OZNÁMENIE O DOVOLENKE 5-11.Aug 2023/ VACATION 5.-11.Aug 2023 (SK, ENG) (+Pár slov k aktuálnym témam / + Word on actual themes) (SK, ENG)

05.08.2023 21:33

OZNÁMENIE O DOVOLENKE 5-11.Aug 2023/ VACATION 5.-11.Aug 2023 (SK, ENG) (+Pár slov k aktuálnym témam / + Word on actual themes)

"Naším povstaním dali sme mu, národu tak dlho bezdejinnému dej a to je najväčšie mravné pôsobenie." Ľudovít Štúr

-   -   -

Milí zákazníci a čitatelia, s radosťou vám oznamujeme, že v čase 5. - 11. Augusta máme dovolenku.

Objednávky z e-shopu budú odoslané až po tomto termíne. 

(články takisto cca týždeň nebudú, aj tak je to zázrak, že sú, nakoľko hovno prispievate :D áno, tak to je, nevideli sme od vás tento rok ani jedno jediné euro! Nejde o plat nad bežnú prácu, iba nebolo by odveci mať v boji za slobodu proti satanizmu a fašizmu aspoň nejakých spojencov.) 

Veď aspoň symbolické príspevky by od vás boli pekné (možno sa bojíte, že by ste podporou Biblik.sk boli na zozname protifašistických a protisatanských bojovníkov, ale tam sa treba postaviť, pretože populistická čvarga SME(r), HL(a.s.), a ProgreSSívni satanisti by chceli pokračovať v diele, ktoré smradľavý Tchor Matovič započal, proste niekto chce, aby sa už na Slovensku ani nedalo dýchať a má na to rôzne strany. Možno okrem Mariana Kotlebu a ĽSNS v tom idú všetci - všímajte si, aký názor majú na OČKOVANIE, zotrvanie v EÚ a NATO. - - - A samozrejme, aké ovocie priniesli, či sa za ich vlády Slovensko skôr prepadalo, alebo k niečomu pozitívnemu napredovalo. Vychádza, že väčšina strán okrem vlastného prospechu nemá v skutočnosti žiadne hodnoty a nejaký volebný program majú len aby sa nepovedalo a výmenou za "držať hubu" si môžu veselo kradnúť. Harabin raz povedal, že Matovič chodí na americkú ambasádu prednými dverami a Fico zadnými - t.j. toto nie sú a ani nikdy neboli žiadne skutočné strany! Ku tej hyene Pellegrinimu netreba nič dodávať, veď má ešte aj neslovanské meno! O novej strane Republika kôli jasnému blýskaniu sa v mainstreamových prieskumoch na popredných priečka treba zásadne pochybovať)

Zrejme, bez podobných prevratov, aké sa momentálne dejú v Afrike, ťažko môže ešte teraz vzísť z nasledujúcich volieb normálna vláda (viď článok tu), aby ste si príliš s tými voľbami hlavu nelámali. Národní buditelia, Štúrovci a národní hrdinovia a slovenskí spisovatelia vysvetľovali, že vnútorná voľba je prvoradá:

"VOĽ RADŠEJ NEBYŤ, AKO BYŤ OTROKOM!"
Samo Chalupka, Mor Ho!
-   -   -
citát Pán Ježiš Kristus:
"A nebojte sa tých, ktorí vraždia telo a ktorí nemôžu zavraždiť dušu; ale sa radšej bojte toho, ktorý môže i dušu i telo zatratiť v pekle." Matúš 10:28 Biblia Roháček (aby ste sa báli seba a svojho strachu radšej, pretože vaše váhanie a vaše hlúposti a márnivosti ako napr. opíjanie sa, hnev, zlé myšlienky a povaľovanie sa, či márnenie času s pochybnou partiou alebo pri TV, môžu vašu dušu i telo zatratiť v pekle)
-   -   -
ENGLISH:
Dear readers and customers, 5. to 11. August we're on vacation. All e-shop orders should be shipped after. Thank you.
 
"RATHER THAN TO BE A SLAVE, MAKE A CHOICE NOT TO BE!" 
Samo Chalupka, slovak poem "Mor Ho!" (Samo Chalupka was Slovak national awakener, his quote means "Fight for your freedom against evil and don't afraid anything, because for a free man life without freedom is meaningless!")
Lord Jesus Christ's quote:
"Do not be afraid of those who kill the body, but who cannot kill the soul; but above all, be afraid of him who can destroy both the soul and the body in hell." (probably afraid only of yourself and watch carefully your thinking and daily decisions) Matthew 10:28  Bible LAMSA,
 

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!