MUDr. IGOR BUKOVSKÝ: PREČO BY SME VÁM MALI VERIŤ? AJ OČKOVANIE DETÍ MÔŽE BYŤ TRAGICKÝ OMYL (TIEŽ O NEZMYSELNOSTI PCR TESTOV A POKRYTECTVE TRÁPNYCH OPATRENÍ) + Poznámka Biblik (DOPLNENÉ)

11.06.2021 10:21

MUDr. Igor Bukovský:

PREČO by sme VÁM mali veriť?

Aj očkovanie DETÍ môže byť tragický omyl:

https://www.youtube.com/watch?v=CG1H6rOEjbU

Poznámka Biblik: ďalšie zaujímavé videá, resp. počúvanie MUDr. Igora Bukovského nájdete tu a tu. Veľmi sa nám páčilo, ako Dr. Bukovský v jednom zo svojich videí určitým spôsobom vysvetlil (a vlastne stále hovorí), že človek je stvorený k niečomu vyššiemu, než len aby žral, zabával sa, pobehoval sem a tam a plnil si svoje priania! V takomto žalostnom stave bohužiaľ žije obrovské množstvo zvlášť mladých ľudí. Snáď celá táto situácia prispela k tomu, že sa aspoň zopár ľudí prebralo zo smrteľného spánku.

O očkovaní detí a niečo veľmi zaujímavé o očkovaní:

1.) PRIMÁRKA O OČKOVANÍ:

https://www.biblik.sk/news/ockovanie-zaujimave/

2.) MOJE SKÚSENOSTI S OČKOVANÍM:

https://www.biblik.sk/news/ockovanie/

3.) SKUTOČNÝ ZÁMER OČKOVANIA AKO TAKÉHO JE DEGENERÁCIA GÓJOV A ZNÍŽENIE POČTU ĽUDÍ:

https://www.biblik.sk/news/ockovanie-je-zivotu-nebezpecne-korona-bola-vzdy-len-zamienka-ide-tu-o-znizenie-poctu-ludi-varuje-nemecka-politicka/

 

Citát Bertrand Russell:

"Strava, nariadenia a očkovania sa budú kombinovať už od útleho detstva, na to, aby vytvorili určitý typ charakteru a určitý typ presvedčení (určitý typ viery napríklad v očkovanie), ktoré autority považujú za žiadúce, a akákoľvek kritika týchto praktík sa stane psychologicky nemožná. Aj keď budú všetci chudáci, všetci budú veriť, že sú šťastní, pretože vláda im povie, že sú.“ (aj keď všetci budú zdraví, väčšina bude veriť, že všetci sú chorí, keď vláda začne dokola opakovať Covid-19)

https://www.biblik.sk/obrazky/#bertrand-russell-1951-the-impact-of-science-on-society-jpg2

- snáď keď mnohí teraz vidia, čo sa deje, ľuďom konečne začína dochádzať, že vakcíny nie sú o tom, aby sme boli zdraví a predstavujú obrovské zdravotné riziká a vlastne, človeku očkujú choroby, čo mnohí zistili, keď ich dieťa dostalo chorobu, proti ktorej bolo očkované alebo ináč vážne ochorelo a zistili to aj tí, ktorí dostali Covid práve po očkovaní proti Covidu. Zaujímavý citát z dokumentu Protokoly sionských mudrcov:

"Viete však dobre, že takéto všeobecné povstanie ľudu je možné len vtedy, keď nenecháme štáty na pokoji a najmä keď budeme kaliť pomer medzi ľudom a vládou.

Musíme rozoštvať celý svet hádkami, nepriateľstvom, zápasmi, nenávisťou

vrcholiacou v popravách, hladom, očkovaním chorôb, takže Gojimom potom ostane jediné východisko: túžba po našich peniazoch a po našej vláde. Ak im však doprajeme oddych, potom sa nám už vytúžený okamžik nikdy nevráti." Protokoly sionských mudrcov (10:24, str. 35)

 Protokoly sionských mudrcov.pdf

____________________________________________________________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý dobrý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU