LIST NA MINISTERSTVO SPRAVODLIVOSTI A MINISTERSTVO VNÚTRA V DÔSLEDKU ZDEMOLOVANIA BYTU KUKLÁČMI A NEZÁKONNÉHO PRÍKAZU PROKURÁTORA

20.01.2024 15:12

LIST NA MINISTERSTVO SPRAVODLIVOSTI A MINISTERSTVO VNÚTRA V DÔSLEDKU ZDEMOLOVANIA BYTU KUKLÁČMI A NEZÁKONNÉHO PRÍKAZU PROKURÁTORA

Dobrý deň, vo štvrtok 11.1.2024 sa vlámali do bytu, kde som iba nájomníkom na príkaz prokurátora kukláči. Roztĺkli a vyrazili bezpečnostné dvere, rozbili okno v kuchyni, poškodili mnoho nábytku a tiež rozbili drevenné dvere v izbe. Odviedli ma spútaného, strávil som 4 dni v žalárnej kobke a to bez akéhokoľvek vzneseného obvinenia, iba na základe svojvôle prokurátora. Budete sa tým prosím vás zaoberať? Žiadam, aby ste začali dôkladne a nestranne vyšetrovať tohoto prokurátora!
 
Od 10.1.2024 pred našimi dverami hliadkovala Polícia, s Políciou som spolupracoval, i s tými, ktorí hliadkovali na chodbe, ale nikto mi nič nepovedal, iba ustavične každý z dotazovaných policajtov (a to som tu pred našimi dverami kontaktoval viacerých), každý z nich iba ustavične opakoval:
 
"Potrebujeme sa s vami porozprávať!" 
 
Trval som na tom, aby mi niekto z ich nadriadených zavolal na tel. 032 240 00 65, zdôrazňoval som, že som dostupný na tel. kontakte na pevnej linke, ale nikto sa neozval! Nebolo žiadne obvinenie, nič! Samozrejme, že som neotváral dvere, niekoľko krát som zažil nielen v čase covidizmu odvedenie na policajnú stanicu bez akýchkoľvek platných obvinení, z ktorých väčšina bola úplne absurdná a nebolo ani vznesené žiadne obvinenie, mám čistý trestný register, nikto ma nestíhal, veď ani som nerobil nič zlé. Počas covidizmu ma policajti týrali na policajnej stanici, lebo som sa bicykoval bez rúška! V rukách Polície sa ľudia teda nemôžu cítiť celkom bezpečne. 
Keď k nám tentokrát prišli dvaja policajti (10.1.2024 večer) takisto nepovedali nič, len "Predložte občiansky preukaz!" Nakoľko blokovali zrejme nohou dvere, opakovane som ich vyzýval, aby od dverí odstúpili. Komunikoval som s nimi asi 5 minút, dožadoval som sa, aby mi oznámil niekto, prečo sú tu. Bezdôvodne obmedzovali domovú slobodu nemali čo blokovať dvere, neuviedli žiadne obvinenie, a ako som už uviedol, niekoľko krát som už bol v minulosti odvedený mestkou i štátnou Políciou a to i v zime v trenírkach rovno z tohto z bytu! Zámienka policajtov z minulosti pre nabehnutie do bytu: "My vidíme, že potrebujete pomoc!" Vy by ste takýmto policajtom otvorili dvere? Tentokrát som samozrejme neotvoril, dvere zrejme nohou bez príčiny blokovali, nebolo povedané žiadne obvinenie, neuposlúchli jasnú, opakovanú výzvu na odstúpenie od dverí a nastriekal som na chodbu slzný plyn, aby som mohol zatvoriť dvere. Odvtedy na chodbe hliadkovala Polícia a vo štvrtok 11.1.2024 asi okolo 19:00 kukláči vyrazili dvere a zdemolovali byt, ktorý patrí mame a otcovi. Odcudzili všetku počítačovú techniku, USB kľúče, harddisky, 2 notebooky, 2 stolné počítače, z toho jeden stolný počítač patrí zákazníčke, odcudzili aj router, nebol funkčný bez routra dokonca ani telefón. Čo si to dovoľujú? Máte na to nejaké vysvetlenie?
Ťažké bezpečnostné dvere nechali vylomené, vyniesli ich von, okno rozbité a v noci odišli z bytu! Nechali uprostred noci otvorený byt bez dverí, v zime rozbité veľké okno a v ľadovom byte s roztlčeným oknom mama musela strážiť byt! Nikto byt nestrážil, boli sme bez vchodových dverí, ak by nás vykradli, nestarali by sa! Čo to má znamenať? Čo si to dovoľujú? Zdôrazňujem, že všetko sa udialo BEZ AKĚHOKOĽVEK OBVINENIA! Na základe svojvôle prokurátora! Prečo takýto človek ešte robí na prokuratúre?
Nech je tento list zároveň a výzvou pre všetkých ľudí aby sa riadne vyzbrojili a bránili si svoj život a majetok! Samozrejme, ak sa niečo podobné stalo Rostasovi, Harabinovi a teraz tu, môže sa to stať aj ďalším ľuďom! Niekto rukami Polície dávno pred covidizmom i v čase covidizmu ba ešte i teraz pácha trestnú činnosť!
Ministerstvo spravodlivosti a Ministerstvo vnútra, žiadam vás, aby ste vzniesli obvinenia na prokurátora, ktorý dal vyraziť dvere a aby viac už nikdy takýto človek nemohol robiť nezákonné rozhodnutia. 
Ľudia nemajú inú možnosť, ako zabezpečiť si vlastnú Políciu a vlastnú armádu, resp. musia sa dôkladne vyzbrojiť a brániť sami, pretože Polícia je ako vidíte, dodnes postavená proti ľuďom na vykonávanie nezákonnej činnosti - Polícia je zneužívaná na mafiánske, zločinné a fašistické praktiky a prokurátor, ktorý dal na toto povolenie by mal byť okamžite zaistený a vyšetrovaný!
 
Ešte je nutné uviesť, čo sa vlastne stalo: Dňa 18.12.2023 vyšiel na biblik.sk/clanky tento článok:
VÝKON VYSIELAČA TOWERCOM PRI ŽILINE ZVÝŠENÝ Z 2,5kW NA 7kW. VYSIELAČE TREBA ZLIKVIDOVAŤ A PO TÝCH, KTORÍ ICH INŠTALUJÚ BY SA MALO STRIEĽAŤ. MANAŽÉRI TOWERCOM VRÁTANE MOBILNÝCH OPERÁTOROV SÚ VRAHOVIA
https://www.biblik.sk/news/vykon-vysielaca-towercom-pri-zilne-zvyseny-z-2-5kw-na-7kw-vysielace-treba-zlikvidovat-a-po-tych-ktori-ich-istaluju-by-sa-malo-strielat-manazeri-towercom-vratane-mobilnych-operatorov-su-vrahovia/
ORIGINÁL ČLÁNKU s pôvodným textom na stiahnutie tu:
 
Nejaká pani Adriana Ozogányová Žuffová, ktorá ma už v minulosti lživo obviňovala z pedofílie a neviem z čoho ešte (nikdy ani na pojednávanie neprišla), tento falošný svedok, táto akási Adriana Ozogányová Žuffová mala z článku pocit, že môžem mať zbraň a niekomu ublížiť! To je celé kváziobvinenie! Táto Adriana Ozogányová Žuffová, keď jej asi pred 6. rokmi odobrali dieťa, ktoré skončilo v pochybnej inštitúcii DETSKÝ DOMOV SEMETEŠ, od času odobrania dieťaťa kurátorkou sa vyhrážala mne i otcovi dieťaťa, v noci nám i cez deň nám volala, obťažovala nás a nadávala nám obom - vraj sme za to zodpovední! Otec dieťaťa mi t.č. povedal: "Aďa mi furt volá, stále mi nadáva, neviem prečo!" Povedal som otcovi, že to isté robí aj mne a neviem prečo! Možno nás uznala vo svojich očiach za vinných za odobranie dieťaťa? Odvtedy na mňa žaluje tie najväčšie svinstvá akých je len schopná si vymyslieť! Predtým sa mi cez telefón vyhrážala i zabitím, a ako sa zdá, dala ma zbiť. Asi 6-7 rokov som odvtedy nej nič nepočul - ale obviňuje ma zase ona! Dokonca už vtedy ma zrejme ona nechala zbiť - článok tu - páchateľom a útočníkom, ktorý ma vtedy dňa 21.7.2018 v čase okolo 20:30 prišiel až sem pred dvere nášho domu biť je Roman Ozogány. Kým v živote pani Adriany Ozogányovej Žuffovej nebol tento muž, boli sme priatelia... Nikdy som s touto pani Adrianou nemal žiadny bližší ani intímny kontakt, ani som sa nedopustil voči nej ani voči tomuto pánovi Romanovi ničoho zlého, neviem, prečo na mňa útočia. Bol som im ochotný vždy pomôcť, keď ma potrebovali, s pani Adrianou až dokým nepoznala pána Romana sme si vychádzali ako priatelia.
Neurobil som nič zlého! Z akého dôvodu mám chodiť po súdoch? A prečo musíme vynakladať vlastné peniaze na opravu zdemolovaného bytu? Čo je to za fraška? Na čo sa tu Polícia a prokurátor vlastne hrá? A kedy budú vrátené ukradnuté veci a kto zaplatí nevyhnutnú kúpu nového počítača, techniky na prevádzku kancelárie a majetkové škody na opravu zdemolovaného bytu za najmenej 3.000 eur? Žiadam o vrátenie všetkých vecí, predne o vrátenie zákazníčkinho počítača. Polícia nepotrebuje celý PC, snáď im postačia na prehrabávanie dát harddisky! Žiadny súhlas na zabavenie vecí nedostali, nabehli sem, rozbili byt a veci skrátka ukradli, a to kváziobvinenie je na základe "jedna pani povedala", veci by mali okamžite vrátiť a dúfam, že vy sami ponúknete odškodné. Určite by ste to nemali nechať len tak. Toto od začiatku nebol normálny postup!
-     -
Prečo celá situácia vznikla:
Firma Služby pre bývanie už v minulosti najala montérov, ktorí v týchto panelákoch i v našom bytovom dome kladivami vybili azbestové rúry a vysávali prach tým poloderavým obdĺžnikovým socialistickým vysávačom. To, že rúry sú azbestové som vedel iba ja a môj sused! Samozrejme, ľudia z iných domov pozbierali prach a podávali žaloby a trestné oznámenia. Neviem, ako to dopadlo...
 
Naposledy v našom bytovom dome bola schôdza ohľadom bezdrôtových meračov na vodu, kde sa ľudia jednoznačne vyjadrili proti, boli schválené klasické vodomery bez rádiového modulu. Firma služby pre bývanie však najala montérov, ktorí bez nášho vedomia nainštalovali bezdrôtové merače (!) Bola volaná Polícia, samozrejme Polícia nič nemohla, je to veľmi podobné ako s tým azbestom!
 
