PAVOL ĽUPTÁK: EKONOMICKÁ VLASTIZRADA - ZLOČINY A LŽI MIKLOŠA, SULÍKA A ĎALŠÍCH ZMRDOV (HISTÓRIA PEŇAZǏ, OCHRANA ÚSPOR + Poznámka Biblik) VEĽKÍ INVESTORI NEDÔVERUJÚ BANKÁM A VYBERAJÚ PENIAZE

21.03.2023 10:50

PAVOL ĽUPTÁK: EKONOMICKÁ VLASTIZRADA - ZLOČINY A LŽI MIKLOŠA, SULÍKA A ĎALŠÍCH ZMRDOV

https://zvtv.sk/dialogy/ekonomicka-vlastizrada-pavol-luptak/

Súvisiace články:
HISTÓRIA PEŇAZÍ:
Krach bánk v USA, jeho vplyv na slovenské banky & zlato, striebro a iné hmotné aktíva ako najlepšia ochrana našich úspor
VEĽKÍ INVESTORI NEDÔVERUJÚ BANKÁM A VYBERAJÚ PENIAZE:
Poznámka Biblik: neviem, či si pán Ľupták myslí, že ak by na demonštráciu prišlo milión ľudí, Matovič a Čaputová by si povedali: "Milión, no jasné, teraz musíme odstúpiť!"
Pokiaľ im nehrozí lynč ani nič vážne, budú si robiť čo chcú. Elity v pozadí, ktoré ich riadia, stále majú moc, silové zložky, súdy, armádu a políciu a bežný človek nemá doma nielenže žiadnu použiteľnéú strelnú zbraň, ale ani mačetu alebo poriadny železný kyj! Že treba byť pripravený brániť si svoj život a majetok, na to nikto nemyslí? A keď zločinný zákon zakazuje vlastnenie zbraní, práve preto by ich mal každý nakúpiť a naučiť sa ich používať v prípade, ak by chcel niekto zločinné zákony alebo zločinecké nariadenia vynucovať! Na Slovensku sa policajt bojí neuposlúchnuť zločinný rozkaz, mali by sa však báť taký rozkaz uposlúchnuť! Ak ak oni majú obušky a pištole a bežne človek pri sebe nemá nič, čoho by sa mali báť? Veď počas covidzmu na Slovensku ľudia nezlynčovali ani jedného fašistu! A ak fašistický teror prešiel a všetko ide bez potrestania fašistických zločincov ďalej, s najväčšou pravdepodobnosťou sa fašistický teror a zločiny budú opakovať!
 
Názory o preľudnení sú podobné drísty ako globálne otepľovanie, opakujú ich iba elitári a papagáji. Dokonca aj pán  David R. Hawkins  spomína, že preľudnenie je problém, ktovie akých satanistických kruhov bol členom tento pravdepodone žid! V knihách má však zaujímavé veci, niektoré sú však čistá satanistická propaganda a vnucovanie vyrobených názorov.
 
Skutočný problém nastáva, keď niekto začne riešiť pseudoproblémy ako globálne otepľovanie. Začnú sypať chemtrails a práve chemtrails globálne otepľovanie a výkyvy počasia spôsobujú.
A údajné preľudnenie? Netýka sa Európy ani USA, kde sa rodí málo detí na to, aby vôbec štát mohol fungovať! Pod vymyslenou zámienkou preľudnenia sa ospravedlňujú sa tým satanistické a depopulačné programy ako očkovanie, chemoterapia a ďalšie.
Súvisiace články:
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!