PAUL BRUNTON: ROZHOVOR S DUCHOVNOU HLAVOU MOSLIMOV (Jeho Eminencia Šejk Mustafa el Maraghi)

17.11.2023 19:29

“Prvou zásadou je, že existuje iba jeden Boh. To bolo najdôležitejšie posolstvo Mohameda. Je to posolstvo, ktoré dal Boh prorokom (Mojžišovi a Kristovi) predtým, ako ho vyjavil aj Mohamedovi. Mohamed opakoval toto posolstvo židom a kresťanom ako výzvu k ich kňazom, aby sa spojili, ale zistil, že sú to tupci.
Ďalej je to viera v jedinečnosť tvorivého Boha, ktorý jediný má byť oslavovaný a zbožňovaný a ktorý nepotrebuje žiadneho prostredníka medzi sebou a ľuďmi, ktorých stvoril. Proroci a apoštoli sú iba spojovacími článkami, ktoré prinášajú jeho zákony a príkazy a vyzývajú ľudí, aby sa mu klaňali a počúvali ho. On je Jediný, ktorého pomoci sa máme dovolávať na úľavu našich nedostatkov a k nikomu inému sa nemáme obracať pre odpustenie alebo s prosbou v časoch núdze. Pán, nech je pochválený, povedal:
“Nevzývaj nikoho okrem Alaha, nikoho, kto ti nemôže ani pomôcť, ani ublížiť. Pretože ak tak učiníš, istotne sa staneš nespravodlivým.” kniha  PAUL BRUNTON - TAJNOSTI EGYPTSKÉ , rozhovor s duchovnou hlavou moslimov - Jeho Eminencia Šejk Mustafa el Maraghi

Poznámka Biblik: Islam je jednoducho pochopiteľné a veľmi praktické náboženstvo, snáď jedinou vecou, v ktorej sa mnohé autority Islamu mýlia je, že označujú Pána Ježiša Krista iba ako jednoho z prorokov. Podľa veľkých duchovných majstrov napr. Dr. Eduard Tomáš a ďalší, Pán Ježiš Kristus nikdy nepotreboval inkarnáciu, prišiel priamo zo Svetla Nebeského Otca, teda je viac ako Budha, viac ako Mohamed a viac než ktorýkoľvek z prorokov, z ktorých možno ten najväčší - Ján Krstiteľ povedal, že Mu nie je hoden rozviazať remienok na obuvi! (Lk3:16)

Súvisiace knihy:

KORÁN

PAUL BRUNTON - TAJNOSTI EGYPTSKÉ

Súvisiace články / related articles:

MAHARIŠI Z ARUNÁČALY: NAJVÄČŠÍM OMYLOM ČLOVEKA JE VERIŤ, ŽE JE SVOJOU PRIRODZENOSŤOU ZLÝ, SVOJOU PRIRODZENOSŤOU SLABÝ. KAŽDÝ ČLOVEK JE VO SVOJEJ SKUTOČNEJ PRIRODZENOSTI BOŽSKÝ A SILNÝ.
https://www.biblik.sk/news/maharisi-z-arunacaly-najvacsim-omylom-cloveka-je-verit-ze-je-svojou-prirodzenostou-zly-svojou-prirodzenostou-slaby-kazdy-clovek-je-vo-svojej-skutocnej-prirodzenosti-bozsky-a-silny/

CITÁT LAO 'C / LAO TZU QUOTE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/citat-lao-c-lao-tzu-quote/

Pjér la Šé'z: MATKA AKO ŽIVOTNÁ LEKCIA (+Poznámka Biblik: Pán Ježiš Kristus svojej matke nikdy nijakú úctu nepreukazoval. Ak ju oslovil, tak len: "Čo mám s Tebou ženo?" Poznámka k učeniu Abd-ru-shina: V ZÁKLADE FALOŠNÉ PROROCTVO.
https://www.biblik.sk/news/pjer-la-sez-matka-ako-zivotna-lekcia/

Dr. EDUARD TOMÁŠ: ZAVRŠENÍ
https://www.biblik.sk/news/dr-eduard-tomas-zavrseni/

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/