NA UKRAJINE BOLI VYVÍJANÉ BIOLOGICKÉ ZBRANE, ÚDAJNE MALI ZA CIELIŤ NA VYBRANÉ SKUPINY SLOVANSKÉHO OBYVATEĽSTVA

22.03.2022 14:36

Biologické zbrane cielené na vybrané skupiny obyvateľstva, to nie je nič nové! Naposledy, Petra F. Rédová, vedúca sestra JIS a Covid oddelenia v Londýne uviedla, že v Anglicku bol nejaký iný Covid. Chorí boli prevažne čierni muži! Teda, dá sa predpokladať, že určitý typ biologickej zbrane bol presne cielený na vybranú skupinu ľudí žijúcich v Anglicku!

Chemtrailsové vlákna obsahujú čierne guľôčky so žltou výplňou. Guľôčky sme pozorovali vo vláknach chemtrails pri 350 nás. zväčšení (pri 600 nás zväčšení je možné pozorovať aj náplň guľôčiek). V prvomrade príčina dýchacích problémov sú vlákna sami o sebe, druhá vec je, že tieto vlákna sa hodia ako ideálny nosič biologickej zbrane.

Teda miesto revania "vírus, vírus" a namiesto "opatrení" by malo byť prvoradým zámerom zistiť pôvod, zistiť príčinu ochorení, pretože fakt je, že mnohí ľudia majú oslabenú imunitu a hrozia im komplikácie i pri banálnych chorobách. Tí nech sa chránia, ale je zločin terorizovať celú spoločnosť nejakými opatreniami, ktoré môžu ľudí poškodzovať. Možné príčiny: Chemtrails, násl. blokácia Slnka a nedostatok vit. D, plesne (plesne určite, vlákna chemtrails obs. samorozmnožovaciu pleseň, nakazená je takmer každá normálna úroda, GMO prosperujú i napriek kontaminácii vzduchu, vôd a pôdy spádom chemtrails) a pravdepodobne i biologické zbrane vo vláknach chemtrails, mobilné žiarenie, mobilné stanice, 5G, chlór vo vode

VYNIKAJÚCE VIDEO O BIOLOGICKÝCH ZBRANIACH:

NEZÁKONNÉ POKUSY NA ĽUĎOCH:
ĎAKUJEME / THANKS TO: infovojna.bz
INFOVOJNA, DRŽÍME VÁM PALCE V BOJI PROTI SATANISTICKÝM FAŠISTICKÝM OKUPANTOM! FAŠISTI A SATANISTI ZÚRIA, LEBO VEDIA, ŽE SA BLÍŽI ICH KONIEC!
STRÁNKA INFOVOJNA.BZ JE DOSTUPNÁ CEZ PROXYSERVER, NAPR. CEZ CROXYPROXY.COM

_________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU