OPRÁVNENÁ VZBURA PMC WAGNER ALEBO POKUS GLOBALISTOV VYVOLAŤ V RUSKU OBČIANSKU VOJNU? / PMC WAGNER PRO-NATIONAL REBELLION OR AN ATTEMPT TO MAKE A CIVIL WAR? (SK, ENG, RUS)

24.06.2023 12:13

OPRÁVNENÁ VZBURA PMC WAGNER ALEBO POKUS GLOBALISTOV VYVOLAŤ V RUSKU OBČIANSKU VOJNU? / PMC WAGNER PRO-NATIONAL REBELLION OR AN ATTEMPT TO MAKE A CIVIL WAR?

Veľmi zaujímavú správu o vývoji Rusko-ukrajinského konfliktu priniesol dnes server INFOVOJNA.SK / very interesting message about the Russian-Ukraine conflict at INFOVOJNA.SK - articles sk:

Šéf súkromnej armády PMC Wagner sa pokúsil uskutočniť ozbrojený prevrat v Ruskej federácii s cieľom zvrhnúť vedenie ruskej armády na čele so Šojguom a Gerasimovom. FBS obvinila Jevgenija Prigožina z pokusu rozpútať v Rusku občiansku vojnu. Putin hovorí o vlastizrade a bodnutí do chrbta

https://www.infovojna.bz/article/sef-sukromnej-armady-pmc-wagner-sa-pokusil-uskutocnit-ozbrojeny-prevrat-v-ruskej-federacii-s-cielom-zvrhnut-vedenie-ruskej-armady

Deputy commander of Russian Joint Forces sends message to Wagner PMC

VIDEO RUS+ENG
 

Putin delivers address on latest developments in Russia

VIDEO RUS+ENG
 
Poznámka Biblik /Note Biblik:
ak má Prigožin pozície pri Ukrajinských hraniciach, NATO by ho mohlo zásobovať... Kľúčová otázka: Cui bono? Komu toto celé vyhovuje? Ak to celé nie je len jedna špinavá hra odzačiatku (a tým j emyslená aj celá v podstate umelá a umelo predlžovaná vojna), tak potom toto v záujme Ruska rozhodne nie je! / If Prighozhin has got possitions near UA borders, NATO may supply him... The key question: Cui Bono? In who's interests is all of this? Is it for Russia or against Russia? If this all isn't a dirty game (since the whole RU-UA conflict, prolonged probably by both sides as a 2nd version of covidism destroying and destabilising all nations), than Prigozhin uprising looks like against Putin and against Russia...
AKTUALIZÁCIA / UPDATE - sk new server deeply about uprising:

Naživo: Wagnerovci obsadili Rostov na Done, hrozí pochod na Moskvu a občianska vojna. Ruské ministerstvo im adresuje výzvu

TOP KOMENT HS:
"Logika nepustí. Putin má dôveru obyvatelstva okolo 70%.Musela by sa proti nemu vzbúriť armáda ale to je absolútne nepravdepodobné. Navyše Kadyrov má s kuchárom nevyrovnané účty a ako čítam tak Achmat je prvý na mieste činu.Do týždňa je vymalované."

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet / Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!