VERÍTE NIEKTO TAKÝMTO PRIESKUMOM? REPUBLIKA JE PODOZRIVÁ AK JEJ DÁVAJÚ V PRIESKUMOCH TAKÉTO ČÍSLA

05.08.2023 14:40

Dobrý deň, vážení Slováci, tak ako, zúčastníte sa VOL_JEB?

ZDROJ: HS

Poznámka Biblik: propagovali by vo svojich vlastných prieskumoch fašisti a satanisti nepriateľa? Mohol by dostať skutočný nepriateľ v prieskumoch tak poetické číslo ako 8,8%? Na prvý pohľad z toho vyplýva, že Republika to nie je žiadna opozícia! Ťažko by ináč dostala v prieskumoch popredné miesta (aj ak by ich mala v skutočnosti) 

Smer takisto žiadna skutočná opozícia nikdy nebola, strana Smer a takisto aj strana Hlas akéhosi Pellegriniho s neslovenským menom - je vlastne "deštrukcia s populistickou tvárou" Komu nestačilo satanského teroru, môže si vybrať hoci aj P.S., je možné s veľkou istotou predpokladať, že pre väčšinu voličov P.S. to budú ich posledné voľby! Ak ich nedorazil Matovič s Čaputovou, P.S. svojich voličov určite dorazí! Graf na prvý pohľad budí dojem rôznosti, snáď okrem ĽSNS je to všetko rovnaký kurz, t.j. satanizmus a deštrukcia! Ak už máme stranu P.S. (post scriptum, dodatok, záver, z angl. google "PS comes after the rest of the letter is already done." a väčšina obyčajných Slovákov  s takýmto vedením je "already done" = "takmer vybavení", "takmer v koncoch"). P.S. sa mohli rovno nazvať R.I.P. - rest in peace! (odpočívaj v pokoji)

Možno, forma sa bude rôzniť, ale kurz majú okrem ĽSNS snáď všetci ten istý, Danka radšej nebudeme bližšie spomínať, nestojí za reč! Dankova SNS je možno taká istá národná strana ako je SMER sociálna - za Fica sa nezmenili ani dôchodky, z ktorých ľudia nedokážu prežiť, nech ide do riti Fico aj Danko! A ostatné okrem ĽSNS pre Slovákov ani nie sú strany!

TOP KOMENTY:

"Kto verí ich prieskumom? Ukazuje sa z toho, že ak dali Uhríkovej strane toľko bodov, je to veľmi podozrivé!
Pri pohľade na graf vyzerá byť jediná voliteľná strana ĽSNS.
Vidí tam niekto ešte niečo iné?
Istá vec je, že prieskumy aj voľby sú na objednávku. Slovensko nie je zatiaľ samostatný štát, voliči nerozhodujú. Voliči si myslím, sú niečo ako kulisa, aby film nevyzeral úplne trápne! Je ťažké sa volieb zúčastňovať, býva z toho človeku zle, pretože ísť voliť je vždy do istej miery vždy spoluúčasť na iebeho oyebe (iebe názov židovského údajne biblického boha, nie jhvh ale iebe. Aj gen. Petrov (KSB) hovorí, že to je iebe, myslí sa písané s j, odtiaľ to slovo oyeby, oyebavat) (predn., kde sa tuším spomínajú tieto veci - gen. Petrov tu:
https://dopice.sk/rmr
Neísť voliť je zase ticho, a ticho v takejto situácii je ešte horšie než zababrať si ruky od hovna. Iba preto sa ešte chytám tých ich papierov, fuj! Si dám rukavice ak dožijem ešte ďalších VOL_IEB!
"Stačí, aby ľudia vedeli, že prebehli nejaké voľby. Ľudia čo prídu voliť, nerozhodujú o ničom. Voľby rozhodujú tí, čo počítajú hlasy." Josif Vissarionovič Stalin, ZDROJ:
VOLEBNÉ PODVODY? NIČ NOVÉ!
https://dopice.sk/oUC
MANIPULÁCIA PREZIDENTSKÝCH VOLIEB
https://dopice.sk/oUD

 

"Ako som už neraz písal každodenné prieskumy majú ovplyvniť hlavne mladú generáciu ale i občanov ktorý nie veľmi sledujú to čo sa na Slovensku za posledné tri roky dialo lebo ich zaujímajú iba nepodstatné veci ako napríklad kto sa s kým vyspal alebo kolko už nemanželských detí ma slovenský sultán Kollár A to sa dozvie hlavne v Novom čase Pluskách či na TV obrazovkách lovenských skorumpovaných bulvárnych staníc Ked si porovnám tieto prieskumy tak vždy PS a Hlasu spoločne vychádza 31-32 % podpora A je jedno že raz ma PS vyše 17% a Hlas iba 13,5 % a či iný krat ma PS 16,1 % a hlas 15,7%vždy to dava niečo okolo 31 -32 %čo ma byť ako základ novej vládnej koalície No podla mňa tieto dve preferované strany vo voľbách nenazbierajú viac ako 25-26 %a tak budu musieť k sebe pribrať aspoň 3 6-7% strany s čím nová koalícia bude zložená s 5 stran čo je záruka už dnes že taká koalícia za rok maximálne dva sa rozpadne ako bývalá vláda Zoberme si že v nej bude PS Hlas KDH SaS + Sme rodina či OLAJNO i s Matovičom a Pročkom čo je záruka pokračovania cirkusu aký sme tu mali doteraz No a KDH ? to ako sa vyrovná s názormi PS SaS ale i Hlasu o zrovnoprávnení manželstiev dvoch rovnakých pohlaví či adopcii deti do takýchto manželstiev ..."
"Presne si napisal. Mladi sa o politiku vobec nezaujimaju, ANI jeden z nich si nepozrie TV noviny alebo relaciu z politikmi , ale ovplivnuju, Tak ako ked je duhovy pochod , nie vsetci su tam LGBT , ale su tam a este kricia ako yebnuti, a božie dopustenie ked sa mladi a sprosti rozhodnu ist volit. Ako sme sa znamej pytali preco je za LGBT , jej odpoved znela -LEBO SA MI TO TAK PACI. Ale nie je tepla , skor sprosta . Este nema rodinu , nema svoje deti. Tupana ."

"Pozerať TV noviny je čiste vymývanie mozgov. Keby pozerali TV v RTVS, TA3 či Hnojke, Narkoze, tak by boli na totálku vymlety a po polroku by nevedeli aké sú pohlavie"

 

"Biblia hovorí o manželstve nasledovné:
"A hovorím vám, že ktokoľvek by prepustil svoju ženu pre inú príčinu ako pre smilstvo a vzal by si za ženu inú, cudzoloží, a ten, ktorý si vezme za ženu prepustenú, cudzoloží." cit. Pán Ježiš Kristus, Matúš 19:9
Predtým (v. Matúš19:8) Pán Ježiš Kristus spomína Mojžiša a jeho rozvodné listy, že rozvodné listy Mojžiš dal, lebo si vlastne už so zatvrdilými židmi akoby nevedel rady, ale že rozvod vlastne nikdy nie je celkom kóšer (pokiaľ teda príčina rozvodu nie je smilstvo)
Dnes je istá vec, že možno väčšina nevydrží spolu, manželstvo zhanobili ľudia. Zaujímavý názor je v knihách ANASTASIA, je tam niečo ak sa dobre pamätám takto:
"Manželská zmluva bude na 5 rokov, a po uplynutí tejto lehoty, ak manželia budú súhlasiť, môžu ju na ďalších 5 rokov predĺžiť, ináč zanikne a obidvaja budú zase slobodní."
Vyzerá to byť praktická vec, lebo sú mnohé manželstvá, ktoré určite sami poznáte, ktoré už nie je možné manželstvami nazvať. Čo myslíte, bola by to legalizácia smilstva takto? Alebo, by to bolo podobne praktické riešenie, ako vo svojej dobe Mojžišove rozvodné listy?
A ako by to komplexne riešil napr. Dr. Emil Páleš? Kde je príčina v rozvodovosti? Lebo trpia tým rodiny a najmä deti. Bola by taká zmluva ako spomína ANASTASIA riešením?"

"...sorry, táto chorá predstava o spolužití ako v 5-ročniciach si vymyslel nejaký muž, však?!....o nejakej láske či zodpovednosti tam nie je ani slovo!!!!
....DETI trpia pritom najviac a budú si ich rodičia ako horúci zemiak prehadzovať v 5-ročných intervaloch?.... lebo sa jeden druhému zunovali?.... dieťa odložia na nejakú p o l i č k u ako vec?... alebo vždy rozkrájajú po 5 rokoch napoly?...pri takomto riešení je bratý ohľad na koho?....na dieťa, NIE...na ženu, NIE...tak asi jedine na "korunu stvorenia" a jeho "túžbu SAMCA, po novom love" všakže?...
...po 5 rokoch, muž hodí DETI na krk žene bezstarostne, len preto, že si našiel m l a d š i u ?,.,takto ich hodí aj dnes, hoci až po rozvode ...pri akomkoľvek rozchode je to vačšinou pre ženu ťažšie a pre DETI neskutočne bolestivé....lebo milý MUŽ, po 5 rokoch chce užiť "svoju" slobodu?....žena NIE?...alebo deckám plánuješ vytvoriť nejaké odstavné boxy v nejakom ÚSTAVE, ako pre nejaké kufre?...
...sorry, máš divné predstavy lightrider,....chcel by si byť DIEŤATOM v rodine bez lásky, istoty či s t a b i l i t y " len preto že tvoji rodičia ťa vláčia kade-tade a po 5 rokoch menia partnerov ako ponožky, lebo ONI potrebujú slobodu a sebecky si užiť?...bol si takto vychovávaný?...ak áno, je mi to opravdu ľúto..."

    "No, veď ono to závisí, ako by bola postavená zmluva - takto je vlastne manželstvo iba zmluva na sex. A keď sa už sex po pár rokoch zunuje, každý si hľadá partnera manželstvo nemanželstvo a deti trpia aj tak.
    V každom prípade, zmluva o manželstve by mala obsahovať určité konkrétne podmienky a nielen sľuby.
    Tie knihy ANASTASIA (údajne o dievčati z Tajgy) obsahujú konkrétne riešenia, je tam na rozdiel od nejakých predvolebných/predmanželských kecov niečo konkrétne, čo podľa autora Vladimíra Megreho už v praxi konkrétne funguje (nehovorím teraz o manželstve, ale o usporiadaní komunít ako RODOVÝCH STATKOV)
    Ako by to malo byť, aby to bolo prirodzené? Ak ste čítali napríklad knihy Tisíc a Jedna noc, hneď po prvej ejakulácii (resp. t.č. nočnej polúcii) chlapcovi hľadali manželku. To má zmysel, aby mladík nemusel neprirodzenými spôsobmi ukájať svoj pohlavný pud. V súčasnej dobe, kedy hrozí bielej rase vymieranie, môžeme uvažovať o zavedení mnohoženstva, nie zo sebeckých cieľov, ale kôli zvyšovaniu pôrodnosti.
    Ďalej v manželstve dvoch ľudí, manželka by sa mala o seba veľmi starať, lebo ak má muž po čase doma spuchnutú kravu, rozvedie sa.
    Po čase to býva asi iný človek, ako to bol predtým. Aj ľudia sa menia, mení sa zamestnanie aj všetko okolo dosť rýchlo aj bez vojny - kedysi prirodzená selekcia boli vojny a choroby. A jeden druhého potrebovali, dnes je to iné a nemôže sa dnes (aj keď to možno znie ako rúhanie) stále stavať na "Desatore". (Viem, opozícia povie, že je to tým, že tých desatoro sa nedodržiava, ale smilnilo sa aj za Mojžiša a preto radšej Mojžiš spravil rozvodnú zmluvu, musel sa prispôsobovať situácii viď. Matúš 19:7-9 a aj teraz sa musí manželstvo prispôsobiť súčasnej situácii)
    Tá zmluva na 5 rokov by mohla oboch motivovať chovať sa ináč, lebo takto sa manželstvo vytráca z pamäti a po čase každý/každá aj tak žije po svojom, akoby zabudol/zabudla, že má nejakú manželku/manžela."

 

"A po volbách ? Alebo ešte pred nimi ? Oni by ani vôbec nemuseli byť !?
Pretože :
Ďalším míľnikom globalistickej agendy na ceste k totalite sú klimatické lockdowny !!!
Už vo februári 2020 zverejnil medicínsky žurnál The Lancet prehľad 24 štúdií dokumentujúcich vplyv lockdownov.
Analýza dospela k záveru, že nútené odlúčenie od blízkych, strata
slobody atď. majú dramatické účinky na ľudí – od hnevu a strateného
príjmu až po psychický stres, ako je úzkosť, depresia, zneužívanie
návykových látok a samovraždy.
Zistilo sa, že následky lockdownov pokračovali aj dlho po ich skončení. Hlásený je výskyt prevažne posttraumatického stresu.
Napriek tomu, že vlády poznali nepriaznivé riziká, stále vyhlasovali
lockdowny a spôsobovali škody obyvateľstvu. Mnohí toto obdobie nazvali „najväčší psychologický experiment, aký bol kedy vykonaný“.
Výsledky toho všetkého dnes už poznáme a zhodujú sa s výsledkami
štúdií Lancetu, pričom mnohí jednotlivci stále trpia následkami
lockdownov aj po rokoch.
Napriek zjavnej škodlivosti lockdownov, existujú zvrátené plány
zaviesť ich znova, tentoraz v mene „boja s klimatickou krízou“, o
ktorých píše novinár Ethan Huff v článku pôvodne publikovanom na stránke Natural News.
Plánuje WHO rozpútať klimatické lockdowny ? Viac na badatel net."

Súvisiace články / related articles:

 NASTAL ČAS O STALINOVI POHOVORIŤ
https://www.biblik.sk/news/nastal-cas-o-stalinovi-pohovorit/

OBRÁZKY K AKTUÁLNYM TÉMAM DOMA A VO SVETE / PICTURES OF ACTUAL THEMES IN HOMELAND AND IN THE WORLD (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/obrazky-k-aktualnym-temam-doma-a-vo-svete-pictures-of-actual-themes-in-homeland-and-in-the-world/

___________________________________________:)

V.A JEFIMOV: FENOMÉN STALINA (RUS+SK tit)
https://www.biblik.sk/news/v-a-jefimov-fenomen-stalina/

VOLEBNÉ PODVODY? NIČ NOVÉ!

https://www.biblik.sk/news/volebne-podvody-nic-nove/

DEŇ VÍŤAZSTVA NAD FAŠIZMOM

https://www.biblik.sk/news/den-vitazstva-nad-fasizmom/

EVOLÚCIA: FAŠISTI, KOMUNISTI, COVIDISTI / EVOLUTION: FASCISTS, COMMUNISTS, COVIDISTS (SK, ENG) https://www.biblik.sk/news/evolucia-fasisti-komunisti-covidisti/

AJ TAKTO FUNGUJE DEMOKRACIA (SNAHA VYHLADIŤ ZEM&VEK Z OBCHODNÝCH REŤAZCOV)
https://www.biblik.sk/news/aj-takto-funguje-demokracia/

HOW DEVIL USES JEWS / AKO DIABOL POUŽÍVA ŽIDOV (+Poznámka Biblik / + Note Biblik: Akceptácia fašizmu a nadvlády židov je dnes účelovo podsúvaná aj cez Starý zákon / SHALL BE THE OLD TESTAMENT BANNED AS A NAZI DOCUMENT? (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/how-devil-uses-jews-ako-diabol-pouziva-zidov/

MANIPULÁCIA PREZIDENTSKÝCH VOLIEB

https://www.biblik.sk/news/manipulacia-prezidentskych-volieb/

ZAUJÍMAVÉ KOMENTÁRE Z DISKUSIÍ

https://www.biblik.sk/news/zaujimave-komentare-z-diskusii/

STOPWORLDCONTROL.COM: DETAILY VOLEBNÝCH PODVODOV / STOPWORLDCONTROL.COM: MANIPULATIONS OF ELECTIONS IN DETAILS (SK, CZ, ENG) +Poznámka Biblik /+ Note Biblik (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/stopworldcontrol-com-detaily-volebnych-podvodov-stopworldcontrol-com-manipulations-of-elections-in-details/

11 MINÚT K VOĽBÁM - NÁZOR OBČANA NA VOĽBY
https://www.biblik.sk/news/11-minut-k-volbam-nazor-obcana-na-volby/

VOĽBY (a ešte niečo aj o eID a kontrole myšlienok) 1.časť
https://www.biblik.sk/news/volby/

VOĽBY (a ešte niečo aj o eID a kontrole myšlienok) 2.časť.
https://www.biblik.sk/news/volby-a-este-nieco-aj-o-eid-a-kontrole-myslienok-2-cast/

VOĽBY (a ešte niečo aj o eID a kontrole myšlienok) 3.časť.

https://www.biblik.sk/news/volby-a-este-nieco-aj-o-eid-a-o-kontrole-myslienok-3-cast/

ANASTASIA O DEMOKRACII

https://www.biblik.sk/news/anastasia-o-demokracii/

VOĽBY V USA: ĽUDIA HOVORIA O VOLEBNÝCH PODVODOCH / US ELECTIONS: PEOPLE SPEAK HOW VOTES ARE BEING CANCELLED (SK, ENG)

https://www.biblik.sk/news/volby-v-usa-ludia-hovoria-o-volebnych-podvodoch-us-elections-people-speak-how-votes-are-being-cancelled/

VOLEBNÉ PODVODY? NIČ NOVÉ!

https://www.biblik.sk/news/volebne-podvody-nic-nove/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!