ZAKLADAJTE MODLITEBNÉ SPOLOČENSTVÁ

13.11.2020 20:10

V nedeľu 15.11.2020 o 15:00 sa uskutočnia modlitby za nového premiéra.

-   -   -

 

"Lebo kde sú dvaja alebo traja shromaždení v mojom mene, tam som i ja v ich strede." Matúš 18:20

-   -   -

Čo to znamená "v mojom mene"? Ján 4:23-24 píše:

Modlitba (alebo meditácia) má byť predýchnutá citom lásky a za vec, ktorá je v harmónii s Božou vôľou. Boha si nemáme predstavovať nijak, ako píše Ján 4:24, pretože Boh je Duch. Teda nejde o zhromaždenie sa pred nejakými ikonami, alebo pred niečim najsvätejším, ani o nejaké dookola odriekavanie modlitieb, ale ide najprv o samotný úmysel modlitby alebo meditácie. Ten úmysel by mal byť najsvätejší.

Stačí raz Bohu povedať konkrétnu vec (alebo niekoľko vecí) na ktorých sa dvaja alebo traja (príp. viacerí) zhodnete. Na takú modlitbu, ktorú prednesie jeden sa hovorí nakoniec Amen! A potom ďalší človek môže pokračovať a predniesť Bohu svoje alebo ďalšie veci. Na záver modlitby každého jednotlivca všetci, ak súhlasia, povedia Amen! Ak by ste s niečím, čo váš modliaci sa kolega povie nesúhlasili, nikdy na takú modlitbu nehovorte Amen, to sa nemusí vyplatiť a môže to byť niekedy aj nebezpečné. 

Čo sa týka tej kreatúry, ktorá bola dosadená do kresla premiéra, tá kreatúra vzbudzuje u mnohých ľudí odpor. Preto je podľa mňa lepšie na Matoviča nemyslieť vôbec. Mali by sme sa zhodnúť, že my Slováci, kým máme úrad premiéra, potrebujeme normálneho a schopného človeka, tak silného, ktorý je schopný brániť naše záujmy a chce pracovať pre Boha a pre národ v takejto veľmi náročnej službe. Za celý život som stretol iba jediného tak silného a schopného človeka, ktorý mal zároveň aj schopnosti, aj múdrosť, aj charakter, silu a životné skúsenosti. Jedná sa o jedného z trenčianskych podnikateľov z oblasti stavebníctva. Na Slovensku je iba málo ľudí, ktorí by mohli byť skutočným prezidentom alebo skutočným premiérom. V Maďarsku sa to podarilo, Orbán je človek na svojom mieste. Verme, že sa to podarí aj na Slovensku! A to je zmyslom našich modlitieb, ku ktorým sa môžete pridať. Na jednej strane je isté, že Matovič nesmie byť naďalej premiérom, na druhej strane, pre tých, ktorí sa podrobovali jeho bláznivým nariadeniam, to je človek na svojom mieste! Vydal príkaz na likvidáciu štátu a niektorí (bohužiaľ) väčšina sa začala starať o to, ako tento príkaz čo najlepšie vykonať. Za každé podrobenie sa nasledovala ďalšia bláznivosť a tí, ktorí sa bláznivostiam podrobovali, mali v osobe Matoviča ideálneho liečiteľa.

Teraz, keď je jasné, že Covid-19 je od začiatku podvod, zrejme budú snahy rozprášiť verziu 2.0, alebo udržiavať riadenie štátu smerom k celonárodnému (a následne ku globálnemu) chaosu. Ľudia by sa nemali nechať vyprovokovať k násilným akciám, je možné, že na protestoch budú provokatéri a na nich najviac pozor. Ináč, protesty sú potrebné.

Ak by to s Covid-19 nevyšlo, existujú ešte utečenci, ktorí by mohli byť ozbrojení a zákerní. Na tieto situácie treba byť pripravení a v čele štátu nemôže byť človek, ktorý by mal čas dať si spraviť anketu ako ďalej! Svoju neschopnosť nemôže niekto skrývať za odborníkov! Odborníci - ak by chceli predísť katastrofe a prejavom novej choroby, musela by sa riešiť katastrofálna situácia elektrosmogu v mestách a muselo by sa začať veľmi podrobné vyšetrovanie rozprašovania chemtrails. Elity sa však dohodli na 5G a na preočkovaní ľudstva a v šírení chorôb a likvidácii ľudí sa ďalej pokračuje. Títo satanisti majú nielen vojenské, frekvenčné a biologické, ale aj klimatické zbrane, existuje možnosť vyvolania ekologickej katastrofy (počasie - to vidíte aj sami, že to nie je normálne, otrávenie pôdy a stromov cez  chemtrails). Vzduch je otrávený a nasýtený syntetickými pavučinami - vláknami chemtrails, ktoré nám otrávili vzduch, a v dažďovej vode kontaminujú pôdu, vodu a celé životné prostredie. (do hľadania na Biblik.sk napíšte chemtrails vlákna a študujte. Je hrubá nezodpovednosť čokoľvek o chemtrails prehlásiť bez vlastného výskumu, bohužiaľ, tu oficiálne úrady šíria dezinformácie a ľudia im mnohí veria, ako keby oficiálne organizácie mali nejaký zaručený patent na pravdu, alebo panuje povera, že hádam by niečo tak strašne zlé a škodlivé elity nerobili, lebo by tým vraj poškodili aj sami seba! (Ale čo ak to nie sú ľudia, ale duchovia, padlí anjeli, démoni?) - - - Avšak, ak sa rozhodli vyhladiť väčšinu ľudstva, robia to úmyselne a cielene a túto možnosť, že to robia zámerne a veľmi rafinovane, nemôžeme vylúčiť, preto skúmajme a buďme bdelí)

Skutočnú pandémiu môže vyvoať jediný nálet posýpacích lietadiel alebo plošné očkovanie, príp. aj plošné testovanie! Vakcínou alebo testom môže byť zavedená infekcia alebo zložka, ktorá bude reagovať na chemikálie z chemtrails alebo na rádiové vlny. Skrátka, existujú spôsoby na manažovanie pandémie, ktorá tu zatiaľ nikdy nebola, ale vlády vedú ľudí tak, aby sami robili všetko, aby tu tá pandémia bola!

Akékoľvek podrobenie sa, či už nosenie rúška, alebo účasť na testovaní (príp. na vakcinácii) je zločinom na sebe aj na celej spoločnosti. Rúško je liaheň plesní a baktérií, ktoré vďaka vystresovaným ľuďom, čo ich nosia na papuli, nikdy nemali takú príležitosť množiť sa! Ak zhovadilosť začne robiť väčšina ľudí, stále je to zhovadilosť! A plošné nosenie rúšok je zhovadilosť a je veľmi nebezpečné a zdravie poškodzujúce najmä pre zamestnancov. Keď štát vedie nejaký zmanipulovaný psychopat, tak potom táto tendencia musí byť v národe hlboko zakorenená! Keď sa ľudia dusia, niektorí sa pýtajú okolostojacich, či sa môžu nadýchnuť, či si môžu dať dole rúško! To je potom už čo - strach nadýchnuť sa vzduchu, lebo hrozí pokuta??? Koľkých takto Matovičova vláda poškodila? A koľkí policajti ako jastrabi prenasledovali, mlátili a terorizovali ľudí za to, že nenosili rúška? A pritom, nikto nemá ani nárok sa druhého pýtať, prečo má alebo nemá rúško za účelom nejakého nútenia k niečomu! To je každého vec, nemáte žiadnu povinnosť chrániť druhých tým, že poškodzujete seba. Rúškom nakoniec ani nikoho nechránite, ochrana je iluzórna, pripodobníme ju nejakej náboženskej sekte, ktorá verí, že červená nitka na ruke chráni! Tomu môžete tiež veriť, ale nemôžete chcieť, aby to robili druhí. My napríklad veríme, že ľudia, ktorí sa neusilujú o duchovný vzostup, nebudú mať energiu, budú čoraz unavenejší, malátnejší, nervóznejší a chorejší. Ale preto nechceme nútiť ľudí, aby na sebe pracovali a hľadali v každej chvíli Boha a Božiu vôľu - teda, to, čo je skutočné a skutočne dobré a vedie k trvale udržateľnému, šťastnému a Večnému životu! Je to ich vec a Boh dal každému v istom ohľade právomoci ako sebe rovnému - slobodnú vôľu, slobodne sám si určiť a väčšinou aj slobodne robiť to, čo sám uzná za vhodné. Tu sa ale snažia nejakú novú pravdu vyhlasovať nejakí premiéri či odborníci - stavajú sa nad Boha a ich pád aj pád ich prisluhovačov bude veliký! Oni nám chcú nariaďovať, ako sa máme chrániť a siahajú nám na slobodu pod zámienkou, že sme zločinci ak ich nechceme poslúchať a ak sa odmietame sebapoškodzujúcimi metódami chrániť pred vírusom, podľa nich ho automaticky šírime na tých "zodpovedných"! Vraj sme bez rúška hrozbou pre tých ostatných, ktorí chudáci veria v rúško tak, že chráni len vtedy, ak ho má aj nasadené aj druhý! (vynikajúci diel  South Park  o sexuálnej výchove - zmanipulované malé dievčatá sa báli priblížiť v škole ku chlapcom, ak nenosili kondom). Je v tom diele South Parku vidieť, ako normálne prirodzené správanie a slobodná vôľa boli zmanipulované.

Naša slobodná vôľa a naša sloboda týmto prašivým satanistom veľmi vadí a ešte im veľmi vadí aj slobodné podnikanie, ktoré ľuďom pod falošnou zámienkou násilne likvidujú!

Keď sa k moci dostal Nero alebo Caligula (snáď viete ako biedne dopadli), tiež sa aj vtedy aj dnes našlo niekoľko vojakov (príp. policajtov), ktorí zrazu mali možnosť uspokojovať svoje zvrhlé chúťky a túžbu komandovať. Zločin je však zločinom aj keď k zločinu oprávňuje nejaké nariadenie alebo dokonca zákon - a vykonávatelia zhovadilostí (pokuty za rúška a pod.) budú súdení ako vojnoví zločinci! Na druhej strane, je tu možnosť trestať skutočných chrapúňov, ktorí spravodlivosti unikali, na takých týpkov sa môžu policajti sústrediť - potom takým hajzlíčkom a drogovým dílerom nie je zločin udeliť pokutu za rúško aj opakovane, ak v svojej zlej činnosti pokračujú! Takže každé svinstvo je na niečo dobré.

-   -   -

 

"Snaha o duchovný vzostup a potreby duše na prvom mieste - to je základný predpoklad (bibl. skala, Mat 7:24-29) pre psychické, fyzické zdravie, akýkoľvek dlhodobý úspech a dnes aj na prežitie." 12.11.2020 19:27

"Effort to make a spiritual progress and have interests of our soul as a priority number one is a base (bibl. rock, Mat 7:24-29) for psychical and physical health and any long-term success. Today, an active and prior effort for spiritual ascending is a base for survive."