ORDO IURIS: OSN PRIPRAVILO REZOLÚCIU KDE POTRAT MÁ BYŤ SÚČASŤOU ĽUDSKÝCH PRÁV ŽIEN

22.12.2022 16:03

en.ordoiuris.pl

Ordo Iuris
    
Instytut na rzecz Kultury Prawnej
 
Sme proti zavádzaniu nebezpečných rezolúcií

Drahí Priatelia,

pochod ľavicových radikálov „cez inštitúcie” naberá na obrátkach. Už teraz vieme, že OSN chce v roku 2023 riešiť globálnu implementáciu sexuálnej výchovy a „Transformatívnej rodovej (genderovej) výchovy”, že pracuje na dohovore, ktorý uznáva obranu manželstva za „homofóbiu” a „homofóbiu” za zločin proti ľudskosti. Pokračujú tiež práce vo veci obmedzovania slobody prejavu v mene boja proti „dezinformáciám”.

V nadchádzajúcich týždňoch sa však rozpúta boj o uznanie potratu za ľudské právo. Vtedy nezostane nič iné ako uznať, že väčšina sveta chrániaca nenarodené deti porušuje ľudské práva a ich skutočnými obhajcami sú Čína alebo Kanada, kde môže byť dieťa zavraždené aj pri pôrode.

Začiatkom septembra prijalo Valné zhromaždenie OSN rezolúciu, ktorá interrupcie zaradila medzi ľudské práva. Upozorňovali sme vtedy, že formálne nezáväzné rezolúcie spoluvytvárajú obyčajové právo, ovplyvňujú výklad ľudských práv a sú reálnou hrozbou pre národné právne systémy. Pravidelné opakovanie, v nasledujúcich dokumentoch, že interrupcia je jedným z „ľudských práv”, môže rýchlo viesť k nariadeniu „interrupcie na želanie” vo všetkých krajinách.

Teraz je pripravená ešte jasnejšia rezolúcia OSN. Tretí výbor Valného zhromaždenia OSN prijal návrh o boji proti násiliu páchanému na ženách, ktorý cituje predchádzajúcu rezolúciu, v ktorej sa uvádza, že „bezpečný potrat“ má byť súčasťou „ľudských práv všetkých žien”. Na rozdiel od väčšiny krajín sveta sa mocné lobby v OSN snaží začleniť potrat do systému ľudských práv! Rezolúcia sa zaoberá „prevenciou a odstránením všetkých foriem násilia páchaného na ženách a dievčatách”. Už jej názov hovorí, že „násilie páchané na ženách“ treba chápať okrem iného aj ako „rodové stereotypy a negatívne sociálne normy”. Autori uvádzajú, že deti by sa v školách mali učiť okrem iného o „sexuálnych a reprodukčných právach”, „prevencii infekcie HIV” a hormonálnych blokátoroch, teda chemickej kastrácii detí v puberte.  Na necelých 14 stranách rezolúcie sa slovo „gender” vyskytuje až 80-krát.

Zástupca Ordo Iuris sa koncom novembra zúčastnil na ďalšom zasadnutí Rady pre ľudské práva vo švajčiarskej Ženeve. Zúčastnil sa všetkých diskusných panelov, kde ako jediný pripomenul, že právo na život je základným právom každého človeka, teda aj toho ešte nenarodeného.

Ordo Iuris ako organizácia so špeciálnym poradným štatútom v OSN, predložila písomné stanovisko na 56. zasadnutí Komisie OSN o obyvateľstve, vzdelávaní a trvalo udržateľnom rozvoji. Upozornili sme na neefektívnosť permisívnej sexuálnej výchovy presadzovanej inštitúciami OSN. Tam, kde sa takáto výchova realizuje, sa zvyšuje počet tehotenstiev u detí, počet pohlavne prenosných chorôb a počet sexuálnych trestných činov je vyšší ako v krajinách, kde školské osnovy zabezpečujú výchovu k rodinnému životu zameranú na budovanie vzťahu vzájomnej zodpovednosti a lásky.

Takmer všetky iniciatívy OSN, v ktorých extrémna ľavica prepašuje svoje radikálne ideologické postuláty do medzinárodného práva, sa stretávajú s odporom špecifickej skupiny krajín, ktoré dôsledne bránia základné hodnoty európskej civilizácie, právo na život, podporu rodín, slobodu prejavu alebo vernosť základným pravdám vedy, ako napríklad, že existujú iba dve pohlavia.

Lobisti interrupcie a gender identity sa snažia zlomiť toto opozičné konanie. Tomuto účelu má slúžiť dohoda, nad ktorou sa neustále pracuje, o partnerstve medzi Európskou úniou a krajinami Afriky, Karibiku a Tichomoria, na základe ktorej bude finančná podpora EÚ závislá od podpory interrupcie a požiadaviek rodovej ideológie na medzinárodnom fóre a od hlasovania tak ako Európska únia na fóre OSN.

Spojené štáty a Európska únia sa snažia zaviesť ideologický obsah do medzinárodných smerníc Výboru pre svetovú potravinovú bezpečnosť. V októbri bola práca tohto fóra pozastavená, pretože USA a EÚ trvali na tom, že dohoda by mala zahŕňať aj otázky týkajúce sa okrem iného transsexualizmu a potratov. Niektoré členské štáty OSN nesúhlasili. Predstavitelia USA a EÚ zmluvu zablokovali s tým, že budú akceptovať len takú dohodu, ktorá bude obsahovať konkrétne, ideologické pojmy: „rôzne a prelínajúce sa formy diskriminácie“, „ženy v celej ich rozmanitosti“ a „zdravie a sexuálne a reprodukčné práva“.

Vysoký komisár OSN pre ľudské práva podporil pozíciu USA a EÚ s tvrdením, že sporné otázky už prijali všetky štáty OSN v jednej z rezolúcií Valného zhromaždenia.

To ukazuje, aké dôležité je postaviť sa proti ideologickým iniciatívam. Bez nej budú nezáväzné rezolúcie OSN považované za dôkaz globálneho konsenzu vo veľmi kontroverzných otázkach.

Niet pochýb o tom, že Organizácia spojených národov je popri inštitúciách EÚ a európskych tribunáloch najväčšou hrozbou pre suverenitu európskych štátov. Radikáli veľmi dobre vedia, že práve s pomocou OSN môžu vytvoriť spoločné právo a interpretáciu „ľudských práv”, aby každému lišiacky nariadili uplatňovanie ich mylnej vízie.

Boj za obranu ľudskej dôstojnosti, života, rodiny a slobody pokračuje.  

Vyzývame všetkých, aby sa vstúpili do rozpútanej vojny. Ak môžete, podporte nás finančne kliknutím na tlačidlo nižšie:
Podporujem!

Pošlite prosím túto správu svojim priateľom.

Ak chcete odoberať náš newsletter, kliknite nižšie a vyberte si jeden z dostupných jazykov ("Jazyk bulletinu"):
Newsletter

A hoci sa intenzita a zúrivosť útokov na ľudskú dôstojnosť, život a slobodu stupňuje, v tomto osobitnom čase nádeje, prísľubu pokoja a lásky im musíme čeliť so vztýčenou hlavou a s vierou vo víťazstvo.

Dovoľte mi, aby som Vám pri príležitosti blížiacich sa Vianoc úprimne zaželal veľa šťastia, viery, nádeje a lásky, ako aj pokoja v duši na Vianoce a celý budúci rok 2023.


S úctou, Jerzy Kwaśniewski, Inštitút pre právnu kultúru Ordo Iuris, web: en.ordoiuris.pl" ZDROJ: výber z mailov

Poznámka Biblik: podľa Davida R. Hawkinsa je OSN na mape vedomia pod úrovňou 200 jednotiek, čo znamená pod úrovňou integrity!

Súviace články / related articles:

"WHO označila interrupčné zabíjanie nenarodených detí  za kľúčovú súčasť zdravotníctva:

https://www.slovakiachristiana.sk/ordo-iuris-svetova-zdravotnicka-organizacia-oznacila-interupcne-zabijanie-nenarodenych-deti-za-klucovu-sucast-zdravotnictva/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!


_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 



 



 










 

 



 

 

RAKÚŠANIA CHCÚ PRÁVO POUŽÍVAŤ HOTOVOSŤ ZAKOTVIŤ V ÚSTAVE / AUSTRIANS DEMAND CONSTITUTIONAL RIGHT FOR CASH PAYMENTS (SK, CZ, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/rakusania-chcu-pravo-pouzivat-hotovost-zakotvit-v-ustave-austrians-demand-constitutional-right-for-cash-payments/