MUDr. JAN HNÍZDIL: PCR TEST BEZ KLINICKÉHO VYŠETRENIA MÁ NULOVÚ VÝPOVEDNÚ HODNOTU, PRI DOSTATOČNOM POČETE ZVÄČŠENÍ NÁJDETE U KOHOKOĽVEK ČOKOĽVEK

07.10.2021 12:29

MUDr. JAN HNÍZDIL vysvetľuje podvod s PCR testami:

https://www.youtube.com/watch?v=Qfu57O9nqjc

TOP KOMENT YOUTUBE:

"Moje dcera z roušky měla kolaps odvezla ji rychlá zachranařka mi sdělila že dcera je zdravá ale že měla málo kyslíku kůli tomu byla na jipu. Ještě když to musely mít 6-8 hodin na nose"

Poznámka Biblik:

PCR test bez klinického vyšetrenia má nulovú výpovednú hodnotu, podľa počtu zväčšenia môžete vyrobiť percento pozitívnych aké chcete! S takýmito satanskými testami môže tzv. "pandémia" prebiehať tak, ako nastavíte testovaciu metodiku! Bohužiaľ, zavedenie tyčinky do nosa je pre týchto psychopatov, zločincov, hajzlov a vrahov ideálna príležitosť ľudí poškodiť! (čo sa zatiaľ vie o testoch, nájdete tu, dlhodobé následky týchto testov sú tiež podobne ako následky vakcín predmetom experimentu)

O čo išlo testami, pomôcť ľuďom zistiť ich skutočný stav? (sú tak blbí, že nevedia, či sú chorí, povie im to test? A keď sú zdraví, a test hovorí že sú chorí, veria? - B. Russel citát tu a tu. Nedeje sa nič, ale keď vláda povie Covid, a začnú si sami hrať debilnú hru na pandémiu, tak máme povinne veriť! A kto neverí, toho budú nútiť konvertovať na ich náboženstvo! Potom sa nám smejú, hovoria nám gójovia, dobytok, ak sa necháme nimi hnať ako stádo, len čo nejaký pes po nás štekne!

Chcú oni naše zdravie? Aké kroky na posilnenie prirodzenej imunity a podanie včasnej liečby chorým boli podniknuté? Blokácia účinnej liečby Hydroxychloroquin a Ivermectin, odopieranie vyšetrení, vydieranie a teror v práci, v obchodoch aj u lekárov! Všetky kroky vlády od začiatku robené na ohrozovanie fyzického aj psychického zdravia, na čo najviach chorých. A hlavne umelo vzbudzovať dojem a šíriť poplašné správy na čo najviac úmrtí na tzv. Covid, ak nie skutočných, tak aspoň papierovo! Fašizmus a jeho 100x opakovaná lož, vláda samý podvodník, pochybný pätolízač a zapredanec. Aké následky budú mať rozhodnutia týchto zločincov, to je tým, ktorí ich postavili úplne jedno, THEY DON'T TAKE CARE ABOUT US, spieva Michael Jackson v rovnomennej piesni! (ONI NA NÁS NEBERÚ ŽIADNY OHĽAD). Správajú sa k nám ako k nepotrebnej veci, ako k premnoženému hmyzu, na našom živote a zdraví im nezáleží vôbec, oni majú svoje ciele:

išlo tu o niečo iné – napr. Poškodiť zdravie ľudí zavedením patogénu, a mnohí sú dodnes poškodení, niektorí vážne po testoch ochoreli, iní dostali do nosa herpes, bolesti nosa a suchý nos sú dlhodobé príznaky u niektorých ľudí po testoch. Psychopati vydierali a tlačili ľudí do nebezpečných experimentov, rúška, testy, vakcíny = totálna fraška, satanské, tyranské, život a zdravie ohrozujúce opatrenia! Okrem toho, možný spôsob nakazenia ľudí cez testy a cez vakcíny! 

_______________________________________________________________________________________________________________________________