MOJE SKÚSENOSTI S Wi-Fi A MOBILNÝMI STANICAMI

23.05.2018 16:55

Účely rozširovania wi-fi a mobilných základňových staníc:

 

1.) Kontrola myšlienok človeka

- vyvolať určitý typ správania, jednak pôsobením vysokej frekvencie, ktorá ovplyvňuje EEG a jednak poškodením určitej časti mozgu, ktorá je zodpovedná za vyššie cítenie. (Veľmi efektívny spôsob ako poškodiť mozog a umiestniť do ľudského či zvieracieho tela určité kovové častice, ktoré reagujú na vysoké frekvencie, je očkovanie. Aj takto sa už od destva vytvára určitý typ charakteru a posilňuje sa účinok vysokých frekvencií na kontrolu myšlienok. V zásade o očkovaní platí, že triezvy človek by za žiadnu cenu nedával očkovať ani psa)

2.) Kontrola pohybu, správania a návykov človeka

- kto nosí pri sebe mobil, nosí so sebou ustavične čip, ktorý odosiela jeho polohu. Ak máte smartfón a chodíte na internet, reklama je dnes už cielená, čo si môžete všimnúť aj napr. pri čítaní spamu vo vašich mailových schránkach tesne po vykonaní zopár rovnakých opakovaných hľadaní cez google.

Samozrejme váš pohyb, každý hovor, každý mail a každá stránka, ktorú navštívite je zaznamenávaná. Čiže ak by bolo treba vo vašom živote urobiť nejaký zásah, keby ste sa niekomu príliš plietli do cesty, existujú rafinované tzv. smart spôsoby ako vás "odkloniť". Váš smartfón a celá táto bezdrôtová infraštruktúra, ktorej súčasťou je aj ustavičné rozprašovanie inteligentného prachu z chemtrails je ešte chytrejšia, než by ste si dokázali predstaviť. Aj preto je cieľom pokryť každý štvorcový centimeter miest a dedín wi-fi, (mobilným signálom či GPS) najlepšie tak, aby to ešte ľudia sami chceli.

3.) Zníženie svetovej populácie

- tisícky oscilácií za sekundu, ktoré prechádzajú telom a mozgom človeka vyčerpávajú imunitný systém.

- nekontrolovaná inštalácia wi-fi a mobilných staníc do miest je otvoreným  pokusom o genocídu. V tom lepšom prípade, ak u človeka nenastane v pomerne mladom veku smrť na niektorú z civilizačných chorôb, inštaláciou bezdrôtových zariadení sa dosiahne ťažké psychické poškodenie, čím sa človek stáva vo svetovom dianí takisto "mŕtvy", pretože ťažko bude niekedy schopný vyvinúť aktivitu na zmenu svojho charakteru, t.j. celým svojim srdcom, a celým svojím životom odovzdať sa Bohu. Teda sa sám pripravuje o šancu na zmenu svetových udalostí, ktoré by mohli správnou výchovou jednej generácie viesť až k tomu vytúženému raju na Zemi. Zmena sveta vždy závisí predovšetkým od jediného človeka. Z hľadiska kresťanstva preto satan tak urputne bojuje o každú dušu. Ustavičný vesmírny konflikt dvoch síl, sily odstredivej a sily dostredivej, ktorých príčinou je jeden Boh. Aj takto je vo vesmíre zaručený rozvoj:

(https://modlitba.sk/?p=676)

-   -   -

Často krát sa stretávame aj v našom meste Trenčíne s wi-fi žiaričmi, ktoré nám po novom nainštalovali aj do stĺpov na námestí! Že niektorí ľudia sa už meste takmer nemôžu pohybovať, to nikoho nezaujíma. Väčšina otupenej civilizácie tieto jemné veci nedokáže vnímať. Už taká prechádzka po meste dáva človeku riadne zabrať. Na sebe si všímam po prechádzke v meste bolesti hlavy, zrýchlenie myšlienok, nepokoj a najmä akoby nútené rozprávanie si slov sám pre seba, ešte aj niekoľko hodín po takej prechádzke. Spánok je iný, budím sa akýsi vyčerpanejší, akoby s pocitom ťažkej hlavy. Mozog musí niekoľko dní regenerovať. Zásadne pochybujem o tvrdeniach, že toto žiarenie fyzicky nepoškodzuje telo a mozog. Bolesti hlavy sú niekedy neznesiteľné, napr. po niekoľkých hodinách jazde vlakom či autobusom plnom ľudí s wi-fi ma tak bolí hlava, že nevládzem ani chodiť. Určite by bolo zaujímavé urobiť výskumy, ako veľmi súvisí používanie mobilu a wi-fi s bolesťami hlavy a čo konkrétne sa v mozgu po zásahu takých načisto neprirodzených umelých vĺn vlastne deje. Niekedy už zopár sekúnd v blízkosti vysielača či silnej aktívnej wi-fi dokáže niektorým ľuďom poriadne ublížiť, a práve preto teraz silné wi-fi žiariče inštalujú všade - do vlakov, autobusov, aj na stĺpy do miest a dedín...

 -   -   -

Bol som po dlhej dobe na návšteve u kamaráta. Tak si u neho sedím v izbe, a zrazu som vstal a hovorím mu, že tam nemôžem sedieť, že jeho sused asi zapol mobilný internet, proste cítim silný zdroj žiarenia. Prešli sme do druhej izby, kde mi bolo výrazne lepšie. Neskôr som išiel domov, chvíľu sme stáli pred vchodom do jeho domu, zrazu bolesti hlavy zase začali byť ako pálenie ohňom. Cestou domov si všímam mobilnú základňovú stanicu asi 50 metrov od kamarátovho domu. Ide o akýsi pás extrémne silného žiarenia, najskôr v závislosti od nasmerovania antény na vysielači. Ľudia, ktorí žijú v blízkosti týchto staníc, pokiaľ nemajú nejakú zvláštnu ochranu, takmer všetci majú poškodený mozog. Bytosti z iných planét podobné ľuďom by pri návšteve Zeme zrejme používali niečo ako antiradiačné obleky. Tak zdevastované a kontaminované prostredie sme si vďaka živeniu egoizmu vytvorili.

-   -   -

Keď už sú takmer všetci iní, je to norma. Za posledných dvadsať rokov sa podarilo najmä vďaka elektromagnetickému žiareniu zvýšiť počet rakoviny a psychických chorôb, vytvoril sa akýsi chladný charakter človeka a samozrejme ľudia umierajú čím ďalej tým mladší, uponáhľanejší a bohužiaľ aj hlúpejší. Ich tvrdenie "nemám čas" je veru strašnou pravdou! Naše prostredie sa stalo nezlučiteľné so zdravím a so životom. Vodivé častice chemtrails (video tu), ktoré ľudia vdychujú ešte zosiľnujú účinky elektromagnetického žiarenia a pôsobia utrpenie a smrť. Bolo by zaujímavé vidieť graf úmrtnosti na Slovensku od roku 2006, odkedy predpokladám nastalo na Slovensku masové rozprašovanie chemtrails. Iba tí, ktorí majú v sebe jadrovú silu ducha a rozvinú ju na odpovedajúci výkon môžu prežiť. Tá jediná môže človeku pomôcť udržať telo v takomto zamorenom prostredí zdravé. Stručne povedané, iba Pán Boh dokáže človeku pomôcť prežiť.

V čínskej filozofii je zaznamenané, že každý človek by sa mal cítiť spasiteľom sveta. V učebniciach psychiatrie je to prvým príznakom paranoje. Každý si môže vybrať. Rovnako si môžete vybrať, či vám používanie wi-fi a mobilu a GPS stojí za tú ukrutnú daň, ktorú bude musieť raz každý používateľ týchto technológií zaplatiť.