Dochádza k hrubému porušovaniu našich práv v prvomrade zo strany firmy SLUŽBY PRE BÝVANIE a násilnostiam, pre ktoré celá táto situácia vznikla. V článku čl. TOWERCOM (1).odt (76,1 kB) autor uviedol, že by bol schopný použiť na svoju obranu zbraň, skrátka, že ak zlyhala Polícia a neriešil sa vlastne dodnes ani ten azbest, a ďalej je ohrozovaný život všetkých ľudí v domoch, ktoré spravuje firma SLUŽBY PRE BÝVANIE, opakovane dochádza zo strany firmy SLUŽBY PRE BÝVANIE k ohrozovaniu životov ľudí! Polícia nás nebráni ani zatiaľ nikto! A vy ostatní, by ste robili čo, ak by sem nabehli kladivami vybíjať azbestové rúry a inštalovať do bytov také veci, ktoré sme vyslovene neschválili? Ďalšia pochybná vec sú merače na radiátoroch, ktoré nemerajú žiadne skutočné jednotky, uvádzam to preto, že v stredu 10.1.2024 ich boli zrovna odpočítavať a zase obťažovali ľudí, táto pochybná firma vyrátava na základe hoaxov platby - číslo na meračoch na radiátoroch je hoax, hausnumero! Ako je možné, že merače na radiátory sú legálne? 
Je rok 2024, celé roky dochádza k hrubému porušovaniu našich práv i k ohrozovaniu života ľudí, ktorí tu bývajú, mnohé najaté firmy tu páchajú trestnú činnnosť, ktorá sa dodnes neobjasnila!
Prosím Vás, môžete celú túto situáciu s rozprášením azbestu a s bezdrôtovými meračmi na vodu riadne preveriť a dohliadať, aby boli dodržiavané naše práva a zabezpečená ochrana života a zdravia ľudí? Pretože to, čo tu páchajú niektoré firmy je mimoriadne závažný trestný čin. Biblik.sk na túto trestnú činnosť v článkoch dlhodobo upozorňuje, ale na nás stále podávajú trestné oznámenia a obrovské zločiny ostávajú nepovšimnuté! Potom ako to vyzerá, keď teraz Polícia tvrdí, že oni chcú stíhaním zakladateľa Biblik.sk niekoho chrániť? Ak by sa o nás niekto zaujímal, určite by nevznikali takéto problémy, nikoho nezaujíma, že tu ľudia dýchali azbestový prach!  Dodnes to vyzeralo, že je tu Polícia pre Políciu a prokuratúra pre prokuratúru - nič - žiadna moc zjednať nápravu! Ak ani zločiny malých a stredných firiem nedokáže riešiť Polícia, kam sa máme obrátiť? Ďakujem.
 
Arkan, Biblik.sk
 
Súvisiace články / related articles:
ZAKLADATEĽA BIBLIK.SK VYŠETRUJE NAKA (+Poznámka Biblik: Obdobia temna a vojny či už vonkajšie alebo ťažké vnútorné boje prichádzajú aj preto, aby človek poznal samého seba a uvedomil si skutočné hodnoty.
https://www.biblik.sk/news/zakladatela-biblik-sk-vysetruje-naka/
DAVID LANE: NEOZBROJENÁ A NEMILITANTNÁ SPOLOČNOSŤ BUDE ZOTROČENÁ / DAVID LANE: AN UNARMED OR NON-MILITANT PEOPLE WILL BE ENSLAVED (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/david-lane-neozbrojena-a-nemilitantna-spolocnost-bude-zotrocena-david-lane-an-unarmed-or-non-militant-people-will-be-enslaved/
Streľba na českej univerzite verzus moja devina na Univerzite Mateja Bela "NEOZBROJENÁ A NEMILITANTNÁ SPOLOČNOSŤ BUDE ZOTROČENÁ." David Lane / "AN UNARMED OR NON-MILITANT PEOPLE WILL BE ENSLAVED." David Lane" (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/strelba-na-ceskej-univerzite-verzus-moja-devina-na-univerzite-mateja-bela/
ŠPINAVÉ PRAKTIKY V DETSKOM DOMOVE SEMETEŠ (ALEBO AKO JE MOŽNÉ NA SLOVENSKU PRÍSŤ O DIEŤA)-: AKTUALIZÁCIA 2x
https://www.biblik.sk/news/spinave-praktiky-v-detskom-domove-semetes/
AKO TO VYZERÁ V DETSKOM DOMOVE SEMETEŠ

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/ako-to-vyzera-v-detskom-domove-semetes/
SEMETEŠ - VŠETKY ČLÁNKY:
POLICAJTI MA BILI, TÝRALI, PONIŽOVALI A VULGÁRNE NADÁVALI PRIAMO NA POLICAJNEJ STANICI
https://www.biblik.sk/news/policajti-ma-bili-tyrali-ponizovali-a-vulgarne-nadavali-priamo-na-policajnej-stanici/
EXISTUJE DRAK, KTORÝ VYKRÁDA DOMY A POŽIERA ĽUDÍ LEN PRETO, ABY MAL PALIVO NA OHEŇ, KTORÝ NIČÍ VŠETKO
POLÍCIA SA ZAKLADATEĽOVI BIBLIK.SK VYHRÁŽA, ŽE VYRAZÍ DVERE, VRAJ ČAKAJÚ NA PRÍKAZ PROKURÁTORA, LEBO NIEKTO ÚDAJNE VYHLÁSIL, ŽE SA MU MAL ZAKLADATEĽ BIBLIK.SK VYHRÁŽAŤ ZABITÍM
https://www.biblik.sk/news/policia-sa-zakladatelovi-biblik-sk-vyhraza-ze-vyrazi-dvere-vraj-cakaju-na-prikaz-prokuratora-lebo-niekto-udajne-vyhlasil-ze-sa-mu-mal-zakladatel-biblik-sk-vyhrazat-zabitim/
POLÍCIA CELÚ NOC BA EŠTE I TERAZ ČAKÁ PRED DVERAMI ZAKLADATEĽA BIBLIK.SK
https://www.biblik.sk/news/policia-celu-noc-ba-este-i-teraz-caka-pred-dverami-zakladatela-biblik-sk/
PREVÁDZKA e-SHOPU BIBLIK.SK PO MENŠÍCH TECHNICKÝCH PROBLÉMOCH PLNE OBNOVENÁ
https://www.biblik.sk/news/prevadzka-e-shopu-biblik-sk-po-mensich-technickych-problemoch-plne-obnovena/
ĎAKUJEME NAŠIM PRIAZNIVCOM A ČITATEĽOM ZA PODPORU, VEĽMI SI TOHO VÁŽIME A JE TO OD VÁS NAOZAJ VEĽMI MILÉ. ĎAKUJEME. E-SHOP BIBLIK.SK STÁLE VYBAVUJE A ODOSIELA OBJEDNÁVKY. ZAKLADATEĽOVI BIBLIK.SK NABEHLI DO BYTU KUKLÁČI KÔLI ČLÁNKU O FIRME TOWERCOM
https://www.biblik.sk/news/dakujeme-nasim-priaznivcom-a-citatelom-za-podporu-velmi-si-toho-vazime-a-je-to-od-vas-naozaj-velmi-mile/
VÝKON VYSIELAČA TOWERCOM PRI ŽILINE ZVÝŠENÝ Z 2,5kW NA 7kW. VYSIELAČE TREBA ZLIKVIDOVAŤ A PO TÝCH, KTORÍ ICH INŠTALUJÚ BY SA MALO STRIEĽAŤ. MANAŽÉRI TOWERCOM VRÁTANE MOBILNÝCH OPERÁTOROV SÚ VRAHOVIA
https://www.biblik.sk/news/vykon-vysielaca-towercom-pri-zilne-zvyseny-z-2-5kw-na-7kw-vysielace-treba-zlikvidovat-a-po-tych-ktori-ich-istaluju-by-sa-malo-strielat-manazeri-towercom-vratane-mobilnych-operatorov-su-vrahovia/
pôvodný text:
 
 
Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Please support Biblik.sk / Prosíme podporujte Biblik.sk:
Prosíme vás o Vašu podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support the antisatanic
and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA
ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!