OPÄŤ ZNÁMY PRÍPAD CENZÚRY: MAINSTREMOVÉ MÉDIUM ODMIETA ZADAŤ SPOLOČNOSTI BIBLIK.SK PLATENÚ INZERCIU (+Poznámka Biblik: Je zaujímavé, že inzertné noviny už nehľadia na zisk, ale na politicky korektné názory

19.07.2023 13:09

OPÄŤ ZNÁMY PRÍPAD CENZÚRY: MAINSTREMOVÉ MÉDIUM ODMIETA ZADAŤ SPOLOČNOSTI BIBLIK.SK PLATENÚ INZERCIU (+Poznámka Biblik: Je zaujímavé, že inzertné noviny už nehľadia na zisk, ale na politicky korektné názory

Je treba dostať k ľuďom informáciu najmä o veľmi presnom anglickom preklade Biblie z aramejského starovekého textu - BIBLIA predklad Dr. GEORGE LAMSA. Zadal sa tento reklamný inzerát novinách:

"NAJPRESNEJŠIE PREKLADY BIBLIE:

BIBLIA ROHÁČEK (SK), BIBLE LAMSA (ENG) www.biblik.sk"

Odpoveď z redakcie:

"S poľutovaním Vám musím oznámiť, že Váš inzerát Vám neuverejníme, už sme si písali podobné správy v minulosti.
Pán vydavateľ aj s riaditeľom nás prosia, aby sme inzercie s www. stránkami, odkazmi na články, Bibliu, náboženstvo, liečenie už neuverejňovali.
Ja som len posol správ, viac Vám neviem povedať. Ani nemôžem za rozhodnutia mojich nadriadených, ale samozrejme ich musím rešpektovať. Ďakujem za pochopenie, s pozdravom .... "

Biblik.sk ako odpoveď napísal:

"Lenže ak e-shopu zamietne niekto bez vážnych dôvodov reklamu, je to na žalobu.
Opýtajte sa prosím Vás vedúcej, či to potrebujú?
Ďakujem."

Poznámka Biblik: je zaujímavé, že inzertné noviny už nehľadia na zisk ale na politicky korektné názory, kde sa popri súčasnej LGBT propagande zakazuje Biblia a ďalšie potrebné informácie. Napríklad Biblia LAMSA je aj historický a filozofický text, s obsahom napríklad starovekých prísloví, ktoré sa kedysi nachádzali ako zvitky v knižniciach veľkých učencov starovekého Egypta.

 

Súvisiace články / related articles:

PO FACEBOOKU ZAKÁZALI BIBLIK.SK AJ VK / AFTER FACEBOOK BIBLIK.SK BANNED BY VK (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/po-facebooku-zakazali-biblik-sk-aj-vk-after-facebook-biblik-sk-is-banned-by-vk/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!