PETER MARMAN: ZA HVIEZDAMI (RELÁCIA AKO SA MÁ ČLOVEK SPRÁVNE VYVÍJAŤ) +Poznámka Biblik: I v oficiálnom vzdelávaní sú ľudia častokrát úmyselne vedení falošnou cestou (a to i vo vede a v medicíne), teda, niekedy môže byť vzdelanie aj na škodu!

13.05.2022 19:38

PETER MARMAN: ZA HVIEZDAMI (RELÁCIA AKO SA MÁ ČLOVEK SPRÁVNE VYVÍJAŤ)

https://slobodnyvysielac.sk/relacie/za-hviezdami/

Poznámka Biblik: Peter Marman je psychológ, mne osobne psychológ nikdy nepomohol, naozaj nemám rád psychologické kecy! Psychológia bez spojenia s hlbokou intuíciou je podľa mňa zhľadiska účinnosti na zlepšenie stavu pre pacienta paveda! Možno poznáte známy citát Woodyho Allena z filmu Sleeper (1973) kde po 200 rokoch prebudenia z kryogenického spánku povedal: "Keby som bol po celý ten čas chodil na psychoanalýzu, už som mohol byť TAKMER vyliečený!" Takže pozor, komu sa budete zdôverovať a aké metódy budete podstupovať! Následky niekedy nemusia byť iba stratou času a peňazí! V prípade lekárov, terapeutov, liečiteľov a psychológov ide o veľa!

Kôli prebitiu intuície a citu rozumom a školskými vedomosťami má málokto s vyštudovanou psychológiou výsledky, to je môj názor! Myslím si, že i v oficiálnom vzdelávaní sú ľudia častokrát úmyselne vedení falošnou cestou (a to i vo vede a v medicíne), teda, niekedy môže byť vzdelanie aj na škodu! Určité prirodzené vlohy nenahradíte vzdelaním, možno v matematike to ide, ale nie pri práci s ľuďmi, zvlášť s chorými ľuďmi, kde pre z dlhodobého hľadiska účinnú pomoc treba niečo iné ako školské vzdelanie! (niekedy je potrebná intuícia prehĺbená až na úroveň jasnovidnosti, resp. schopnosť priviesť pacienta k rozvoju vlastného vedomia minimálne po takúto úroveň, kde sám jasne vidí hĺbkové príčiny, ktoré sa niekedy možno dajú jednoducho aj slovami popísať, ale ten význam je pre každého unikátny, podobne ako keď sa otvorí jasnovidnosť pri čítaní nejakého biblického verša - vidíme úplne inú šírku a hĺbku tých slov! Myslím si, že ináč ťažko nájdeme skutočné príčiny, potrebujeme pohľad komplexný - vidieť človeka z pohľadu Boha)

Väčšina rád psychológov to je podľa mňa tzv. psychoblábol (aj kniha, slovensky aj anglicky R. Ganz - Psychoblábol, angl. Psychobabble) Na zákl. vlastných skúseností minimálne 75% psychológov vôbec nemá na to, aby boli psychológmi, a iba raz som našiel jedného psychológa (nebol to P. Marman), ktorý mi dal nesmierne cennú radu do života - v podstate vôbec nejaká skutočná, užitočná (jediná užitočná) rada od psychológa:

"UROBTE SI DENNÝ PLÁN!" (terapeut by mal vyžadovať aj dôslednú kontrolu plánu, ináč sa väčšinou na to pacient môže vykašľať a žiadny plán si robiť ani nezačne a teda ani nič meniť vo svojom živote nezačne) Denný plán - túto radu veľmi úspešne používam aj v spolupráci s našimi pacientami! Človek, ktorý potrebuje preklenúť nejaké zložité obdobie by mal vedieť, čo presne bude robiť, a na to slúži kvalitný denný plán. Bežne psychológ kategórie Petra Marmana môže brať 50 a viac € na hodinu. Najlepšie rady častokrát dostávame zadarmo, sú elementárne, jednoduché a fungujú veľmi dobre: elementárna rada psychológa Denný plán, alebo elementárna rada elitného ruského lekára Dr. I.P. NEUMYVAKINA - sóda a peroxid:

DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE O LIEČBE CHORÔB SÓDOU A PEROXIDOM (5x AKTUALIZOVANÉ 18.10.2021, 6.4.2022, 23.4.2022)
https://www.biblik.sk/news/dolezite-informacie-o-liecbe-chorob-sodou-a-peroxidom/
 
______________________________________________________________________________________________________________________________
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU