PO FACEBOOKU ZAKÁZALI BIBLIK.SK AJ VK / AFTER FACEBOOK BIBLIK.SK BANNED BY VK (SK, ENG)

13.12.2022 11:43

Niektorí dodávatelia odmietli dodávať tovar kôli publikovaniu tejto vlajky na hlavnej stránke biblik.sk

Červená vlajka - vlajka víťaztva - symbol jednoty národov v boji za slobodu proti fašizmu

Odmietnutie dodávať tovar Slovenská biblická spoločnosť zdôvodnila takto:

"Podporujete vojnu!"

Na jednej strane sme aj my radi, že Slovenskú biblickú spoločnosť, túto v podstate politickú organizáciu kolaborujúcu s fašistami nebudeme podporovať odoberaním tovaru! Je lepšie zapáliť si obchod, ako podporovať fašistov! Ľudia by mali tiež zvážiť, od koho kupujú tovar.

Ďalší dodávatelia, nakoľko diskriminácia je na Slovensku stále trestný čin, to riešia tak, že na maily vôbec neodpovedajú. Printové médiá (Pardon aj Trenčiansko - Dubnicko - Ilavsko) nám zakázali reklamu. Zostal teda online priestor, vytvorili sme reklamnú kampaň na facebooku, ale reklama bola okamžite zamietnutá s odôvodnením, že sme na nejakom zozname! Potom sme vyskúšali ešte sociálnu sieť VK, zamietli nám reklamu s tým, že to môžu urobiť aj bez udania dôvodu, sme radi, že nám aspoň vrátili peniaze. Vlastne, pre nás aj tak bolo používanie sociálnych sietí do určitej miery prostitúcia, pretože FB aj VK nám boli hneď odzačiatku protivné a vytvárali sme tam účet so sebazaprením len "kôli niečomu".

Je zaujímavé zrušiť fb účet. Zrušenie fb účtu má subj. veľmi pozitívny vplyv! Subj. vnímanie je viac energie, ako by sa niečo odľahčilo, možno taký dobrý pocit je spôsobený aj vrodeným vnútorným odporom voči fašistickým sociálnym sieťam... Skrátka, že nie ste toho špinavého hnoja súčasťou, ktorý energiu ľudí používa na ničenie ľudí!

Pokiaľ sa odmietate klaňať zlému duchu, riskujete nielen obchod, ale aj život - lekári opakovane odmietli zdravotnú starostlivosť pacientovi bez rúška. Pacient rúško odmietol s odôvodnením, že radšej zomrie, než by mal nosiť na tvári ich satanský symbol. A takto, nakoľko ostávala len domáca liečba a modlitba, sme sa dostali k cvičeniam Dr. Arkadija Petrova

- knihy Arkadij Petrov a ONLINE SEMINÁR nájdete na hlavnej stránke biblik.sk

 
ENGLISH:
facebook has banned biblik.sk, reason: you're on some list (probably some list of conspirators) After facebook almost the same VK:
Ban without reason!
With a good advertising campaign a company can make good profits. Without ads it would be hard, because who knows about you? And there's not too much opportunities how to tell people "WE ARE HERE", tools like facebook and VK are like world shopping centres. A lot of people is here! You can make ads and targeted ads, you can punish everyone who thinks he can live without adblock plus or ublock origin! (web browser extensions to block ads, ublock origin is probably the best)
 
Local print media banned biblik.sk, suppliers banned biblik.sk and now ban by online companies - both FB and VK have immediately banned biblik.sk
Nevermind, better to burn own shop like to support fascists! Buying ads or to be client is a support - every signed person is their client and an energy source for them.
 
In Slovakia, we remember communism, people without the "right" opinion couln't study, travel, do normal work... But there was a great joy during the fall of communism! There will be soon the fall of fascism and satanism and the world will be free!
 
But rembember:
"Fascism is not implemented by fascists, but by acquiescence to fascism!" David Icke
 
Buying ads from fascists is support of fascism! FUCK YOU FACEBOOK, FUCK YOU VK! FUCK YOU ALL NAZIS! Buying ads from you and using you fucking network is acquiescence with fascism! It's good they will not see any money from us! We have deleted fb account, maybe we will delete VK soon! FB is not a free tool, VK is not a free tool, all nazis!
 

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!


_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU