OBVYKLÁ PROPAGANDA V MÉDIÁCH: Osýpky sa šíria, lebo sa nechcete očkovať

28.01.2019 23:13

https://ct24.ceskatelevize.cz/

Spalničky se znovu šíří, hlavně kvůli zanedbávání očkování. Nejhorší situace je na Ostravsku a v Praze. V Moravskoslezském kraji se znovu šíří spalničky. Jen v lednu tam onemocnělo deset lidí, tedy o čtyři více než za celý loňský rok a situace už hraničí s epidemií:

https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/2718776-spalnicky-se-znovu-siri-hlavne-kvuli-zanedbavani-ockovani-nejhorsi-situace-je-na
 

https://ct24.ceskatelevize.cz/

Poznámka Biblik: V Moravskoslezkém kraji žije viac ako 1.200.000 ľudí. Už desať ľudí dostalo osýpky, to je vraj epidémia a to všetko preto, lebo ľudia sa nechcú dať očkovať! Toľko na dobrú noc pre divákov. Ako vyzerala propaganda minulý rok si môžete prečítať tu.

Samozrejme v  propagačnom videu  servera ČT24 nechýba záber na vakcínu  Priorix    (tzv. vakcína MMR, jedna z najsvinskejších vakcín ktorá im asi moc nejde na odbyt. Podľa príbalového letáku ak vaše dieťa dostalo osýpky, je hazard so životom ju podávať, lebo podľa oficiálnej progagandy sú osýpky jedno z najzávažnejších infekčných ochorení. Zaujímalo by nás, či začkovanie je v prípade diagnostikovania osýpok v modernej medicíne určenej pre spodinu štandardom, či vakcíny teraz automaticky naprášia do detí a pre istotu rýchle aj do rodičov a zdravotných sestier. Oficiálna propaganda tvrdí, že očkovanie zanecháva dlhodobú imunitu. Podľa informácií vo videu ČT24 minimálne raz za 15 rokov sa teraz musí proti osýpkam radšej očkovať snáď každý, a aby ten útok osýpok odrazili, musia teraz zaočkovať minimálne 95% ľudí a to najmenej dvoma dávkami vakcíny! Teda ak odmietate očkovanie, ste zrazu podľa propagandy s najväčšou istotou hrozba pre zdravie civilizácie!)

Existuje očkovanie bez rizika? Podľa nášho názoru je veľmi pravdepodobné, že ak ste vy alebo vaše dieťa trpeli neurologickými problémami či nejakými príznakmi   porúch autistického spektra   v priebehu 15 rokov od prvého očkovania, je veľmi pravdepodobné, že to súvisí s očkovaním ako takým - a zvlášť s MMR vakcínou!

Osýpky prekonali mnohí z vašich starých rodičov, opýtajte sa ľudí, ktorí majú dnes okolo 80-90 rokov. Nepotrebovali na to žiadne očkovanie a rodičia niekedy ešte posielali deti nakaziť sa, že nech to tie osýpky už konečne dostane! Ale dnes, keď média ovládajú korporácie a je v záujme tzv. "elity" vyhladiť väčšinu civilizácie, propagujú sa vakcíny a očkovanie. V ľuďoch sa vytvára dojem hrozby a každý, kto sa zľakne a nechá sa zaočkovať padá do nastraženej pasce:

"A stane sa, že ten, kto bude utekať pred zvesťou strachu, padne do jamy, a ten, kto vylezie z jamy, bude lapený v osídlo, lebo prieduchy s výsosti sa otvoria, a budú sa triasť základy zeme." Izaiáš 24:19

-  -  -