PRAYERS FOR PEACE / MODLITBY ZA MIER (SK, ENG) MOŽNOSTI BOHA A JEHO DETÍ SÚ NEOBMEDZENÉ

20.03.2022 01:03

Every day at 4:00 PM (16:00 CET, GMT+1) are prayers for peace - further informations here. Who cannot pray, simply calm down your mind and concentrate at least 1 minute into your heart (spiritual heart - from the center of chest a little right) In The Prayer which has given us our Lord Jesus Christ we want to highlight "Give us this day our daily bread." Matthew 6:11        If you supply yourself with food, take care about pure water!

 
Note Biblik:
We Biblik.sk we are with Putin. The question isn't why Russia attacked Ukraine, the question is who created and who supported the nazi regime in Ukraine, and who gave weapons into the hands of terrorists? Ukrainian regime was threat for the whole world, the current situation is caused by crimes of international satanic elities. And their time is over, they and their servants will be eradicated by law or by nuclear weapons. Putin didn't want Ukrainian war. Putin doesn't want the nuclear war. Elities from West provoked this conflict as the 2nd phase of forced transformation of the world. 1st phase was the corona scenario. And the third phase, who knows... Elections? Vote now: God or satan? Who do you love, who do you want to obey and who you want to establish justice and peace in the world? Seek safety and guidance in God. Are you with God? God with you! Every single thought, every single word, even how  do you spent your free time - you may add by every single good or bad thought a feather on the weight Life od death. You are now very important!
 
"HOPE!  I AM.  DON'T BE FRIGHTENED!"
(free tr. by Biblik.sk of verse Matthew 14:27
- interesting explanation how important is every gesture: https://www.biblik.sk/news/krestansky-kazatel-o-ruskach-christian-preacher-about-masks/
 
 
Slovensky: Informácie sme priniesli v tomto článku. Teraz sú modlitby za mier dôležitejšie než kedykoľvek predtým. Je dobré si na 16:00 ten budík nastaviť a spolupodieľať sa na tejto iniciatíve za mier modlitbou alebo tichom aspoň jednu minútu. Takisto je dôležité, ako budete zmýšľať a ako trávite voľný čas. Každá jedna myšlienka, každé jedno slovo môže nakloniť svet k životu alebo totálnemu zániku. Ak by sme si to predstavili ako nejaké váhy sveta, teraz každé zrniečko prachu môže rozhodnúť medzi Životom a smrťou jednotlivcov i celej civilizácie. Voľby sú teraz. Každý má na výber, koho miluje a koho chce poslúchať - Pána Boha alebo satana? Ak Vám Kristove Slová z Nového zákona nesedia, pravdepodobne by vám nebolo dobré nič! Obzvlášť zdôrazňujeme verš "Daj nám dnes náš každodenný chlieb." (Matúš 6:11) A ešte viac než chlieb je potrebná voda! Ak sa niekto zásobuje potravinami, dôležitá je aj zásoba vody (bez vody sa bežne nedá upiecť ani ten chlieb)
Súčasná politika, medicína, veda a technika, v ktorej nebol absolútne žiadny ohľad na Boha, nás priviedla do tejto situácie. Možno ešte máme nádej, ako z toho von.
"Dúfajte! JA SOM. NEBOJTE SA!" Matúš 14:27
-   -   -
Poznámka Biblik: Kresťania vás varovali aj pred rúškami, pretože každé gesto je nesmierne dôležité! Teraz už nikomu nebude na smiech pouličný kazateľ Pavel: https://www.biblik.sk/news/pavel-o-poslednych-dnoch/
Trasparent pouličného kazateľa Pavla:
BEDA VŠETKÝM  BĚDA VŠEM:

Kazateľ Pavel vysvetľuje, že si neuvedomujete, že ste chorí. Choré je aj súčasné oficiálne náboženstvo, vysvetľuje Pavel tu.

Celý verš Matúš 9:12-13. V plnom znení v katolíckych Bibliách tento verš samozrejme NENÁJDETE, preto na Biblik.sk predávame a citujeme zo slovenských Biblií výhradne preklad prof. Jozef Roháček:

"A Ježiš počujúc to povedal (im): Zdraví nepotrebujú lekára, ale nemocní. Lež iďte a naučte sa, čo je to: Milosrdenstvo chcem a nie obeť. Lebo neprišiel som volať spravedlivých, ale hriešnych ku pokániu." Matúš 9:12-13

(pokánie, gr. metanoia, zmena, t.j. zmena myslenia od chorého a pokriveného v konečnom dôsledku deštruktívneho, ku zdravému, triezvemu, radostnému, čistému, ako zmýšľa Boh, Ktorý JE Život, Stvoriteľ Vesmírov a Večný, nestvorený, nezrodený, nezložený, Jeden nekonečný, láskyplný, láskavý a milujúci Tvorca)

______________________________________________

Biblik.sk
Riskujeme život v protifašistickom a protisatanistickom boji, pretože dokým zlo bude mať vo svete a vo vašich srdciach takéto pozície, láska, sloboda, právo, spravodlivosť, pravda, pokoj a mier ostanú len slová! Pozrite sa na vlastné strachy, obavy a závislosti. Pozrite sa, koho svojimi myšlienkami prevažne podporujete? A kam idú vaše peniaze?
Tabak, alkohol cigarety, celé prepravky piva k márneniu času a vymývaniu mozgu pri televízii? Alebo peniaze na novú techniku a nové, nové smartphony, tablety, notebooky a nové počítače, ktoré všetky dnes prispievajú k udržiavaniu človeka v stave hypnózy. (dosť nebezpečný stav) Program "nerieš", "žer a nestaraj sa". O vplyve napr. mikrovlnky a nových áut sme písali v tomto článku:
 
Pána Boha nemusíte hľadať v kostole, kam sa chcete obrátiť, kde chcete nájsť útočisko? Takto, ako sme žili na Zemi, čo bolo považované za normálne, bohužiaľ normálne nie je!
A normálne nie je ani podriaďovať sa rúškam, vôbec nie je normálne očkovať zdravých ľudí, ani zdravé deti a dokonca ani zvieratá!
 
Súhlasili ste s čipovaním svojich psov? A razom tu sú náhubky a čipy pre vás! Ak sa budete správať ako psi, celý svet bude len štekať! Jeden človek šteká po druhom, jeden štát brechá na druhý sankciami! Jednotlivec, štáty ani ľudstvo nemalo žiadne konkrétne ciele. Ak chceme prežiť a niekam smerovať, každý musí hľadať, čo môže robiť, aby bol človekom. Môžete byť vzdelaní, môžete byť bohatí, môžete dosiahnuť mnohé úspechy. Ale zo všetkého najťažšie je byť človekom. Pán Ježiš k tomu ukazuje cestu, ako pomôcka pre záujemcov, ktorí chcú by ľuďmi je Biblia dobrá pomôcka. Nech si Bibliu nikto nespája s oficiálnou cirkvou a kostolmi, pretože ani v škole ani na náboženstve nám o Biblii nehovorili ani nám ju nedávali! Biblia je pre nich veľmi nebezpečná kniha! Pretože človeku môže Biblia pomôcť sa spoznať a z človeka, ktorý slúžil obvykle nevedomky diablovi sa môže stať človek, ktorý naozaj slúži Bohu. To nie je o službe, je to o láske. Ťažko bude dobrý sluha taký, ktorý nemiluje svojho pána, taký sluha má iba obmedzené možnosti! Možnosti Boha a Jeho detí sú neobmedzené. Na svoj obraz stvoril Boh, resp. Stvoritelia (Álovia, alebo Élovia) stvorili človeka (Genesis 1:26) a tu si väčšina ľudstva myslí, že nemôže nič!
Ak ste Bohu otočení chrbtom, ako chcete vidieť svoje možnosti, ak k Nemu nekráčate? Aké máte Vy ciele?
_________________________________________________________________________________________________________

 TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU