Môžu 5G siete blokovať okysličenie krvi a tým zvyšovať úmrtnosť na COVID-19?

03.03.2021 15:09

"Je možné za úmrtia na koronavírus čiastočne viniť technológiu 5G sietí? Môže 5G spôsobovať, že krv, obiehajúca vo vašom tele, nie je schopná niesť kyslík?

Ohľadom kritickej starostlivosti o pacientov s koronavírusom je obzvlášť desivé to, že netrpia „vírusovým zápalom pľúc“, ale skôr neschopnosťou absorbovať z krvi kyslík alebo ho ňou prenášať. Viac tu:

https://www.badatel.net/mozu-5g-siete-blokovat-okyslicenie-krvi-a-tym-zvysovat-umrtnost-na-covid-19/

Poznámka Biblik: "úmrtie na Covid-19" nemá žiadnu výpovednú hodnotu. Každé takéto úmrtie je nevyšetrená smrť, možno aj nevyšetrená vražda. Čo je príčinou týchto náhlych ochorení a úmrtí? (častokrát sa tzv. Covid a následné úmrtie objaví po hospitalizácii pacienta v Nemocnici)  Nová zdravotná starostlivosť, nové lieky na tzv. Covid, alebo nevhodná liečba? Alebo dlhodobé pôsobenie elektromagnetického žiarenia? Či rozprašovanie chemikálií do vzduchu? Existuje súvislosť tzv. Covid-19 s vakcínami podanými v minulosti? To by malo ukázať ďalšie vyšetrovanie. Podľa faktov je celý Covid-19 podvod, pretože vo zvýšenej miere do dnešného dňa podľa stavu úmrtných oznámení nikto neumiera a ako vidíte okolo seba, zatiaľ väčšina ľudí je zdravých. A lekári tzv. Covid nevedia rozoznať od chrípky, viac tu.

Potom, lieči sa tu akýsi Covid, následkom čoho môžu zomierať ľudia, ale skutočná príčina a skutočná diagnóza sa nestanovuje. Covid nie je diagnóza, je to jedna veľká neznáma, ktorej príčiny sa musia odhaliť, dokonca i to, či je vôbec reálna, alebo či je spôsobená následkom toxického pôsobenia (otrava vzduchu chemtrails, pôsobenie  EM žiarenia , možné nakazenie cez testy, cez vakcíny, a pod.) Skrátka, celý scénár s Covidom je potrebné v záujme ochrany zdravia a života začať podrobne vyšetrovať a nemôžeme vylúčiť ani chemtrails, ani EM žiarenie ani tie nové testy, novopodávané lieky na tzv. Covid a najmä vakcíny. Všetko sú to možné spôsoby na vyhladenie ľudstva, sú to možno nové zbrane, ktoré môžu vyvolať ochorenie a nemôžeme vylúčiť ani masové používanie biologických zbraní, ako napr. rozprašovanie vírusov do vzduchu. Tu je zaujímavé krátke video, do vzduchu sa evidentne niečo rozprašuje, a ak má niekto respiračné ochorenie či problémy s dýchaním, je to možná príčina:

https://www.youtube.com/watch?v=2q-BZxl-Zxk

Čo sa to rozprašuje nájdete tu:

https://www.biblik.sk/news/spektral-analysis-of-chemtrail-fibers/

-   -   -

Dookola sa tu opakuje vírus, ale je nejaký faktor, čo ho spôsobuje. Pozrime sa na názory osvietených ľudí:

"Vírusy nie sú príčinou ničoho!" povedal Rudolf Steiner:

 "Viruses are not the cause of anything!" said Rudolf Steiner: 

(muž vo videu je doktor Thomas Cowan, M.D.)