PO OVOCÍ POZNÁTE ICH! DUCHOVNÚ ÚROVEŇ RÔZNYCH UČITEĽOV A ORGANIZÁCIÍ POZNÁTE ĽAHKO - PRVÝM ZNAKOM NÍZKEJ ÚROVNE JE PROPAGÁCIA VEGETARIÁNSTVA ALEBO SOBOTY

09.11.2022 19:25

PO OVOCÍ POZNÁTE ICH! DUCHOVNÚ ÚROVEŇ RÔZNYCH UČITEĽOV A ORGANIZÁCIÍ POZNÁTE ĽAHKO - PRVÝM ZNAKOM NÍZKEJ ÚROVNE JE PROPAGÁCIA VEGETARIÁNSTVA ALEBO SOBOTY

Falošní proroci. Strom poznať po ovocí.

"Vystríhajte sa falošných prorokov, ktorí k vám prichádzajú v ovčom rúchu, ale vnútri sú dravými vlkmi. Po ich ovocí ich poznáte. Či azda z tŕnia oberajú hrozná alebo z bodľače fíky? Tak tedy každý dobrý strom rodí dobré ovocie, a zlý strom rodí zlé ovocie. Dobrý strom nemôže rodiť zlé ovocie ani zlý strom rodiť dobré ovocie. Každý strom, ktorý nerodí dobrého ovocia, sa vytína a hádže na oheň. A tak ich tedy po ich ovocí poznáte." Matúš 7:15-20

 
-    -    -
Niektoré falošné, resp. skôr povrchne spracované informácie poznáte už podľa názvu, napr. "Väzenská otrocká planéta Zem", video je tu. Niektoré informácie môžu byť zaujímavé, ale človek, ktorý ich nevie triediť, z toho bude mať chaos. Jedná sa skôr o narýchlo zbuchnuté dokumenty, ale je fajn, že sa vôbec niečo také dostane do televízie.
Ako poznať falošné učenie učiteľa, prednášajúcich alebo organizácie? Najzákladnejší rys falošných učiteľov je zbraňovanie jedenia určitých pokrmov a propagácia vegetariánstva. (na Slovensku a v Čechách rozšírené napr. informátor Auri - A.D. Lavus, sekta CASD - Cirkev Adventistov Siedmeho Dňa, sekta Sri Chinmoy a sekta Sant Mat, ale aj mnohé iné, ktoré učia ako hlavné to, čo Pán Ježiš Kristus ani veľkí majstri za hlavné nepokladali)
Pre niektorých ľudí (napr. v klim. podmienkach Európy) môže byť vegetariánstvo hazard so zdravím. "Nestretla som vo svojej praxi jediného zdravého vegetariána!" Dr. Natasha Campbell McBride
Sekty a jedinci nižšej duchovnej úrovne učia, že sobota alebo nejaký iný deň je najsvätejší, že nejakou mantrou alebo sebaspasením dosiahnete osvietenie, alebo ako základ propagujú nejedenie mäsa, vegetariánstvo alebo vegánstvo. Riskujú život svojich klientov. Na podporu svojich falošných tvrdení používajú Bibliu (rozsiahlymi knihami môžete potvrdiť či vyvrátiť čokoľvek, pričom Pán Ježiš Kristus podľa Biblie rybárčil a jedol ryby i baranov a tých, ktorí bránili liečiť alebo robiť normálne veci v sobotu, nazýval ich skrátka pokrytcami - viď. Lukáš 13:15)
Bývalí vegetariáni a majstri východných náuk, ktorí sa podrobne zaoberajú výživou začali propagovať minimálne jedenie rýb - napr. Milan Calábek
Ak ste niekedy videli kravu v chove, potom by ste kľudne mohli založiť sektu Cirkev Adorantov Syra Dnešného, a presviedčať, že do neba sa len ten, kto nebude jesť syr! Pretože kravy v chove sú znásilňované a týrané, podmienky života zvierat neprirodzené - je to istým spôsobom týranie zvierat! Teda, každý, kto pije mlieko a jedáva syr od bežných kráv má obrovský dlh! Nie je to možné násilne meniť tým, že zrazu sa týchto pokrmov či mäsa zriekneme - mohli by sme v niektorých prípadoch riskovať zdravie ľudí.
"Vegetariánstvo bez aktívnej duchovnej praxe je v našich klimatických podmienkach hazard so zdravím." cit. Biblik.sk
Výsledky v liečbe psych. pacientov bývajú niekedy dobré v teplom klim. pásme, kde väčšinu stravy tvorí čerstvé ovocie. (napr. Victoria Everett) Takto, v takýchto podmienkach ľahko môžu niektorí prejsť na vegánstvo alebo vegetariánstvo. Ale mnohí v Európe veru nie! Mäso im bude chýbať a budú chudí, bledí a budú strácať svalovú hmotu. Organizácie, ktoré propagujú vegetariánstvo a vegánstvo majú za následok z dlhodobého hľadiska poškodzovanie zdravia ľudí - to je tiež ich ovocie! Na druhej strane, ak ľudia jedávajú mäso z marketov, ťažko povedať, či je  v takýchto prípadoch vegetariánstvo viac prospešné alebo viac poškodzujúce. Význam môže mať vtedy, ak sú dané človeku správne informácie o kvalite a zložení potravín, ktorá však môže byť iná pre každého jednotlivca a krvné skupiny (napr. rajčiny môžu byť veľmi škodlivé pre ľudí s krvnou skupinou A, netýka sa to však rajčín vypestovaných na vlastnej záhrade) V skratke, pokiaľ sa ľudia nevrátia k prirodzenému spôsobu života, zdravie ťažko môžu očakávať a vegetariánstvo v niektorých prípadoch (napr. teplé klim. pásmo) môže prospieť, ale niekedy aj ublížiť (chudosť, málo svalovej hmoty, strata chuti na sex a bledosť u mnohých vegetariánov zo Slovenska, Čiech a strednej Európy). Z globálneho hľadiska by sme mohli vegetariánstvo označiť tiež ako súčasť depopulačnej agendy.
Stravu by mal jesť každý takú, akú cíti, že mu vyhovuje, zvieratá sú tu na druhom mieste! Nestojí za to riskovať zdravie kôli zvieratám, ktorým takto nepomôžete (veď aj bežné dojnice, čo dávajú mlieko sú vlastne dnes bohužiaľ týrané a vykorisťované zvieratá - pitie mlieka od kráv z bežných chovov je istým spôsobom tiež podpora týrania zvierat a je isté, že takéto mlieko a výrobky z neho nemôžu byť zdraviu prospešné)
Ale môžete jesť zdravé mäso, ryby a divinu, a také mäso, mlieko a syry od pasúcich sa, normálne chovaných zvierat kráv - od takých zvierat, ktoré mali normálny život. Tým, čo kupujete, určujete, čo bude na trhu! Mäso, ak je staršie a chladené viac ako 2 dni už nemá takú chuť akú by malo mať, podľa chuti niektorých gurmánov to už nie je to ono, je to vlastne už staré, neprirodzené mäso! Potraviny by mali byť čo najmenej spracované, mlieko a maslo plnotučné, nepasterizované - to je iná chuť, také pravé kvalitné nepasterizované maslo. Vlastne, až pasterizované mliečne výrobky zahlieňujú a spôsobujú ľuďom problémy - takto prírodu nemôžeme oklamať, väčšina potravín na pultoch marketov sú vlastne staré!
A mäso? Najlepšie mäso je čerstvé a od šťastných zvierat. Tí, ktorí vyrastali na dedine u starého majstra gazdu, videli, že sliepka sa akoby gazdovi poddala - neutekala pred vlastnou popravou, ani rýchlym a presným zoťatím hlavy pravdepodobne príliš netrpela - ale kto vie?
Kurča na obed je dobré, pokiaľ nie ste kurča :-)
 

P.S.: Ak by sa použili argumenty niektorých propagátorov vegetariánstva, že vegetariánstvo pomáha chrániť život zvierat, podľa tejto logiky by sme mohli povedať, že vegetariánstvo bráni životu, pretože jedenie mäsa život zvierat aj veľmi podporuje - veď tie zvieratá, ktoré sa dnes v chovoch chovajú na mäso, by ináč ani vôbec neboli na svete!

 

 

Biblik.sk

POD TOUTO VLAJKOU BOJUJEME PROTI SATANISTOM A FAŠISTOM, POD ČERVENOU VLAJKOU BOJUJEME ZA SLOBODU A ZA NOVÝ, HARMONICKÝ ŽIVOT V NORMÁLNOM SVETE
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás o podporu / Please support:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU