OTEC ZAVRAŽDENEJ DCÉRY ALEXANDER DUGIN VYHLÁSIL, ŽE RUSKO VEDIE SVÄTÚ VOJNU PROTI ANTIKRISTOVI (+TOP KOMENT: SLOVÁCI PRIPRAVUJTE SA NA VOJNU! AJ NA SLOVENSKU BUDE POTREBNÉ VYTVORENIE OBČIANSKEJ PORIADKOVEJ POLÍCIE)

04.11.2022 21:31

OTEC ZAVRAŽDENEJ DCÉRY ALEXANDER DUGIN VYHLÁSIL, ŽE RUSKO VEDIE SVÄTÚ VOJNU PROTI ANTIKRISTOVI (+TOP KOMENT: SLOVÁCI PRIPRAVUJTE SA NA VOJNU! AJ NA SLOVENSKU BUDE POTREBNÉ VYTVORENIE OBČIANSKEJ PORIADKOVEJ POLÍCIE)

"20:12 – Spojenec ruského prezidenta Vladimira Putina Alexander Dugin v piatok vyhlásil, že Rusko vedie “svätú vojnu proti antikristovi”. Uviedol to v rozhovore pre ruskú štátnu televíziu." ZDROJ: hlavnespravy.sk

TOP KOMENT:

PETÍCIA:
"Súhlasíte, aby sa Slovensko stalo súčasťou Ruskej Federácie?"
https://dopice.sk/rgn
Slovensko je v súčasnosti okupované fašistami. Ak by sa Slovácii v referende vyjadrili, že chcú byť súčasťou Ruska, Špeciálna vojenská operácia by sa mohla čoskoro rozšíriť aj sem. Začať to však budeme musieť my, napríklad vytvorením Občianskej Poriadkovej Polície, ktorá bude prenasledovať fašistických zločincov po uliciach a prehliadkami v ich vlastných domoch. Fašistov predviesť na výsluch, ak to nerobia súdy a Polícia! Je divné, že sa tu fašisti špacírujú po uliciach! Činnosť Polície a súdnictva v čase podvodu s pandémiou sme videli - to sú naši nepriatelia, s nimi sa bude treba najprv porátať a tieto úrady obsadiť a v prvomrade súdiť sudcov a policajtov, ktorí kolaborovali s fašizmom!

Ľudia by sa mali začať brániť, pretože toto pravdepodobne následkom chemtrails, 5G a deštruktívnych opatrení zapredaných fašistických vlád dôjde do stavu masovej chorobnosti a úmrtí, do takej katastrofy o akej sa tejto Zemi ešte nesnívalo. Ešte stále je možnosť pokúsiť sa urobiť aspoň niečo. Akým spôsobom by to išlo urobiť? Lebo vyhladzovací scénár (opatrenia, lockdowny, jedovaté testy, smrtiace injekcie) sa može opakovať a najskôr sa aj bude v nejakých obmenách zase opakovať!
Čo sa dialo v Austrálii sme videli - proste nás fašisti môžu zavrieť a nechať zdochnúť - následok podvoľovania sa fašistickému teroru=vyhladzovacie tábory a smrť. Bez potravín, surovín a liekov budú celé mestá koncentráky!

Toto je vojna, ak si niekto myslí, že to pôjde bez nejakého fyzického boja, pravdepodobne sa mýli! Ľudia by sa mali ozbrojovať a pripravovať sa na vojnu!
Občianska polícia bude potrebná aj na zaistenie poriadku s novými vlnami utečencov, treba brániť proti fašistickej bande aj proti bandám migrantov, ktoré môžu začať páchať násilie a bez občianskej polície žiadna iná štátna inštitúcia poriadok nezabezpečí! Polícia s výnimkou pár čestných ľudí je satanská inštitúcia! Teraz naozaj potrebujeme súdy a Políciu, ale naše vlastné súdy a našu vlastnú Políciu, nejaká forma štátnych obranných organizovaných ozbrojených zložiek. Alebo ako chcete bojovať? Pravdou a láskou? Veď Gándhího nenásilný boj stál veľa krvi a nakoniec aj tak bola vojna - z tohto pravdepodobne bude veľká svetová vojna - ľudia v národných štátoch sa budú musieť brániť ozbrojeným lúpežným bandám migrantov alebo fašistickej zapredanej vláde a jej psom - ich vojakom a Polícii.

 

Biblik.sk

POD TOUTO VLAJKOU BOJUJEME PROTI SATANISTOM A FAŠISTOM, POD ČERVENOU VLAJKOU BOJUJEME ZA SLOBODU A ZA NOVÝ, HARMONICKÝ ŽIVOT V NORMÁLNOM SVETE
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás o podporu / Please support:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU