MUŽ, KTORÝ OKLAMAL DIABLA / N.V. STARIKOV INTERVIEW (SK, RUS)

01.05.2024 10:20
"Turn ye not unto idols, nor make to yourselves molten gods:    I am the LORD your God." Lev 19:4

"Nepoklesneš k uctievaniu žiadnych idolov, ideálov, ani  ideí, ani si nespravíš takých bohov, čo sú odliati z kovu ani vyrobených z niečoho: JA SOM KTORÝ SOM Tvoj Boh!" voľný preklad Leviticus 19:4

 

biblik.sk/clanky

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

sssr.mp3 (3,2 MB)

"V skutočnosti bol Lenin z hľadiska  síl, ktoré vládnu Západu (Deep state) "neposlušný chlapec", ktorý namiesto likvidácie Ruska sa s plnou energiou  pustil do jeho vitalizácie a budovania.

Toto mu "diabol" nemôže zabudnúť. Preto zorganizovali atentát na neho, po ktorom už mu podlomené zdravie neumožnilo vyvinúť predchádzajúcu výkonnosť.

V deň Leninových narodenín (nar. 22.4.1870) v programe Borisa Korčevnikova „Život a osud“ na kanáli Rossija vyvrátil historik, spisovateľ a verejný činiteľ  Nikolaj Viktorovič Starikov niektoré základné mýty o Vladimírovi Iľjičovi.

Lenin nebol  špiónom žiadneho štátu. Štátny prevrat, ktorý zničil cárske Rusko neorganizovali revolučné sily, ale časť cárskej rodiny, generáli, poslanci Štátnej dumy, ako aj veľvyslanectvá Veľkej Británie a Francúzska. 

Až v tomto momente sa Lenin vydal na cestu do Ruska.

Dočasná vláda hrala s revolucionármi v podstate svoje politické hry a aj "Deep state" sa snažil využiť revolucionárov vo svojich cieľoch.

Génius Lenina spočíval v tom, že oklamal diabla. Využil túto zložitú situáciu, keď chceli boľševikov využiť na definitívny rozpad štátu, no oni ho nezničili, ale konsolidovali a zachránili. Začal sa triumfálny proces, ktorý Lenin nazval „Triumfálny pochod sovietskej moci“.

Ako sa Vladimírovi Iľjičovi podarilo vrátiť sa do Ruska cez nepriateľské Nemecko?

Aké spojenie existovalo medzi dočasnou vládou a petrohradským Sovietom?

Aké paralely možno nájsť medzi rokom 1917 a súčasnou situáciou v Rusku a vo svete?

Odpovede na tieto a mnohé ďalšie otázky nájdete v tomto rozhovore s N. V. Starikovom: https://nstarikov.ru/kem-na-samom-dele-byl-lenin-zhizn-i-sudba (RUS) ZDROJ e-mail (pozn. red.: autor považuje démonizovanie Lenina a pravdepodobne i Stalina za propagandu)

Súvisiace články / related articles:

SATANOV DENNÍK
https://www.biblik.sk/news/satanov-dennik/

TIP NA KNIHU / BOOKS WE LIKE: OG MANDINO: NAJVÄČŠÍ ZÁZRAK NA SVETE; NAPOLEON HILL: AKO OKLAMAŤ DIABLA / OG MANDINO - THE GREATEST MIRACLE IN THE WORLD; NAPOLEON HILL: Outwitting the Devil (SK, CZ, ENG, SPA)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-knihu-books-we-like-og-mandino-najvacsi-zazrak-na-svete-napoleon-hill-ako-oklamat-diabla/

EVOLÚCIA: FAŠISTI, KOMUNISTI, COVIDISTI / EVOLUTION: FASCISTS, COMMUNISTS, COVIDISTS (SK, ENG) (AKTUALIZÁCIA 1 / UPDATE 1)
18.09.2020 23:38


FAŠISTI / FASCISTS:

 

KOMUNISTI / COMMUNISTS:

 

COVIDISTI / COVIDISTS:

https://www.biblik.sk/news/zaujimavosti-o-symbole-v-somethin-interesting-about-the-v-symbol/

-   -   -

 

IDOLY UCTIEVANIA / IDOLS OF WORSHIP:

1933-1945 - Hitler, hákový kríž, Sieg Heil - viera v konečné víťazstvo / Hitler, hooked cross, Sieg Heil - fascists believed in total victory (one world nazi goverment)

 

1922-1953 Idol uctievania / idol of worship: Josif Stalin - veľká nádej pre celosvetovú revolúciu a konečné víťazstvo / J.V. Stalin was big hope for the global transformation of the world and the total victory (omg, this is really a demon inspired man, nasty face)

 

2020 - ? ? ? ? Idol uctievania:

Idol of Worship: RÚŠKO / MASK

Ciele Covidizmu: Globálna transformácia a totálne víťazstvo / Goals of Covidism: GLOBAL TRANSFORMATION OF THE WORLD AND TOTAL VICTORY - ONE WORLD GOVERNMENT

-   -   -

AKTUALIZÁCIA 1: Keď sa dostali fašisti k moci a išli okupovať Slovensko, babka verejne hovorila: "Hitler, to je zlá burina, tá len tak nevyhynie!" A už aj ju išli žalovať, iba ľudia (najskôr ich rodinní príslušníci) zabránili tomu, aby babku niektorí iniciatívni neudali... Vlastne, počas II. svetovej vojny sme mali veľké šťastie: babka prišla varovať starú židovku, aby sa išli schovať do nášho domu. Židovka to odmietla, pretože bola veľmi bohatá a povedala babke, že ona má toľko zlata, že sa vykúpi! Samozrejme, fašisti si zobrali aj zlato a aj tak odvliekli židovku do koncentráku! Ak by nejakého žida u nás našli schovaného, najskôr by sme boli potrestaní ako exemplárny prípad... Minimálne by nás čakal transport do koncentráku. Na všetkom je zaujímavé to, že babka robila v hoteli, ktorého bola stará židovka majiteľkou, kuchárku a chyžnú. (vtedy mohli robiť takú prácu iba čistí a bohatí ľudia, naši susedia boli veľmi chudobní, hladní a špinaví, kto nemal statok a polia, vtedy nemal nič, kto mal čo jesť, bol bohatý) Stará židovka babke kradla peniaze - ulakomila sa na trinkgelty, ktoré chyžnej nechávajú hostia. Ale babka židovku aj napriek tomu išla varovať... 

"Ten, kto sa nadeje na svoje bohatstvo, padne; ale spravedliví budú pučať ako lístie." Príslovia 11:28
 
-   -   -
ENGLISH:
 
UPDATE 1: During the World War II, Slovakia was occupied by fascists. My gradma said: "Hitler is bad weed, that would not die quickly!" Some people tried to tell this to the nazi acolytes, but they were quickly stopped, probably by their family members. Grandma was birthing childs, she was a grannie. Maybe people didn't want to lose her, she was lucky. But we were very lucky twice:
The nazi wanted all jews, and grandma she has given a warning to an old rich jewish lady... Gradma was quickly running into a hotel and she tried to give a warning to that rich jewish lady. Gradma said: "Dear lady, please come quicly and hide into my house righ now! If you will decide to stay, the fascists will take you away! Please, dear lady, come quickly with me and hide!" The old rich jewish lady said: "I have so much gold, I will buy my freedom!" The old rich jewish lady refused to go and she rather made a decision to stay. The fascists took her gold, and they trasported her and her family to the concentration camp! Our luck was she refused to hide! Because the nazi were searching the houses, finding a hidden jew means transport of all of us into the concentration camp...
-   -   -
 "He that trusteth in his riches shall fall: but the righteous shall flourish as a branch." Proverbs 11:28
 
Ďalšie súvisiace články / another related artilces:
Jordan Maxwell - Secret Language of Symbolism by Manly P Hall + UNDERSTANDING WORDS (SHORT VIDEO ABOUT LAW OF LAND AND LAW OF WATER) / JORDAN MAXWELL: VÝZNAM SLOVA, SYMBOLOV A O NÁMORNOM PRÁVE (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/jordan-maxwell-secret-language-of-symbolism-by-manly-p-hall-understanding-words-short-video-about-law-of-land-and-law-of-water/
ZAUJÍMAVOSTI O SYMBOLE V / SOMETHING INTERESTING ABOUT THE V SYMBOL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zaujimavosti-o-symbole-v-somethin-interesting-about-the-v-symbol/
STEPHEN DOLLINS: SATANIC SYMBOLISM IN DETAILS (ENG)
https://www.biblik.sk/news/stephen-dollins-satanic-symbolism-in-details-eng/
 

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašizmu a satanizmu! Fašizmus, terorizmus a satanizmus už čoskoro bude definitívne porazený! Zločinné satanské elity prehrávajú na všetkých frontoch! Ustavične sa modlite, buďte disciplinovaní a pracujte na sebe! Od každého jedného z vás, i od každej jednej vašej myšlienky závisí, aký je svet!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/