MUDr. PETER LIPTÁK PODAL TRESTNÉ OZNÁMENIE NA FĽANDRU: FAŠIZMUS A NACIZMUS SA DNES VYPROFILOVAL NA ČAPUTIZMUS (+Poznámka Biblik: Fľandra a predstavitelia tejto vlády sú zodpovední za mnohonásobné poškodenie zdravia i úmrtia prostredníctvom testov a vakcín

20.05.2022 08:10

ÚSTAVA SLOVENSKA:

"Čl. 107
Prezidenta možno stíhať len pre vlastizradu. Obžalobu na prezidenta podáva Národná rada Slovenskej republiky; o obžalobe rozhoduje Ústavný súd Slovenskej republiky."

 

MUDr. Peter Lipták - trestné oznámenie na Čaputovú:

https://uloz.to/file/DZrSIvTQXJhF/mudr-peter-liptak-trestne-oznamenie-na-caputovu-pdf#!ZGR0BQR2ZzIwMzVjLJSwAwL4MQx3MxMbFyujYJZhqycxrGVjMt==

Poznámka Biblik: Slováci odmietajú fašistický režim na Slovensku a požadujú trestné stíhanie zločincov a kolaborantov s nacistami. Režim na Ukrajine je fašizmus, takzvaná ukrajinská vláda je nelegitímna, dostali sa k moci pučom, týrali, za živa upaľovali, prenasledovali a brutálne vraždili odporcov režimu! (viď. napr. fr. dokument s titulkami tu:

https://www.biblik.sk/news/ukrajina-masky-revolucie-dokument-documentary-ukraine-masks-of-revolution-fr-sk-subs/

POZOR, Slováci by mali dôrazne požadovať vyšetrovanie podvodu s pandémiou a spravodlivý súd pre tých, ktorí kolaborujú s nacistickým režimom, pretože ináč, k tomu istému, k čomu došlo na Ukrajine, môže bohužiaľ dôjsť i na Slovensku! Fašizmus vždy týral, násilne potlačoval opozíciu a štval do vojny! Fašizmus je vlastne satanizmus - nepriateľom fašistov sú v prvomrade Slovania a židia, pretože odhliadnuc od ostatných národov a náboženských učení - predsalen vyznávame Jediného Najvyššieho Boha a Pána Ježiša Krista. Božieho Syna - vtelené Slovo, Pravdu a Život utýrali a brutálne umučili farizeji-vtedajšia zapredaná židovská vláda! Židovský ľud Pána Ježiša Krista nasledoval, pretože ľudia cítia pravdu, pokiaľ o Pravdu stoja a nedovolia prekrývanie pravého Božieho Svetla peknými frázami alebo pavedeckými drístami! (očkovanie=lož, neškodnosť EM žiarenia=lož, takzvaná vtedajšia pandémia=lož, atď., atď.) Fašistická satanistická mafia pod rúškom vedy organizuje genocídu prostredníctvom očkovania (akákoľvek bežne podávaná vakcína je nebezpečná, aj tetanovky aj detské vakcíny sú nebezpečné, zdravie a život ohrozujúce špinavé metódy založené na podvode). Ďalej sa genocída organizuje prostredníctvom chemtrails a rádiového žiarenia - zamorili nám ovzdušie, kontaminujú vodu a pôdu a poškodzujú molekuly vody a kyslíka prostredníctvom mobilných antén! V skratke, vytvárajú nám prostredie nezlučiteľné so zdravím a uvedomelí Slováci sa musia postaviť v záujme seba a Slovenska na odpor!

Zvolil som odpor odmietnutia platenia daní, poistného a poplatkov, pretože neexistuje aby fašistická karikatúra Igor M. bol ministrom financií - t.j. úradu, ktorý je zodpovedný za daňové priznania! S fašistom na čele je Daňový úrad nelegitímny, zločinecký úrad, ktorý odmietam rešpektovať! Volím takúto formu nenásilného odporu.

Ani na Igora M. ani na Zuzanu Č. ani na Jaroslava N. sa nehnevám, ale ani ich neľutujem, aj keď viem, v akom vážnom stave môžu byť psychiatrickí pacienti. Ponúkli by sme im pomoc, ak by mali o ňu skutočný záujem. Bohužiaľ, sú to ťažko chorí ľudia!

Fľandra a predstavitelia tejto vlády sú zodpovední za mnohonásobné poškodenie zdravia i úmrtia prostredníctvom propagandy zdravie a život ohrozujúcich testov a vakcín, ďalej za psychický teror a samovraždy následkom tyranských opatrení... Bol by to veľmi dlhý zoznam veľmi závažných obvinení, sú podozriví zo spoluorganizovania a spolupáchateľstva genocídy Slovákov a Slovanov. A zase sú to tí istí - satanisti a fašisti! Bez Pána Ježiša Krista nie je možné sa im postaviť, ináč jeden zločinecký režim vystrieda druhý, ľudia musia najprv uskutočniť vnútornú voľbu, či chcú nasledovať Pravdu ako takú - a to je Učenie Pána Ježiša Krista popísané aj v Biblii, Učenie, Ktoré vyžaduje odstrániť zo svojho života každú neresť, každú prevrátenosť, každý hriech, hľadať a nacházať pravý zmysel života, svoje skutočné povolanie, nepchať sa nasilu niekam len kôli osobnému prospechu, ale nájsť si svoje miesto a žiť v harmónii s Božími zákonmi. Ostatní, ak dajú pre pohodlie alebo pre zachovanie súčasného obrazu sveta prednosť niečomu inému ako Jedinému Pánu Bohu a pravému JA SOM - Pánovi Ježišovi Kristovi    -ten životný štýl, na ktorý ste mnohí zvyknutí, vám viac nebude umožnený, ak sa ho pokúsite zachovať, budete strhnutí na smetisko dejín spolu so svojimi ilúziami!

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

Vážení čitatelia, 

naši hlavní dodávatelia nám znova odmietli dodávať tovar.

Vzhľadom na situáciu, v ktorej sme, pretože nemáme politicky korektné názory, zatiaľ jedinou možnosťou zachovania Biblik.sk sú vaše dobrovoľné príspevky. Vy rozhodujete. Bez vašich príspevkov budeme nútení našu prácu najmä na biblik.sk/clanky ukončiť. Ďakujeme.

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

 

_____________________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PR
AVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU