OČNÉ CVIKY

17.07.2018 16:36

Tieto cviky praktizujem už niekoľko rokov. Začal som, keď -3,5 dioptrie začali byť pre mňa slabé. Ako dieťaťu mi očný lekár len predpisoval stále silnejšie okuliare, v tomto prípade považujem za chybu, že som počúval lekára a zvykal som si na ustavične silnejšiu dioptriu. Výsledok pravidelnej návštevy očného lekára bolo vlastne iba zhoršovanie zraku! (podobne sme ako deti ustavične bývali chorí, keď detský lekár liečil každý zápal antibiotikami. Chronické choroby takmer úplne prestali, odkedy sme prestali navštevovať obvodného lekára! Nie je to zaujímavé? Navštevujete očného, zhoršuje sa vám zrak, navštevujete obvodného, ste čoraz častejšie chorí, navštevujete alergológa, zhoršuje sa vám alergia..., kto by tomu veril, že všetky ich špinavé vakcíny, vrátane vakcín proti alergii, antibiotiká, lieky a primitívne metódy, neberúc do úvahy ľudskú dušu sú tomu na príčine. Ak namiesto Pána Boha a svojej intuície počúvate radšej týchto odborníkov, väčšinou na to doplatíte)

Jednoducho, kto nosí okuliare, mal by sa snažiť fungovať aj bez nich. Naposledy sa očný lekár čudoval, ako môžem prísť na vyšetrenie bez okuliarov. Ale pán doktor, Vy tam predsa máte nachystané všetky možné sklíčka, prečo mám ku vám nosiť okuliare? Očný lekár skrátka nevedel pochopiť, že keď svieti slnko, vidím aj bez silných okuliarov celkom ostro! To preto, lebo slnko je Božie, a aj preto, že okuliare odkladám takmer vždy, keď môžem.

V minulosti som praktizoval metódu sungazing a zároveň som cvičil po 6 opakovaní očných cvikov. Bola to ťažká drina, ale po roku -3,5 dioptrie kleslo na -2,75. A dnes už môžem nosiť -2,5.

Očné cviky cvičím iba na udržiavanie, po dve až tri opakovania, a na sungazing už pravidelne nechodím. Mám za to, že pri každodennej práci s počítačom je pred spaním mojou povinnosťou dopriať očiam túto starostlivosť.

Vďaka Pánu Bohu sa môj zrak aj napriek takmer každodennému niekoľkohodinovému hľadeniu do obrazovky počítača pomaly ale isto zlepšuje! Je to pre mňa obrovský úspech. Kedysi som sa tak veľmi chcel zbaviť okuliarov, ale operácia laserom sa mi nezdala ani bezpečná ani vhodná. Mojim dvom kamarátom sa zrak po operácii laserom začal znova kaziť.

V minulosti ma hnevalo, že nosím okuliare, teraz už mi to vôbec nevadí, a zrak sa mi vďaka Božej milosti a Jeho starostlivosti stále zlepšuje :-) PÁN BOH JE najlepší a najdôveryhodnejší Lekár! Aj poruchy zraku sú vlastne určitý blok, akési opatrenie pre pomoc duši. Akoby Lekár dočasne pridal slabej duši závažie, aby si uvedomila, že musí zmocnieť. Neskôr už takéto závažie duša zverená do Jeho Starostlivosti buď nevníma, alebo viac nepotrebuje. Ak človek na sebe pracuje a stará sa o svoju dušu, aj nemožné sa stáva možným. Je úžasné, že za dobrého slnka vidím teraz dobre aj bez okuliarov, a stále klesá aj dioptria!

Nech sa páči, očné cviky sú pripravené priamo na vytlačenie, vo formáte pdf tu:

CVIKY JE POTREBA CVIČIŤ S PLNÝM SÚSTREDENÍM,
BEZ POUŽITIA SILY A S DOBROU NÁLADOU, INÁČ BY MOHLI AJ UŠKODIŤ, PROSÍM PODROBNE ŠTUDUJTE SKÔR, AKO ZAČNETE CVIČIŤ: