ODKAZ POLICAJTOM PRI ZATÝKANÍ INVALIDA, KTORÝ NEMAL RÚŠKO: BUDÚ PO VÁS LIETAŤ ZÁPALNÉ FĽAŠE! (DOPLNENÉ: "Vírus" neprišiel len tak, je to následok otravy vzduchu a poškodzovania životného prostredia, chemicky a biologicky chemtrails a EM

20.10.2021 13:19

Server infovojna.sk dnes informoval o zatýkaní invalidného dôchodcu, ktorý nemal rúško: https://www.infovojna.sk/article/video-ako-policajne-ruskove-covid-gestapo-nasadilo-puta-invalidovi-pretoze-v-interieri-nemal-nasadeny-repirator-a-odmietol-sa-legitimovat

AKTUALIZOVANÉ: Harabin podáva na dvoch policajtov trestné oznámenie, viac tu
TOP KOMENT INFOVOJNA:
"nechápem, o čom točíš. Vyviesť ho mohli, a nechať vonku, nie ho spútať a ešte takým spôsobom, ako to spravili. Je tam niekoľko momentov, ktoré sú neakceptovateľné: invalid je chránená osoba (si myslím), ukázali svoju neznalosť problematiky zákroku, pretože nevedeli, akým zdravotným obmedzením je postihnutý, ako môžu takýmto zákrokom negatívne ovplyvniť jeho zdravotný stav. Môže mať akékoľvek diagnózy, ktoré nie sú na prvý pohľad zrejmé, mohol sa tam pomočiť, dostať epileptický záchvat, čokoľvek. to by mali títo kovboji vedieť...ale nevedia. A to, že keď sa chlap na zemi ešte pretočil na bok, a policajt ho otočil tvárou k zemi, je už čistý kokotizmus. Ten chlap sa nemohol už nijako brániť, ani policajtov ohroziť - toto je všetko už za čiarou.
Ďalšia vec: "postavíte sa sám, alebo vás máme vliecť?" chcieť od invalida s barlou, aby sa sám postavil so spútanými rukami za chrbtom, to chce už ozajstnú dávku debility. Mimochodom, mohli mu nasadiť putá s rukami vpredu, ale to by museli páni policajti o tom niečo vedieť a mať nacvičené. Už len to, ako s ním dlho zápasili, hovorí o ich slabom výcviku a neprofesionalite.

Inak, tu už treba začať uplatňovať nutnú obranu. Nie je to ľahké, ale za pokus stálo, keď sa mu snažili nasadiť putá, obidvom policajtom v rýchlom slede dobre zajebať po zátylku niečím pevným. Minimálne jedného by sa podarilo zamestnať, a ten druhý by chlapíka na zemi sám nespacifikoval. Ako to tak sledujem, treba byť pripravený aj na takéto alternatívy."
________________________________________________________________________________________________________

Poznámka Biblik:

Invalidný dôchodca spoluprácu s Políciou odmietol, odmietol sa legitimovať, postavil sa tak proti teroru a vydieraniu, ktorý smeruje k rozdeľovaniu ľudí na rúškovaných a nerúškovaných, na očkovaných a neočkovaných... Celkovo, situácia vyvoláva nenávisť jedných voči druhým a môže tak ľahko dôjsť ku krvavým konfliktom, pretože ak by ľudia vycítili možnosť (a niektorí ľudia chodia aj ozbrojení) tak týchto policajtov tam rovno upália, napadnú alebo pozabíjajú. "Budú po vás lietať zápalné fľaše!", povedal jeden z účastníkov incidentu. Toto je prosím, výsledok aj najskôr aj pravý účel týchto nariadení! Nariadenia, ktoré sú v princípe zločinné, sú podhubím pre ďalší zločin. Zločin podnecuje k ďalším zločinom. Mali by to pochopiť aj policajti a odmietnuť prenasledovať normálne oblečených ľudí. Nikomu ani policajtovi nepomôže, že dodržiaval nejaké nariadenie, pretože ak niekto druhého upozorňuje alebo prenasleduje, že nemá rúško, pácha tým obťažovanie, teror a zločin, ide o nenormálne perverzné jednanie! Zvrhlosť ostáva zvrhlosť, zločin je zločin a je úplne jedno, či perverznosť legitimovala vláda! Oni by boli schopní kľudne vydať aj taký zákon, na svetský zákon sa v takýchto prípadoch neodvolávam.

Chodiť normálne oblečený je moje sväté právo! Ak niekto vyžaduje, aby som sa obliekal ako terorista, nie je to vôbec sranda, ide o presadzovanie nejakej nacistickej ideológie, alebo niečoho podobného!

Muži v rúškach - nápadne pripomínajú teroristov, zločincov, temný, vojnový stav, takéto neprirodzené obliekanie po uliciach znamená šírenie neistoty a strachu. Chcete ďalej prispievať k vytváraniu takejto spoločnosti? Iba terorista si myslí, že má právo niečo od druhého pod hrozbou násilia, odopierania alebo vydierania požadovať! Toto nie je výchova k zodpovednosti ale nútenie na poklonenie sa diablovi, násilie, terorizmus! Ani Boh nevyžaduje od človeka dodržiavanie Prikázaní pod hrozbou násilia, skôr vysvetľuje zákonité následky nerešpektovania normálnych a prirodzených požiadaviek Boha na človeka. Spustením covidového scénára zrazu prišli na Zem nové, nenormálne a neprirodzené požiadavky, od koho teda sú? Kto je našim skutočným nepriateľom? Ani policajti, ani židia, ani politici: je to diabol!
_______________________________________________________________

Chráň sa ako chceš, ostaň doma, daj si skafander, respirátor alebo plynovú masku, ale do druhého neskáč, aby prijal tvoj spôsob myslenia a obliekania! Nosiť rúško je nenormálna vec, je úplne jedno, že zvrhlosť začala páchať väčšina! Aj keby som bol jediný na celej planéte čo nenosí rúško, postavím sa proti celému svetu! 

Mohol som ľahko získať papier od lekára, že nemôžem nosiť rúško, mohol som sfalšovať test, ale nebudem sa nijak zúčastňovať na podpore zvrhlostí ani sa ospravedlňovať za to, že chodím normálne oblečený. Odmietam si do tela nechávať strkať cudzie predmety (ich testy a testovacie tyčinky) a takisto z pricípu odmietam očkovania a injekcie pre zdravých ľudí! Odmietam spoluúčasť na tejto diablovej hre! Nielen rúškovanie a testovanie ale aj falšovanie testu je spoluúčasť! Požadujem vyšetrovanie chemtrails ako jednej z najpravdepodobnejších príčin otravy vzduchu a tým pádom aj "vírusu", kedy sa otrávené telo čistí a detoxikuje od vdýchnutých chemikálií. 

"Vírus" neprišiel len tak, je to následok otravy vzduchu a poškodzovania životného prostredia, chemicky a biologicky chemtrails (syntetické vlákna, samorozmnožovací materiál podobný plesni) https://www.biblik.sk/news/chemtrails-vlakna-chemtrails-fibers/ a ďalej experimenty s elektromagnetickým žiarením, nové frekvencie, pretláčanie Wi-Fi v MHD, v obchodoch a reštauráciách, Wi-Fi vedľa vody a potravín, vo vlakoch, či stĺpoch po námestiach, ďalej  skokové navyšovanie frekvencií súčasných mobilných vysielačov a prechod na 5G a nové satelity - experimenty, ktorých následky nikto netuší!

_______________________________________________________________________________________________________________
 
Dr. COWAN: VÍRUSY NIE SÚ PRÍČINOU NIČOHO. NOVÉ OCHORENIA SÚVISIA S NOVÝM ELEKTROMAGNETICKÝM POĽOM.

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/dr-cowan-virusy-nie-su-pricinou-nicoho-nove-ochorenia-suvisia-s-novym-elektromagnetickym-polom-pouzivanie-mobilu-je-nezlucitelne-so-zdravim/
_______________________________________________________________
 
OČKOVANIE=ZVRHLOSŤ, možnosť ako pozmeniť krv (dušu), telo aj mozog. Očkovanie je najúčinnejší nástroj na šírenie chorôb.
RÚŠKA=ZVRHLOSŤ, ochrana na úrovni náboženskej povery, riziká vdychovania pachov a častíc z výroby, takisto možný spôsob šírenia nákazy (diabli sú schopní dodávať aj nakazené alebo inak závadné rúška)
PCHANIE TYČINIEK DO NOSA, tzv. TESTY=ZVRHLOSŤ, možný spôsob zavedenia patogénu, ako týmto hajzlom môže niekto veriť?

Zvrhlosť je mať na tvári rúško - ten symbol poníženia a podriadenia sa diablovi! Teraz je zvrhlosť vynucovaná, zatiaľ je to "iba" rúško, neskôr to môže a na 99% aj bude vakcína! Podrobenie sa rúšku určitým spôsobom podľa mňa dáva energiu na ďalší teror. Preto, nemám kam ustúpiť a žiadne rúško nosiť nebudem.

Globálna mafia, ktorá chemtrailsom otrávila vzduch a teraz razí scénár s "novým vírusom", túži po absolutistickej svetovláde. 7 miliárd ľudí nemôžu totálne kontrolovať, tak sa rozhodli, že ľudí na Zemi je veľa a začali vyvražďovanie cez opatrenia, vakcíny a blokovanie prístupu zatiaľ iba k službám, neskôr zrejme pôjde o blokovanie prístupu k vode a potravinám.