OČKOVANÍM SA VŽDY URČITÉ PERCENTO DETÍ POŠKODÍ, ZABIJE ALEBO ZMRZAČÍ, NIKTO NEMÁ NÁROK URČOVAŤ, KTORÍ TO BUDÚ / BY VACCINATION IS ALWAYS DAMAGED, KILLED OR CRIPPLED SOME PERCENT OF PEOPLE. THERE'S NO LEGAL AUTHORITY WHICH CAN MAKE SUCH DECISION (SK, ENG)

16.03.2022 15:27

OČKOVANÍM SA VŽDY URČITÉ PERCENTO DETÍ POŠKODÍ, ZABIJE ALEBO ZMRZAČÍ, NIKTO NEMÁ NÁROK URČOVAŤ, KTORÍ TO BUDÚ.

Isté je, že každý očkovací program a každá vakcína prináša riziko najrôznejších komplikácií. Niektorí ľudia sú po očkovaní poškodení, niektorí zmrzačení, iní zomrú. Ak zrovna nesedíte v lietadle, ktoré padá, ľahko môžete hovoriť o leteckých katastrofách a opatreniach pre bezpečnosť dopravy. Rozhodovať o životoch ľudí z učitej pozície sa niekomu zdá jednoduché, ale ak ide o život a zdravie, každý by sa mal možnosť rozhodnúť sa sám. Každý sa môže rozhodnúť, či nastúpi do lietadla, niektorí nejdú, aj keď letecká doprava je považovaná za najbezpečnejšiu na svete. (a nepovažujú ich ani za dezolátov či antiflighterov)

Vakcíny môžu priniesť poškodenie zdravia i smrť. Ochrana, resp. povera, že po vakcíne človek neochorie, alebo že by údajne mal iný priebeh choroby ako neočkovaný, je založená na faktore viery, očkovanie nie je veda, je to náboženstvo. Ak konkrétny človek ochorie, sám seba neporovná, aký by mal priebeh zaočkovaný aj nezaočkovaný (!) Veľmi zaujímavý je tento link:

https://www.biblik.sk/news/aj-tetanovky-mozu-trvale-poskodit-zdravie-cloveka/

Šanca dostať tetanus je pre Slováka na základe tejto štatistiky menšia ako 1 : 5 miliónom a očkovanie nechráni - to vyplýva z oficiálnych dát! A koľko ľudí zmrzačia lekári vnucovaním tetanoviek a kôli čomu?

https://www.biblik.sk/news/ockovanie/

Zaujímavé grafy z oficiálnej ročenky štátu Austrália nájdete tu:

!!!ČÍTAJ_PaniDoktorka_OČKOVANIE!!!www.biblik.sk.doc (258 kB)
Takisto, dvojité slepé štúdie sa nerobia, lebo podľa niektorých oficiálnych názorov je vraj neetické deti neočkovať, to znamená, že bežne ani nikoho nezaujíma výskum, ako sa vyvíjajú neočkované deti! V tomto článku nebudeme rozoberať účinnosť vakcín, aj keby sme mali také vakcíny, ktoré 100% chránia pred chorobami, samozrejme riziko komplikácií tu vždy je! NIKTO NEMÁ PRÁVO DRUHÉHO NÚTIŤ VZIAŤ SI LIEK ALEBO INJEKCIU! Veď to je ako vnucovanie náboženstva! Základné ľudské práva stoja i nad tými najlepšími záujmami politických i náboženských vodcov! Sloboda hlásať svoj názor, sloboda náboženského vyznania, sloboda v možnosti podstúpenia/nepodstúpenia lekárskych zákrokov.

Sloboda a život sú neoddeliteľnou súčasťou, akýkoľvek útok na slobodu slova alebo pokusy o obmedzovanie slobody v prípade určitých lekárskych zákrokov sú trestným činom. Vaxeri i antivaxeri, každý si môže slobodne hlásať svoj názor, ale trestné by malo byť vnucovanie očkovania či akékoľvek formy nátlaku!

"Pretože uznanie prirodzenej dôstojnosti a rovnakých neodňateľných práv všetkých členov ľudskej rodiny je základom slobody, spravodlivosti a mieru vo svete; pretože ignorovanie ľudských práv a pohŕdanie nimi viedlo k barbarským činom urážajúcim svedomie ľudstva a že vybudovanie sveta, v ktorom sa budú ľudské bytosti zbavené strachu a núdze tešiť slobode prejavu a viery, bolo vyhlásené za najvyšší cieľ ľudstva; že je nevyhnutné, aby sa ľudské práva chránili zákonom, ak nemá byť človek donútený uchyľovať sa, keď už všetko ostatné zlyhalo, k odboju proti tyranii a útlaku." ZDROJ https://www.gender.gov.sk/wp-content/uploads/2012/06/UDHRvSVK.pdf

(pozn red. Takisto jedna skupina by nemala pohŕdať druhou, vzájomná úcta a snaha o pochopenie by mali byť prirodzené, je trápne ak sa útočí na človeka kôli jeho tvrdeniu, je potrebné hľadať najvyššiu Pravdu, nie zaoberať sa pravdivosťou/nepravdivosťou tvrdenia. Bez ušľachtilého cieľa, bez potreby Boha ako najvyššej Autority, bez úprimnej snahy o všeobecné blaho, nie iba blaho určitej skupiny, sa i tie najlepšie idey zvrhli. Ruské príslovie z čias VOSR: "Chceli sme to urobiť čo najlepšie, ale dopadlo to ako vždy!")
Poznámka Biblik: bohužiaľ, tu už všetko ostatné zlyhalo, slovenská vláda ani väčšina vlád v Európe a vo svete neobhajuje záujmy občanov, dlhodobo pošliapávajú základné ľudské práva pod zámienkou "šírenia demokracie" alebo pod zámienkou národnej resp. globálnej "bezpečnosti." Otcovia-Zakladatelia USA riziká týchto tendencií rozpoznali:

"Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety." Benjamin Franklin, otec zakladateľ nezávislých USA
- - -
TÍ, ČO SA VZDAJÚ ZÁKLADNEJ SLOBODY ZA TROCHU BEZPEČNOSTI SI NEZASLÚŽIA ANI SLOBODU ANI BEZPEČNOSŤ. Benjamin Franklin, Viac tu: https://www.biblik.sk/news/ti-co-sa-vzdaju-zakladnej-slobody-za-trochu-bezpecnosti-si-nezasluzia-ani-slobodu-ani-bezpecnost/


______________________________________________________________________________________

ENGLISH: BY VACCINATION IS ALWAYS DAMAGED, KILLED OR CRIPPLED SOME PERCENT OF PEOPLE. THERE'S NO LEGAL AUTHORITY WHICH CAN MAKE SUCH DECISION.

"Nobody has right to force another man to vaccination. Essential human right is to make own decisions about ourselves." Biblik.sk

(masks the same, nobody has right to force anybody to wear a mask)

 

"Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety." Benjamin Franklin

 

______________________________

 

WORTH TO CHECK:

https://www.un.org/en/about-us/universal-declaration-of-human-rights

"Article 11

    Everyone charged with a penal offence has the right to be presumed innocent until proved guilty according to law in a public trial at which he has had all the guarantees necessary for his defence. (note Biblik: government said Covid, and everybody without mask was guilty as an infection spreader!)

"Article 13

    Everyone has the right to freedom of movement and residence within the borders of each state.
    Everyone has the right to leave any country, including his own, and to return to his country." SOURCE:

https://www.un.org/en/about-us/universal-declaration-of-human-rights

____________________________
My Biblik.sk veríme, že aj keď Pán Ježiš hovorí v prvomrade o duši, že tento citát sa plne vzťahuje aj na akékoľvek očkovanie:
 
"ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA, ALE CHORÍ" Matúš 9:12
 "THEY THAT BE WHOLE NEED NOT A PSYSICIAN, BUT THEY THAT ARE SICK." Matthew 9:12
(we believe this Christ's quote is about vaccination as well. Lord Jesus Christ is speaking about the soul, but we believe this verse is a vaccination warning too.
 
_____________________________________________________________
 
Biblik.sk


 TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

 Prosíme vás, podporujte šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU