NAKONIEC AJ KRAJSKÝ SÚD V TRENČÍNE ZAMIETOL NÁVRH PROKURÁTORA NA VZATIE DO VÄZBY

23.01.2024 15:58

NAKONIEC AJ KRAJSKÝ SÚD V TRENČÍNE ZAMIETOL NÁVRH PROKURÁTORA NA VZATIE DO VÄZBY

Krajský súd v Trenčíne dnes zamietol návrh prokurátora na vzatie do väzby. Prokurátor požadoval väzbu pre zakladateľa Biblik.sk na základe falošných obvinení pani Adriany Ozogányovej-Žuffovej, ktoré podobne ako v minulosti i tentokrát opäť podávala na Políciu. Pani sa domnievala, že zakladateľ Biblik.sk môže mať zbraň a napadnúť dve konkrétne osoby - údajne nejakých montérov, obvinenie pani vzniesla na základe článku zo dňa 18.12.2023 uvedeného tu. Obe údajne ohrozené osoby boli predvolané, jeden z montérov, ktorý nie je nepriateľom zakladateľa Biblik.sk uviedol:

že sa neobáva, že by mohol byť spáchaný trestný čin. 

Obvinenie bolo založené na tvrdení "pani Adriana Ozogányová-Žuffová si myslí, že by sa mohlo niečo stať", a pre toto z jej strany ďalšie falošné obvinenie, ktoré zakladateľovi Biblik.sk ani nebolo Políciou vopred oznámené, bol byt zakladateľa Biblik.sk dňa 11.1.2024 zdemolovaný kukláčmi. Polícia ešte v ten deň zabavila (resp. ukradla) z bytu počítačovú techniku, a zakladateľ Biblik.sk strávil 4 dni v žalárnej kobke. 

Krajský súd v Trenčíne potvrdil rozhodnutie prvostupňového súdu, žiadosť prokurátora na vzatie do väzby je neodôvodnená. Rozhodnutie Krajského súdu zo dňa 23.1.2024 je s konečnou platnosťou bez možnosti odvolania. 

Všetkým priaznivcom a čitateľom, ktorí na nás úprimne myslia:

 

Ďakujeme za vašu podporu! 

 

P.S.: E-shop je stále v prevádzke, tovar odosielame ihneď, opäť sa na Biblik.sk zaraďujú nové produkty a pre e-shopy Biblik.sk a arkadijpetrov.sk by mali čoskoro pribudnúť ešte výhodnejšie spôsoby doručovania balíkov aj ďalšími kuriérskymi spoločnosťami. Medzi súdnymi konaniami sa riadne a načas vybavovali objednávky, došlo za celý čas snáď iba k jedinému oneskoreniu, normálne a načas sa preberal i zahraničný tovar z colnice a vybavovali sa všetky e-maily. Tovar v oboch e-shopoch je skladom, prevádzka e-shopov bola i je nepochybne aj vďaka vašim modlitbám a vašej podpore celkom kvalitne zabezpečená napriek všetkým prekážkam.

 

Ďakujeme. 

Biblik.sk

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Please support Biblik.sk / Prosíme podporujte Biblik.sk:
Prosíme vás o Vašu podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support the antisatanic
and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA
ĎAKUJEME. THANK YOU

 

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!