NIKTO TO ZA NÁS NESPRAVÍ. AKO ĎALEJ? (2x doplnené, žtým zvýraznené kľúčové odseky) (+Poznámka Biblik: Globálna zločinecká vláda má svoje ciele, ak by sme si tiež stanovili jasné, konkrétne ciele, mohli by sme tiež dosahovať výsledky)

11.03.2022 21:46

ĎAKUJEME VŠETKÝM ÚČASTNÍKOM ŠTRAJKU. VERÍME, ŽE TO STÁLO ZA TO. Snáď ste v ten deň mohli vycítiť nejaké zvláštne ticho a pokoj, je to zásluha nášho Nebeského Otca a Jeho pomocníkov. Ďakujeme! Biblik.sk

- - -

AKO ĎALEJ?

V prvomrade, je treba pochopiť, že NIKTO TO ZA NÁS NESPRAVÍ, nečakajte, že niekto niečo začne organizovať. Treba, aby ste začali hľadať sami, ako ďalej. Existuje jeden kresťanský dokument HĽADANIE - AKO ĎALEJ?

Osobné hľadanie je potrebné tiež, ale ak hovoríme o súčasnej situácii na Slovensku, je potrebné ju zmeniť. A zmeniť je možné ju tak, že sa alternatívne médiá a tzv. rada starších spoja. Rada starších: prof. Peter Staněk, RNDr. Emil Páleš, MUDr. Ján Lakota, JUDr. Štefan Harabin, agronóm Ing. Ján Šlinský a ďalší by sa mali spojiť s predstaviteľmi alt. médií a naplánovať čo ďalej. Takýchto osobností sa treba opýtať, čo robiť a či chcú byť naši vodcovia. S nimi by neboli potrebné žiadne voľby, ušľachtilí ľudia by pracovali pre národ vždy, netreba ich každých pár rokov meniť! Pretože Slovensko by mohlo mať niečo ako radu starších, ktorí by koordinovali ďalšie kroky a nielen riešili následky fašistických zločinov! Za radou starších treba ísť a ich sa treba opýtať, či by prijali pozíciu vodcov Svetovej nenásilnej revolúcie. Kroky celej spoločnosti treba koordinovať na národnej i na svetovej úrovni, pretože takto si každá skupina organizuje svoj štrajk. Prvoradé je vytvorenie národnej dočasnej vlády, najprv na Slovensku, potom v každom štáte. Takýto projekt treba tiež komunikovať s radou starších.
Nezbavuje nás to však nutnosti hľadať východisko sami, je možné, že si predstavitelia tzv. rady starších budú chcieť robiť po svojom, treba sa ich opýtať, či by sa postavili za národ a riskovali by všetko! Oni by vlastne mohli byť vrcholní predstavitelia nového spoločenského zriadenia i nového "volebného systému", kde by už neboli žiadne voľby, ale iba ľudia, ktorí na to naozaj majú! Načo má nejaký obyčajný človek voliť, ak by predstavitelia štátu pracovali vždy pre neho?
(máme byť na čo hrdí, mená z rady starších sú skutoční predstavitelia Slovenska a určite by sme našli ešte mnohých expertov a ďalších takých ľudí, ktorí naozaj milujú Boha a Slovensko i náš národ)
 
Ako ste už mnohí pochopili, scénár s pandémiou bol vymyslený a vláda robila všetko preto, aby sa nakazilo a zomrelo čo najviac ľudí. To je skutočný zmysel opatrení. Keď ľudí oklamali tak, že ich priotráviili cez testy a cez vakcíny, potom, keď sa začali objavovať následky, zinscenovali vojnu. Sú to špinavé hry nejakej globálnej zločineckej skupiny, ktorá je objednávateľom vražedných opatrení a vyvolávajú krízy i vojny! Súčasná vláda a fľandra sú ich prisluhovači, prisluhovači možno nechú vyvražďovať, no z centrály sú vedení k napĺňaniu cieľov znižovania ľudí na svete. Chemtrails sa sypal aj dnes, a to v strednej a nízkej výške, mohli ste si všímnúť neobvyklý počet lietadiel aj podivne nízku výšku prelietajúcich tryskáčov. Väčšinou sa chemikálie rozplývali, predpokladáme, že sú dva typy - jeden na vytváranie oblačnosti a druhý ako postrek ľudstva ako na hmyz. (posýpacie lietadlá bežne sypú aj dve chemikálie naraz, resp. pri pozorovaní ďalekohľadom sa to javí ako dve chemikálie - jedna sa rozplýva - bežne striekaná z dýz od stredu trupu, ďalšia vytvára oblačnosť - striekaná z dýz na krídlach - možno ich zmiešaním vzniká reakcia) Teda darmo vy budete pestovať zdravé potraviny, keď voda a vzduch je permanetne otravovaný. Ide nám všetkým o život, a je tu aj hrozba jadrového konfliktu, ktorú tiež vyvolala nejaká globálna zločinecká skupina. Našou úlohou je vytvoriť celosvetové silné hnutie, ktoré bude systematicky vytvárať protitlak satanistickým elitám. Tak ako oni plánujú, kooridnujú a vykonávajú mnohé zlo, my musíme plánovať, koordinovať a vykonávať dobro (nie páchať dobro (!), ale viesť ľudí k systematickej práci napr. na čistote myšlienok, na organizácii protestov, na obnove potravinovej a energetickej sebestačnosti, na vytvorení nového menového systému - to považujem za základ) Je navyšší čas spojiť tzv. radu starších a alternatívne médiá, aby sa takéto celosvetové hnutie začalo vytvárať, pretože bežný človek vie, že zapadá čoraz hlbšie do bahna, ale ako z toho von, nevie! A niečo robiť chce, len stádo bez pastierov sa ani nepodojí ani nedorobí syr! Pretože nechceme informovať mŕtvoly, ak budeme len písať články, alebo ak si každý bude robiť len svoju prácu a okrem toho nerobiť nič, alebo po vzore primitívnych pasívnych opatrení sa bude sústrediť len na pasívne kroky, hrozí, že sa naplní cieľ Georgia Guidestones. A väčšina ľudí kôli našej nečinnosti môže zomrieť, myslím si, ešte je možné tomu zabrániť a pokúsiť sa urobiť aspoň niečo. Od každého jednotlivca, od čistoty našich myšlienok, skutkov i od toho, ako budete tráviť voľný čas, teraz závisí budúcnosť ľudstva. My našu budúcnosť môžeme spoločne vytvoriť, ak sa spojíme a ak si stanovíme jasné, konkrétne ciele. A tie sú?? (?)
Takáto je budúcnosť podľa satanských elít:
Georgia Guidestones: "Udržujte ľudstvo na úrovni pod pol miliardy"
 
Poznámka Biblik: Globálna zločinecká vláda má svoje ciele, ak by sme si ako jednotlivci, ako národ a ako ľudstvo tiež stanovili jasné, konkrétne ciele, mohli by sme tiež dosahovať výsledky.
 

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Biblik.sk

 TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

 Prosíme vás, podporujte šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA