Pjér la Šé'z: MATKA AKO ŽIVOTNÁ LEKCIA (+Poznámka Biblik: Pán Ježiš Kristus svojej matke nikdy nijakú úctu nepreukazoval. Ak ju oslovil, tak len: "Čo mám s Tebou ženo?" Poznámka k učeniu Abd-ru-shina: V ZÁKLADE FALOŠNÉ PROROCTVO.

13.11.2023 17:05

Pjér la Šé'z: MATKA AKO ŽIVOTNÁ LEKCIA

https://www.youtube.com/watch?v=f9Wa3r_cMCA

Poznámka Biblik: Pán Ježiš Kristus svojej matke nikdy nijakú úctu nepreukazoval. Ak ju oslovil, tak len: "Čo mám s Tebou ženo?" 

Z Biblie vyplýva, že mama Pána Ježiša vôbec nerozumela Jeho poslaniu, Mária sa javí byť obyčajnou jednoduchou dedinskou ženou, s mnohými deťmi a podobne ako takmer každá matka vysokého duchovného učiteľa chcela Pána Ježiša zastaviť v kázaní, viac tu

Žiadne osvietené bytosti ani anjeli ani najvyšší guruovia nechcúi byť uctievaní ako bohovia, dokonca priamo v Biblii je odkaz anjela, aby sa človek modlil nie k anjelom, ale priamo k Najvyššiemu Nebeskému Otcovi, Ktorého všetci uctievajú. Samozrejme, ani mama Pána Ježiša by určite nechcela, aby okolo nej vznikol kult, ktorý uctieva ju ako božstvo!

Okrem katolíckej cirkvi žiadna náuka neučí uctievaniu matiek prorokov ako bohýň. Biblia aj všetky pravé učenia učia o Ceste k Poznaniu JA - jediného pravého božstva, základu človeka a Života ako takého.

Súvisiace články / related articles:

TIP NA KNIHU: DAVID R. HAWKINS: OBJAVENIE BOŽEJ PRÍTOMNOSTI / BOOKS WE LIKE: DAVID r. HAWKINS? DISCOVERY OF THE PRESENCE OF GOD (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-knihu-david-r-hawkins-objavenie-bozej-pritomnosti-books-we-like-david-r-hawkins-discovery-of-the-presence-of-god/

Dr. DAVID HAWKINS: POZNÁMKA KU KRESŤANSKEJ BIBLII (AKTUALIZOVANÉ + MAPA ÚROVNE VEDOMIA)
https://www.biblik.sk/news/dr-david-hawkins-poznamka-ku-krestanskej-biblii/

Článok Dr. Emil Páleš:

RNDr. Emil Páleš_Biblická a katolícka Mária.docx (247,3 kB)
RNDr. Emil Páleš_Biblická a katolícka Mária_PRINT.docx (21,2 kB)

O MODLITBE
https://www.biblik.sk/news/o-modlitbe/

O MODLITBE OTČE NÁŠ
https://www.biblik.sk/news/o-modlitbe1/

ŠPINAVÁ KATOLÍCKA PROPAGANDA VYZÝVALA ĽUDÍ NA OČKOVANIE SMRTIACIMI VAKCÍNAMI, DNES TÁ ISTÁ ŠPINAVÁ KATOLÍCKA PROPAGANDA PRESVIEDČA ĽUDÍ O AKEJSI NEVYHNUTNEJ BUDÚCNOSTI
https://www.biblik.sk/news/spinava-katolicka-propaganda-vyzyvala-ludi-na-ockovanie-smrtiacimi-vakcinami-dnes-ta-ista-spinava-katolicka-propaganda-presviedca-ludi-o-akejsi-nevyhnutnej-budicnosti/

SATANSKÉ GESTÁ V KATOLÍCKOM ČASOPISE:
https://www.biblik.sk/news/satanske-gesta-v-katolickom-casopise/

KATOLICIZMUS - KRÍZA VIERY / CATHOLICISM - CRISIS OF FAITH (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/katolicizmus-kriza-viery-catholicism-crisis-of-faith/

INFILTRÁCIA KATOLÍCKEJ CIRKVI / INFLITRATION OF THE CATHOLIC CHURCH (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/infiltracia-katolickej-cirkvi/

KATOLÍCKI BISKUPI BKP ZVOLILI VIGANA ZA PÁPEŽA (4xDOPLNENÉ - VEĽMI DÔLEŽITÉ + Poznámka Biblik: je možné pochopiť, prečo je Biblia pre samozvaných svetovládcov i katolícku cirkev veľmi nebezpečná kniha)
https://www.biblik.sk/news/katolicki-biskupi-bkp-zvolili-vigana-za-papeza/

ČO BY STE DALI ZA PRÍSTROJ, KTORÝ BY VÁM DAL ODPOVEĎ NA OTÁZKU ÁNO, NIE? / WOULD YOU LIKE TO KNOW THE ANSWER YES OR NO? (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/co-by-ste-dali-za-pristroj-ktory-by-vam-dal-odpoved-na-otazku-ano-nie-would-you-like-to-know-the-answer-yes-or-no/

Poznámka k Abd-ru-shinovi: Snáď najkomediálnejšou postavou ľudských dejín je takzvaný Abd-ru-shin, ktorý učil, že je kýmsi veľkým, akýmsi Parcifalom, pričom bol aj ostane len obyčajný Oskar, čo dokázal rozumovo vysvetliť všetko a o svojom diele POSOLSTVO GRÁLU tiež prehlasoval, že odhalí všetko. Podľa Abd-ru-shina Pán Ježiš Kristus ani nevstal z mŕtvych ani Mária nemohla počať bez muža, dokonca aj vzkriesenie zomrelého človeka z božskej moci je podľa Abd-ru-shina vraj možné len do niekoľkých dní a potom už nie, pričom aj šamani dnešnej doby aj žiaci Arkadija Petrova vedia, že je možné všetko! 

Čas, kedy už aj na západe robia ľudia divy ako Pán Ježiš (niektorí dokonca kriesia mŕtvych) preukazuje falošnosť Abd-ru-shinových náuk, mnohí však Abd-ru-shinovmu rozumovému výplodu veria a väzia v žabomyších vojnách, či sa niečo stalo tak, alebo onak, akoby sa dalo dodať niečo ku Kristovým Slovám:

"U Boha je možné všetko!" 

Miesto hľadania JA sa dodnes nasledovníci Abd-ru-shina prú o to, či mohla Mária počať bez muža alebo nie - vlastne, Abd-ru-shin je v prvom rade odklon od viery a hľadania JA, než smerovanie k Nemu! Celé dielo Abd-ru-shina je nepodstatný balast, dbajúci na ľudské úsilie podobne ako mnohé iné kulty, učiace spasenie z vlastných síl či už opakovaním mantier, alebo poznania akejsi "majstrovej" knihy či neviditeľných zákonov, alebo ako Abd-ru-shin "pochopením" Boha a diania, ale samozrejme nič o ceste k JA známej z náuk vysokých majstrov, ktorí svorne hovorili pred i po Kristovi o nejakej konkrétnej Ceste, vysoko nad rozumovýcm pochopením, v základe VŠETCI učili lásku k Otcovi, vyučovali modlibu a meditáciu pre pochopenie vecí nad lineárnom (lineárne viď. Hawkinsova stupnica do úrovne 499) Každý vysoký duchovný učiteľ učil niečo iné, ale v základe učia VŠETCI to isté: Osvietenie nieje možné dosiahnuť vlastnými silami, Milosť Božia je vždy potrebná, Osvietenie nie je možné dosiahnuť ani pochopením zákonov, ani opakovaním mantier. Samotný intelekt pre plné pochopenie vecí nad lineárnom nestačí, a ak je na to vhodný práve cit, čo ešte ostáva okrem lásky k Otcovi, odovzdanej modlitby a meditácie? A o čom učí Abd-ru-shin? O nejakých bytostných, o tom, čo je u Boha možné a čo už nemožné, či Mária počala s mužom alebo bez - rýchlo možno rozoznať úroveň náuky i bez svalového testu!

Omylom takýchto veriacich je, že si myslia že vedia, myslia si, že je rozumovo možné pochopiť Nebeského Otca a pohybujú sa vlastne stále iba v nízkych lineárnych úrovniach, pričom Abd-ru-shin, resp. súčasná podoba jeho diela je v samotnom základe falošné proroctvo.

Možno pre mnohých je dobré, že nasledujú falošné učenia a urputne opakujú mantry alebo sa urputne snažia o čistotu myšlienok, pretože si o to rýchlejšie uvedomia, že na dosiahnutie veľkosti Nebeského Otca ich sebalepšie snahy či výtvory proste nestačia a budú volať o milosť a pomoc. Mnohým je však ich vlastný majster prednešejší a nikdy nepriznajú, že aj on je iba človek, a že sa mohol mýliť!

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj napríklad i kúpou kníh a tovaru na biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 



 




 



 

 

Krásna hudba je aj v tomto článku / more beautiful classic here:
ZOMRELA JEDNA Z NAJLEPŠÍCH SPEVÁČIEK NA SVETE PATRÍCIA JANEČKOVÁ / PATRICIA JANECKOVA ONE OF THE BEST OPERA SINGER PASSES (SK, ENG) (+LIEČBA RAKOVINY DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE /+CANCER TREATMENT IMPORTANT INFO (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zomrela-jedna-z-najlepsich-spevaciek-na-svete-patricia-janeckova-patricia-janeckova-one-of-the-best-opera-singer-passes/


Viac tu: https://www.biblik.sk/products/a432-hz-klasika/