MOŽNOSTI LIEČBY CHORÔB A RAKOVINY: MAIL OPERNEJ SPEVÁČKE PATRÍCII JANEČKOVEJ / PATRICIA JANECKOVA: SLOVAK OPERA SINGER (SK, ENG)

16.09.2022 13:43

Patrícia Janečková (*18.6.1988), slovenská operná speváčka / Patricia Janeckova, slovak opera singer: spieva skladbu E. Morricone z filmu VTEDY NA ZÁPADE / Patricia Janeckova sings Ennio Morricone  - from the movie Once upon the West / C'era una volta il West:

Patricia Janečková: E. Morricone - C'era una volta:

https://www.youtube.com/watch?v=BWqYpMUSPxQ

another version with Patricia / iná verzia s Patríciou:

https://www.youtube.com/watch?v=j5eQ9UTmDLo

Ennio Morricone ONCE UPON THE WEST - by Bel Canto Choir Vilnius,

Lina Dambrauskaite, Romanas Matulis and Lithuan Chamber Orchestra:

https://www.youtube.com/watch?v=carPlb8SbY8Dr. Arkadij Petrov

_____________________________________

MOŽNOSTI LIEČBY CHORÔB A RAKOVINY: MAIL OPERNEJ SPEVÁČKE PATRÍCII JANEČKOVEJ

Dobrý deň, prosím vás, prepošlite tento mail Patrícii, ďakujem.

AHoJ Patrícia,
som Arkan Levov, zakladateľ stránky www.biblik.sk
Pracujem s bioinformačnými technológiami, ktoré sprostredkoval Dr. Arkadij Petrov.

Mysľou je možné u človeka i u zvierat znovuvytvoriť orgán, i dorásť amputované a chýbajúce orgány. Postup funguje, je dobre vyskúšaný. Naposledy, ale to si prosím Ťa nechaj pre seba, sme mali starého psa s rozsypanými kĺbami (mal úplne krivé, takmer do pravého uhla ohnuté a zničené všetky štyri nohy) Po terapii (práca  na diaľku cca 4x po 7 minút) má nohy úplne rovné. Mysľou v miestach kĺbov sa vytvárali nové kmeňové bunky a kĺby sa okamžite obnovili! Prosil som Pána Boha, lebo som videl, že ten pes trpí. Ani majiteľ to nechápal, čo sa to vlastne stalo, že starý, dlhodobo na nohy chorý pes náhle ozdravel - nohy sa mu zrovnali! Majiteľa toho psa som sa opýtal, či si myslí, že sa to stalo samé od seba. Vyzeral, že je ateista, tak aby vedel, že:

Boh je a u Boha je možné všetko! (Biblia, Matúš 19:26)

Majiteľ toho psa tvrdil, že ten pes je už veľmi starý, koho by napadlo, že by sa mu nohy mohli náhle zlepšiť? Vyzeralo to otrasne, ešte aj koža okolo vykrivených kĺbov bola krvavo-fialová. V tomto prípade išlo o veľa, vprvomrade dať šancu neveriacemu a vlažnému človeku, že Boh je a Boh je dobrý!

Boh sa do toho vložil a vyliečil starobou a zápalom doničené kĺby toho psa! Takže, kto pracuje s postupmi Dr. Arkadija Petrova a ak pri tejto práci napríklad človek poprosí Pána Boha a hneď poďakuje, akoby sa už stalo, môže bežne konať ešte aj oveľa väčšie zázraky. Veď zmyslom života je láska a jednota s Bohom, raz nebudú potrebné ani takéto myšlienkové postupy, človek bude podobne ako Pán Ježiš Kristus, iba povie svoje Slovo a stane sa! Ak človek ochorie, tiež je dobré pýtať sa, čo je to človek a čo je to choroba. Pochopenie uzdravuje, niekedy môže pochopenie zabrať určitý čas, ale uzdravenie potom nastane v jedinom momente. Vlastne, každé skutočné uzdravenie je zázrak!

Nie som členom žiadneho náboženstva ani žiadnej organizácie, väčšinou som úplne sám ani sa vlastne s nikým takmer už vôbec nestretávam, dnes všetko robíme cez internet a čas venujem modlitbám, meditácii, štúdiu a čítaniu a každý deň cvičím a zdokonaľujem sa v postupoch, ktoré prišli cez Dr. Arkadija Petrova. Ako som z praxe zistil, je možné postupmi Dr. Arkadija Petrova pomáhať i od bolesti a zlepšiť stav, niekedy aj okamžite, dôležitý je vnútorný kontakt s Bohom) Ak cvičí týmito postupmi každý sám na sebe napríklad v skupine ľudí, výsledky môžu byť posilnené, to je vlastne tiež účel seminárov na www.biblik.sk a takisto sprostredkovávame ľuďom Božiu milosť, pretože s týmito postupmi môžu, ak sú pri vedomí, vždy niečo robiť so svojim zdravím, doteraz boli mnohí odkázaní v niektorých prípadoch na pomoc lekárov či liečiteľov.

K postupom Dr. Arkadija Petrova som sa dostal, keď ma vyhodili vo vážnom stave od lekára, lebo odmietam vnucovanie nosiť rúško (rúško považujem za fašistický a satanský symbol, symbol otroctva a uznania diablovej nadvlády) Každý nech sa chráni ako chce, ale nemá nárok vnucovať svoje presvedčenia druhému! Mnohokrát sme boli ako deti v zakašľanej preplnenej ordinácii u lekára a nikoho nenapadlo dusiť sa v rúšku, chorých sme sa nikdy nebáli! Ani lekári nenosili rúška - bežne pacientovi vedľa seba povedali "zakašli" a svojich pacientov sa tiež ani lekári nebáli! Mediálna hystéria však vmasírovala do spoločnosti strach, a niektorí ľudia sa začali báť jeden druhého. Ale kto sa bojí, nech sa chráni ako chce, ale nech sa neopovažuje vnucovať svoje metódy niekomu druhému! Tentokrát, lekári ma opakovane odmietli ošetriť ak si nedám rúško, rúško som si nedal, aj keď mi bolo veľmi zle a lekári ma odmietli prijať do ordinácie, potom na pohotovosti odmietli urobiť röntgen, odmietli vziať na vyšetrenie... Pacient bez rúška mohol kľudne aj skapať, bolo úplne jedno, či má problémy s dýchaním - aj dôchodcov nechávali trpieť a dusiť sa, tvrdili im, že rúško musia mať!
Na Slovensku kto sa nechcel podrobiť satanokracii, nechali by ho kľudne zomrieť! A možno, že som ešte živý práve kôli tomu, že ma nezačali liečiť, lebo čo môžeš čakať od takýchto ľudí? Scénár vymyslenej pandémie odhalil pravú tvár ľudí (podľa hyg. stanice nebola vyhlásená ani epidémia (viac bývalá hygienička MUDr. Eva Trávničková na biblik.sk tu) Áno, sú aj statoční lekári hodní svojho povolania, mnohí z nich však iba obliekajú kostým lekára a ľudia sa k nim chodia liečiť! Určite poznáš tú lekársku anekdotu:

"TAK ČO ZAČNEME HO LIEČIŤ, ALEBO RADŠEJ NECH ŽIJE??"

Nakoľko ma lekári odmietli ošetriť, odmietam platiť zdravotné poistenie a liečil som sa bylinami, MMS, využil som i TČM a tiež som hľadal aj iných lekárov a liečiteľov. Ani na akupunktúru ma nevzali, ak si nedám rúško... Postupy Dr. Arkadija Petrova však zabrali okamžite, odvtedy sa vďaka Pánu Bohu ani raz tie problémy opakovane vyžadujúce zásah lekára nezopakovali. Po cvičení Dr. Arkadija Petrova mi bolo oveľa lepšie už hneď na ďalší deň. Ináč, neviem čo by som robil, musel by som si asi zavolať sanitku. Možno, ak je človek pritlačený k múru, má k cvičeniu iný prístup :-)

Druhých ľudí neliečime, každý sa môže naučiť, ako sa tvorí nová bunka a regenerujú orgány. Nášmu vyše 80 rokov starému kolegovi rastie nový zub, pre nás už sú to bežné veci... Veď som si to nemohol nechať len pre seba, preto Ti to aj píšem. A dnes robíme na www.biblik.sk aj semináre a to, čo mám vyskúšané v praxi, snažím sa sprostredkovať aj ďalším ľuďom, ináč všetky veci a postupy uverejňujeme na www.biblik.sk

Postupy sa dajú sa nájsť na www.biblik.sk (napríklad do hľadania na www.biblik.sk napísať Arkadij Petrov) Postupy sú jasné a jednoduché, v prípadoch, keď ide o veľa, je dobre poprosiť Pána Boha o pomoc a zázraky začínajú byť bežná vec, regenerácia, uzdravenie a dorastanie nových orgánov prebieha niekedy aj veľmi rýchlo (obvykle, ak sa jedná o vonkajšie prejavy, môže to byť náročnejšie a pomalšie, ale výsledky sú vlastne podľa mojich skúseností vždy a človek sa len praxou učí ako vylepšiť a zefektívniť postup)

Patrícia, ak by si mala záujem, pretože Ťa mám rád a verím, že spevom prinášaš kúsok Neba na Zem, môžem Ťa naučiť techniku regenerácie a novotvorby orgánov úplne zadarmo! Napíš, ak sa to chceš naučiť, máme výsledky aj v ťažkých prípadoch a nech sa Ti to zdá akékoľvek, aj Tvoj prsník môže dorásť! Čo sa týka rakovinového ochorenia, za 70 dní sa pacient postupmi Dr. Arkadija Petrova vyliečil z rakoviny. Nikto pri týchto postupoch však nemôže ostať vlažným voči Bohu, hlavné je prehĺbenie smerovania k Bohu a láska k Bohu, zmena myslenia a života, z ktorého sa potom stáva cesta k Bohu. (pozn. red.: ide o osobný vzťah medzi Bohom a človekom, nie je potrebná žiadna cirkev ani organizácia na sprostredkovanie, veľkňaz a sprostredkovateľ je Pán Ježiš Kristus - Nový Zákon, Biblia Roháček)

Na www.biblik.sk/clanky sme zverejnili mnohé informácie od lekárov a klinikách, ktoré majú vynikajúce skúsenosti s vyliečením rakoviny. Jeden z nich je napr. Dr. LEONARD COLDWELL (ak si dáš do hľadania na www.biblik.sk "Leonard Coldwell" alebo ak do hľadania napíšeš nejakú chorobu napr. "rakovina" nájdeš veľmi zaujímavé informácie. Naposledy mi jeden môj veľmi bohatý priateľ spomínal KLINIKU GERSON (GERSON INSTITUTE), je to tiež na www.biblik.sk, hľadaj a nachádzaj správne informácie. Priateľ mi spomenul, že GERSON mali tak úspešnú liečbu rakoviny, že keď začínali v USA, začalo to niekomu kôli ich úspechom v liečbe rakoviny prekážať a práve kôli úspešnej liečbe museli kliniku GERSON presťahovať mimo USA. Určite si nájdi na Biblik.sk video Dr. Leonard Coldwell, to je skúsený lekár, a v liečbe rakoviny dosahuje svojimi postupmi vynikajúce výsledky.

Lekári, ktorí prednášajú o liečbe rakoviny hovoria, že človek má väčšie šance na prežitie ak s rakovinou k lekárovi nejde. Chemoterapie likvidujú celý organizmus, vlastne táto liečba mrzačí človeka a milá Patrícia, keď čítam Tvoje príspevky, vyzerá to, že sa samu seba snažiť presvedčiť o správnosti v pricípe chorých postupov, ktoré človeka poškodzujú, ale oni tomu hovoria liečba... Veď diabol a jeho prisluhovači bežne tvrdia, že modrá je červená a že biela je čierna a vychovávajú v tejto viere aj lekárov.

Ak človek chronicky ochorie, prvé, čo sa treba pýtať:

"KEDY SI BOL NAPOSLEDY OČKOVANÝ?"
Mnohí ľudia tu z nášho mesta náhle dostali rakovinu po covidových vakcínach a sú presvedčení, že to s tým očkovaním súvisí. Aj po iných vakcínach sú bežné potravinové alergie a choroby. Patrícia, možno raz budeš mať deti, a ak by chcel niekto Tebe alebo Tvojim deťom niekedy podávať nejaké vakcíny, najskôr skús pochopiť tento citát Pána Ježiša Krista:

"ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA, ALE CHORÍ." Matúš 9:12

Na záver ešte jeden citát, ktorý Ti môže pomôcť veľa pochopiť:

"ŽIADNU CHOROBU NEMÔŽETE VYHUBIŤ, MÔŽETE VYHUBIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM. CHOROBA A ZDRAVIE JE PREDOVŠETKÝM OTÁZKA PROSTREDIA. CHOROBA JE VŽDY VÝSLEDKOM NEDOSTATKU ALEBO INÉHO POŠKODENIA." Dr. Johann Loibner (4.2.1944 -13.3.2018)

"THERE'S NO SUCH DISEASE WHICH CAN BE ERADICATED, YOU CAN ERADICATE ONLY THE CONDITIONS LEADING TO DISEASES."                Dr. Johann Loibner (1944-2018)

Citát je z prednášky Dr. Johann Loibner (História očkovania, dokument na biblik.sk tu:

https://www.biblik.sk/news/dr-loibner-choroby-nemozete-vymietit-mozete-vymietit-iba-podmienky-ktore-vedu-k-chorobam/

Patrícia, ďakujem Ti, že spievaš, je to nádherné, z operných speváčok je Tvoj hlas ešte zvonivejší a hlbší ako napríklad Patricia Petibon a Jodie Devos. Patrícia, veľmi by si nám chýbala, bojuj, ale nespoliehaj sa len na zbrane lekárov, ale sama hľadaj informácie a metódy, ktoré Ti zlepšia zdravie a nauč sa ich s Božou pomocou a Múdrosťou používať, mnohé z nich, ktoré môžeš dobre použiť máš v sebe!

Pán Ježiš Kristus hovorí: "KTO HĽADÁ NACHÁDZA", pozri Kázeň na Vrchu, Matúš kapitoly 5., 6., 7.

Ďakujem Ti,

AHoJ,

Arkan, Biblik.sk

- -
Arkan Levov, Biblik.sk, tel. 00421 32 240 00 65
www.biblik.sk
www.biblik.sk/clanky

 

(odoslané mailom Patrícii Janečkovej 16.9.2022 13:42 z.č. (14:42 l.č.)
 

__________________________________________________________________________________________________________

Biblik.sk

________________________

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Našu prácu môžete podporovať na č. účtu IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU