NAĎ PROVOKUJE JADROVÝ KONFLIKT, MYSLÍ SI O SEBE, ŽE JE LEGITÍMNOU VLÁDOU. Z JEHO REČÍ VYPLÝVA, ŽE AK SI RUSKO BUDE CHRÁNIŤ SVOJE ZÁUJMY JE MOŽNÉ UVAŽOVAŤ O DODANÍ S-300 (+Poznámka Biblik: VLADIMÍR PUTIN JE NÁDEJOU PRE SVET! NECH ŽIJE PUTIN!

23.03.2022 14:39

 

Aj dnes o 16:00 sú modlitby za mier, viac tu a tu

Satanisti sú v koncoch, zúria, penia a provokujú, neváhajú pre svoje zvrhlé, špinavé, egoistické ciele ohrozovať život na celej Zemi. Ak si niekto myslí, že je legálne verejne vyzývať na zavraždenie nejakého ruského občana alebo ďalej priživovať dodávaním zbraní ukrajinským teroristom túto vojnu, ktorú so svojim páničkom vyprovokovali, potom automaticky mieri sám na seba, podobne ako karikatúra vo videu nižšie

 

 -     -     -

pravda.sk: "Naď: Ak Rusko nestiahne svoje vojská, Ukrajine pošleme systém S-300" Viac tu: https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/621047-nad-ak-rusko-nestiahne-vojska-z-ukrajiny-ukrajine-dodame-system-s-300/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_3clanok_box

TOP KOMENTY pravda.sk:
“Na Dankovom stožiari pri parlamente je zvonec a tvojim skazkám je koniec !”
“Fantomas vypotil vetu: ,,Nech si ľudia nezvykajú, že mier je samozrejmosťou"....
Podobnú vetu vypotila Krvavá Mgr. Zuzana ,,Nech sa Slováci neboja zomierať".....”

Poznámka Biblik: Je to veľmi podobné, začali terorizovať Srbov prostredníctvom albánskych teroristov a z teroru obvinili Miloševiča, podobne, ako teraz obviňujú fašisti Putina. Už Naďova psychopatická reč je nebezpečná, Bratislava a ďalšie Slovenské mestá (najmä mestá v blízkosti vojsk USA a NATO) by sa mali pripraviť na to, že im Rusko oznámi dátum a čas jadrového útoku (a možno neoznámi). Aj takto by bolo možné predísť III. svetovej vojne, z Moskvy by verejne oznámili, že do 24 hodín musia všetci opustiť Bratislavu, pretože bude terčom jadrového útoku. Prešla by chuť každej vláde vyzbrojovať satanistický, teroristický a fašistický Ukrajinský režim! Toto je možné riešenie na zabránenie globálnemu jadrovému konfliktu! (prípadne je možné oznámiť útok a zasiahnuť nejadrovými zbraňami, ak by ruská raketa hoci i bez varovania zasiahla slovenský parlament v čase, keď tam budú títo satanisti, fašisti a vojnoví štváči, Slováci by ďakovali Putinovi!

Ak si Naď myslí, že on a fašistická chunta je legitímna vláda, úrady a Polícia by mali zisťovať, či je duševne v poriadku, pretože je možné, že si to iba myslí... Na Slovensku dlhodobo dochádza k porušovaniu základných ľudských práv a ako následok podrobenia sa väčšiny (začalo to rúškami) teraz už otvorene provokujú jadrový konflikt. Každý má dobrý dôvod rozmýšľať, ako dostať pred súd zločineckú vládu, ako vytvoriť silnú opozíciu, pretože agresia fašistov je neúnosná. Vladimír Putin je nádejou pre svet! Nech žije Putin!

Pane Bože, ak chcú Tvoji nepriatelia siahnuť Vladimírovi Putinovi na život alebo mu nejako ináč ublížiť, Pane Bože a Pane Ježišu Kriste, prosím Ťa ochraňuj Vladimíra Putina!

Účasť Slovenska a NATO v tomto konflikte je už priamou účasťou, súčasná vláda a fľandra sú podozriví z obzvlášť závažných trestných činov. Polícia alebo uvedomelí občania by ich mali zaistiť - dostať pred súd, pretože už dávno v prípade tzv. "opatrení" mali prokurátori a Polícia konať a vzniesť obvinenia. Ako vidíte, vláda blázna pokračuje (Matovič sám o sebe tvrdil, že je blázon a že spôsobuje chaos - video tu)

______________________________________________________________________________________________
 

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU