NA ONLINE SEMINÁR BIT EŠTE DVE VOĽNÉ MIESTA

12.12.2023 11:21

biblik.sk/clanky

arkadijpetrov.sk

Ak ste niekedy uvažovali, že by ste sa chceli naučiť BIT, tak je možnosť. Vzhľadom na rôznu úroveň žiakov každý dostáva individuálny termín. Môžete zvážiť prihlášku, na december sú ešte dva voľné termíny:

 
Niektorí žiaci majú také výsledky, že ľudia na dedinách si začínajú myslieť, že sú čarodejníci... Oveľa zaujímavejšie však je, že ako nastal posun v kolektívnom vedomí ľudstva, dokonca aj v našej lokalite sme stretli človeka, ktorý istil, že chirurgicky odstránený vnútorný orgán dorástol sám od seba a je to aj lekársky potvrdené. A takto dnes stretávajú lekári ľudí, ktorým dorástli aj amputované prsty, 80-ročným dôchodcom rastú nové zuby, ľuďom nosiacim okuliare sa upraví zrak a mnohé iné kedysi možno zázraky sa stávajú bežné. Ak je teda jasný zámer a správny postup, ľudská myseľ obyčajného človeka dokáže materializovať veci a ešte mnohé iné zázraky, ktoré kedysi boli dostupné iba najvyšším kňazom a prorokom.
Ohromné ťažké kusy kameňa zo vzdialených dolov sa kedysi zrejme prenášali pomocou paličky v ruke kňaza či magika - niekoho, kto poznal postup, ktorý ľudia už asi zabudli a preto dnes používajú v podstate trápne žeriavy. Namiesto teleportácie, letov pomocou džinov či dodávania tovaru na lietajúcich kobercoch sa používajú drony, alebo sa lieta lietadlami, ktoré spaľujú a znečisťujú vzduch. Presným postupom je určite možné urobiť i ťažký kameň tak ľahkým, že sa dá niesť, alebo naopak, na čas zvýšiť hmotnosť do tej miery, že sám akoby vykope studňu... Nielen staroveký Egypt ukázal, že je možné všetko, ale i mnísi v kláštoroch či vysoko v horách - vlastne stačí sa ponoriť dovnútra a naštudovať si postup pre levitáciu, prežitie v zime  bez potreby kachlí či teplého oblečenia, či dokonca postupy materializácie a dematerializácie objektov i tela, čím je možné cestovať či posielať tovar na obrovské vzdialenosti bez potreby akejkoľvek techniky!
Nový vek ľudstva by mohlo byť znovuobjavenie dokonalých technológií, ktoré má každý v sebe. Existujú teórie, že všetky stroje, čo človek vymyslel, sú iba nedokonalým pokriveným obrazom toho, čo je už dávno vytvorené a vložené do človeka priamo od Stvoriteľa. 
Vlastne každý jeden ľudský výtvor od mobilu až po raketu je paškvil, ktorý ničí človeka i prírodu! Stroje sú pokrivené napodobneniny dokonalosti Stvoriteľa, Ktorý dal človeku všetko dobré a dokonalé vrátane tzv. vnútorných technológií, s ktorými je možné všetko, doslova ako píše Biblia, i hory prenášať (Marek 11.
Snáď teraz je možné pochopiť, prečo ľudia s vysokou úrovňou vedomia ako Gándhí (760) odmietali stroje a ostávali vo svojej dobe nepochopení. Človek sa stal nakoniec otrokom stroja a technický pokrok nepriniesol čistotu, ale ešte väčšiu špinu! Všetky katastrofické scénáre ako stroje ovládli ľudí vo filmoch známych režisérov odrážajú niečo, čo človek cítil hlboko v duši, ale v dobe industrializácie by to bol až hriech pod hrozbou verejného upálenia verejne povedať, že stroje zabíjajú!
 

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás o Vašu podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 



 




 



 

 

Krásna hudba je aj v tomto článku / more beautiful classic here:
ZOMRELA JEDNA Z NAJLEPŠÍCH SPEVÁČIEK NA SVETE PATRÍCIA JANEČKOVÁ / PATRICIA JANECKOVA ONE OF THE BEST OPERA SINGER PASSES (SK, ENG) (+LIEČBA RAKOVINY DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE /+CANCER TREATMENT IMPORTANT INFO (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zomrela-jedna-z-najlepsich-spevaciek-na-svete-patricia-janeckova-patricia-janeckova-one-of-the-best-opera-singer-passes/


Viac tu: https://www.biblik.sk/products/a432-hz-klasika/