PETER STANĚK: VOJNA NA UKRAJINE A JEJ DOPAD NA SR A EÚ (+Poznámka Biblik: FINÁLNY PROCEJ TEJTO CIELENE RIADENEJ DEŠTRUKCIE JE VYVRAŽĎOVANIE ĽUDÍ A ZNÍŽENIE POČTU OBYVATEĽOV)

30.05.2022 12:08

PETER STANĚK: VOJNA NA UKRAJINE A JEJ DOPAD NA SR A EÚ:

https://www.youtube.com/watch?v=8pTICYTX5d4

TOP KOMENTY

"Super dialóg ktorý otvára oči aj tým, ktorí to nechcú vidieť aj keď všetko vedia a konajú proti a tým nás ovládaju. Ste super "

"dopady sú na hovno, to vieme aj bez múdrosráčov. je lepšie trištvrte hodinu radšej brúsiť mačetu, zháňať a čistiť zbrane a cvičiť sa v streľbe než strácať čas s múdrosráčmi a ich kvalitnými informáciami, ktoré sú na dve veci, pretože túto situáciu a vojnu tu niekto vyrobil a ak ich doteraz ľudia nezačali lynčovať, tak ak chceme prežiť, tak teraz je to buď my alebo oni! Lepšia je občianska vojna než porážka bez boja! A ak Slováci nebudú bojovať, jednoducho ich vyhladia, čo sa už začalo tými vakcínami a zrejme aj testy boli niečím napustené."

"Pán Kamenický, pán profesor Staňek, úplne s vami súhlasím … zažil som aj predchádzajúci režim, ale nároky na vedomosti na vysokej škole boli o minimálne o 50% vyššie ako sú dnes .. a dnešná mladá generácia (česť výnimkám) je úplne zmagorená anglosaskou kultúrou a mediálnym terorom .."

Poznámka Biblik: a volili ste mnohí aj s tým vašim socialistickým vzdelávaním diabla Igora M. a fľandru, a čudujete sa, že keď niekto ničí svet, že rozbíja aj školstvo. Finálny proces tejto cielene riadenej deštrukcie je vyvražďovanie ľudí, čo predpovedali aj vedci, napr. film THRIVE (2011) A ako týchto vrahov chcete zastaviť? Petíciami? Dobre vás preto nazvali múdrosráčmi! By ste sa mali zobudiť aj vy a začať organizovať nové SNP! Slováci a Slovania - ako vidíme s vojnou a ako sme videli s vnucovaním opatrení, jedovatých testov a vakcín sú na rade ako prví!