Nepomáha ani posilňovacia dávka? V Izraeli, jednej z najzaočkovanejších krajín, zaznamenali najvyšší denný počet nákaz od vypuknutia pandémie (+POZNÁMKA BIBLIK)

31.08.2021 20:22

Podpora Biblik.sk znamená podpora šírenia dôležitých informácií
Podporujte nás aj na náš účet:
SK8583300000002101425963
SWIFT/BIC: FIOZSKBAXXX

ĎAKUJEME._______________________________________

 

 

"Izrael dosiahol nový denný rekord v počte potvrdených prípadov nákazy koronavírusom, keďže krajinu zasiahla vlna infekcií delta variantom vírusu. Informovalo o tom izraelské ministerstvo zdravotníctva.

V pondelok v krajine zaznamenali 10 947 prípadov infekcie, a to len dva dni pred tým, ako sa do škôl má vrátiť 2,4 milióna žiakov. Predošlý rekordný počet nákaz Izrael zaznamenal 18. januára, a to 10 118.

Izrael ponúka všetkým svojim obyvateľom tretiu posilňujúcu dávku očkovacej látky, vyžaduje, aby sa v interiéroch nosili rúška a sľubuje lepšie presadzovanie zdravotných opatrení. Izraelský vakcinačný program je pritom jeden z najrýchlejších na svete. Aspoň jednu dávku vakcíny Pfizer doteraz dostalo takmer 6 miliónov z 9,3 milióna obyvateľov krajiny. Tretiu dávku očkovacej látky už dostalo takmer 2,2 milióna obyvateľov." Zdroj: https://www.hlavnespravy.sk/v-izraeli-zaznamenali-najvyssi-denny-pocet-nakaz-od-vypuknutia-pandemie/2660388

TOP KOMENTY:

"Zdá sa Izraelci chcú dokončiť to čo začal hitler"

"nefunguje prva? nevadi. skusime druhu. nefunguje druha? nevadi - skusime tretiu... nuz ako povedal jeden znamy Zid - Einstein, len hlupak opakuje stale dookola to iste a zakazdym caka iny vysledok."

"Fakt netušíte ani po roce, na co je ta vakcína dobrá...k čemu je určená???"

"aby si spodina mohla dať dávku a aby mafiózovia na nich bohatli - teraz to čo bolo ilegálne - poškodzovať nečistými pochybnými drogami ľuďom zdravie a predávať to kade tade - dnes aj po školách, na hraniciach - všetko legálne, mafia sa už nechce skrývať"

"Doping imunity s rizikom vedľajších účinkov je pre úbožiakov, ktorí chceli dobré výsledky za minimum snahy podobne ako bývajú steroidy s vedľajšími účinkami vhodné pre úbožiakov, ktorí odmietajú poctivý tréning. Poriadny chlap také nepotrebuje, aby dosiahol dosť dobrú odolnosť a silu. Samozrejme musím dodať, že toto moje vyjadenie ide mimo starších ľudí, ktorým zdravie už moc neslúži a aj mimo ľudí s tzv. dedičnými chorobami. No nie je to mimo ľudí ako je prepitý tuberák Schutz, alebo obézny Mikas."

-   -   -

Poznámka Biblik: práve aj starší ľudia majú možnosti na posilnenie imunity prirodzenými prostriedkami, v rámci svojich možností! U nich môže byť vakcína ešte väčšie riziko ako u mladých, ale v každom prípade: "KAŽDÁ INJEKCIA JE RIZIKOVÁ, VAKCÍNY SÚ VEĽMI RIZIKOVÉ!" Istá vec je, že pokiaľ sa nebude vyšetrovať chemtrails a nevylúči sa kontaminant vo vzduchu a vo vode, tak bude to mať taký istý význam ako pri cholere - pili splaškovú vodu, chorľaveli, dnes by "múdri" nabehli s vakcínami proti cholere! Kde je príčina toho, že niektorí ľudia majú problémy s dýchaním? Ako by mohli nemať, keď je toto v ovzduší? ↓ ↓ ↓

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-trencin-10-9-2019-12-9-2019/

Dôležité najprv v súvislosti s vlastným stavom, vlastnou úrovňou vedomia (aj v súvislosti stavom celého ľudstva) ale tiež v súvislosti s očkovaním premeditovať Kristov citát:

 

"ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA, ALE CHORÍ." Matúš 9:12

 

-   -   -

"Nebudeš sa báť nočného strachu ani strely, ktorá letí vodne; nebudeš sa báť moru, ktorý sa vlečie v mrákote, ani nákazy, ktorá pustoší o poludní. Padne ich po tvojom boku tisíc a desať tisíc po tvojej pravici, ale k tebe sa to nepriblíži. Len svojimi očima sa podívaš na to a uvidíš odplatu bezbožných."  ŽALM 91:5-8