MUDr. SOŇA PEKOVÁ: AKO POLITICI VEDIA, ŽE VAKCÍNY SÚ BEZPEČNÉ, KEĎ TO NEVEDIA ANI ODBORNÍCI? ĽUDIA HLÁSIA NEUROLOGICKÉ KOMPLIKÁCIE, RÔZNE OBRNY PO OČKOVANÍ

12.07.2021 10:46

MUDr. Soňa Peková, molekulárna genetička:

"Čo urobí mRNA vakcína nikto netuší, je to úplne experimentálna vec!"

https://www.hlavnespravy.sk/molekularna-geneticka-sona-pekova-ako-moze-politik-vediet-ze-vakciny-su-bezpecne-ked-to-nevedia-ani-odbornici/2604394

Poznámka Biblik: rozprašujú chemtrails a cca posledné 2 roky menia a navyšujú hustotu aj frekvencie vysielačov, vypúšťajú nové vysokofrekvenčné  satelity  - presné následky týchto experimentov nikto nepozná a nikto nevie príčinu vírusového zápalu pľúc, ktorému sa začalo hovoriť Covid. Tým to haslo, viac sa nič nevyšetruje a pribehli s vakcínami, ktoré by akože na ten Covid mali fungovať... To sú rozprávky pre debilov, prepáčte kto tomu verí, najskôr nie je celkom psychicky v poriadku, aj tomu scénáru s covidom, celá tá šaškáreň s opatreniami, rúškami testami aj s vakcínami! Oni nás majú za debilov, za gójov, za dobytok, za primitívov, preto, že ľudia mnohí veria takémuto trápnemu scénáru a niektorí ešte veria aj ich vakcínam, ach! Pričom sami o sebe tieto vakcíny nikto nevie čo spravia, pretože doteraz okrem politikov tu nikto nevyrábal sociálny kolaps, ale napomôcť tomu môžu nové vakcíny. A každá vakcína je svinstvo, aj Sputnik aj AstraZeneca je svinstvo a nové mRNA vakcíny Moderna a  Pfizer/Biontech sú tiež svistvo, úplne VŠETKY vakcíny sú hazard so zdravím. (aj detské aj tetanovky sú hazard so zdravím a sú dobré akurát na to, aby ľudia ochoreli! Neveríte? Pozrite:

"choroba sa im zaniesla tou očkovacou látkou." MUDr. Jaroslava Orosová, primárka detskej kliniky, viac tu:

https://www.biblik.sk/news/ockovanie-zaujimave/

https://www.biblik.sk/news/ockovanie/

Prosíme Vás, urobte si vlastný výskum o vakcínach a očkovaní ako takom, náš záver na základe dlhoročného výskumu a štúdia dokumentov o vakcínach je jasný: "ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA, ALE CHORÍ." (Matúš 9:12) to je najcennejšia perla, ktorú vám po tisíckach hodín štúdia vakcín a mnohých rozhovorov s lekármi, rodičmi a očkovanými ľuďmi môžeme jednou vetou povedať! Ak do hľadania na Biblik.sk ak napíšete "očkovanie" nájdete zaujímavé veci. Náš web Biblik.sk vznikol predovšetkým preto, aby sme vás pred vakcínami varovali.

A ten tzv. "Covid" dostanú aj 2x zaočkovaní ľudia, je veľmi pravdepodobné, že aj v tomto prípade sa im choroba spôsobí tou vakcínou!