NAHNEVANÉHO OBČANA VYHODILI Z PARLAMENTU: PRE MŇA SÚ TO DARMOŽRÁČI, POVEDAL! (+Poznámka Biblik: MATOVIČ TVRDIL, ŽE ONI NEVEDELI, AKÉ BUDE MAŤ ICH KONANIE NÁSLEDKY)

13.12.2022 18:05

obcianskytribunal.sk

NAHNEVANÉHO OBČANA VYHODILI Z PARLAMENTU:

https://www.youtube.com/watch?v=X9Ew1Hy3i_M

Poznámka Biblik: to našli ešte veľmi pokojného občana, viacerí by neváhali ak by tá fašistická banda prišla, rovno hodiť tam granát! Slovensko nemá vládu, sú to fašistickí vrahovia, ktorých zaslúžená odplata neminie! Príde aj na nich, občania postupne vytvárajú riadiace štruktúry a týchto fašistických vrahov sa zbavíme! Tak ako sú oni organizovaní, občania tiež musia byť organizovaní a kde nie je Polícia na stíhanie vrahov, tam ju treba vytvoriť! Pre nich bude šťastie, ak sa dostanú pred súd, isté je, že by ich ľudia roztrhali na kusy!

Po porážke fašizmu fašistov (vrátane kolaborantov) mlátili na uliciach a naháňali ich ako zver po celom svete! Nikde sa neschovali! Viac na Zemi nemali miesta! Ani títo fašisti sa neschovajú, príde na nich, samotní ich chlebodarcovia nimi opovrhujú a takýto odpad pri prvej príležitosti hodia cez palubu!

Ani v nových satanských poriadkoch sa s toľkým aparátom nepočíta!

Každému vnucovali jedovaté testy a smrtiace vakcíny, ale  psychopa t tvrdil, že oni nevedeli, aké to bude mať následky, zdá sa, že už ani nevie po slovensky - on už ani nevie ako sa povie "učiť sa za pochodu":

https://ulozto.sk/file/kWns2PijNmHw/psychopati-priznavaju-mp4#!ZJH1ZwR2ZJVlAzEvMGEvZzEwZmOwA3qVoH5CoHWSn0ElDmV5BN==

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!


_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU