Po skúsenostiach z Británie a Izraela by sa mali všetci, čo tlačili ľudí do vakcinácie, ospravedlniť a na kolenách národ odprosiť

19.07.2021 12:01

Príbeh Veľkej Británie, kde sa pod tlakom politikov a médií dala zaočkovať drvivá väčšina národa, ukazuje, že nádeje vkladané do vakcinácie boli prázdne a márne.

https://www.hlavnespravy.sk/po-skusenostiach-z-britanie-a-izraela-by-sa-mali-vsetci-co-tlacili-ludi-do-vakcinacie-ospravedlnit-a-na-kolenach-narod-odprosit/2610450

Poznámka Biblik: a malo to byť tak jednoduché! Stačilo robiť reklamu na vírusový zápal pľúc, ktorý tu bol už dávno a zmanipulované stádo malo uveriť v nového spasiteľa-vakcínu!

Predovšetkým ľudia majú problémy s dýchaním a zápaly pľúc vďaka chemtrails! Takže keď prášite jedy do vzduchu, načo idete hrať hru na nový vírus, kežde tu svinstvá po celej planéte rozsýpate už minimálne 10 a možno aj 20 a viac rokov? Načo UV absorbcia? Isto v tom nie sú žiadne choroboplodné zárodky, keďže ste to nadizajnovali ako nosič? Blokujete Slnko, už z toho sú ľudia chorí a k oslabovaniu a poškodzovaniu imunity prispievajú rúška, mediálny poplach, opatrenia a najmä ustavične sa zosilňujúce elektromagnetické žiarenie! Vlastne vytvorili nám prostredie nezlučiteľné so zdravím, otrávili vzduch, vodu aj pôdu. A všetky úrady sa stále tvária, že sa tu nič nedeje. Keď ľudia chorľavejú, je to vírus, keď kapú stromy, sú to klimatické zmeny - veriť televízii dnes znamená smrť! (a keď ľudia budú chorľavieť a kapať na následky vakcín, povedia "nový variant"?)

Ak ľudia zistia, čo je vo vzduchu - a za veľmi jasného slnečného dňa to môžete vidieť - obávam sa, že príslušníkov vlády a úradov (ktorí nerobili nič, skôr len ticho spolupracovali s globálnymi vrahmi) začnú vyhadzovať s okien. Ako smiešne vyzerá človek ako napr.  Boris Kollár , ktorý má každého rád, všetkých rešpektuje a neverí na blbosti... My mu pošleme zopár videí a odkazov na naše články, aby sa spamätal.

TOP KOMENT:

"Ja si skôr kladiem otázku, prečo tu je covid a odkiaľ sa vzal. A ako je možné, že niekto o tom vedel niekoľko rokov vopred.
Potom ma zaujíma tá rýchlosť reakcie farmabiznisu.
Nemenej podstatným faktom je tlak politikov a “mienkotvorných” médií v prospech vakcinácie a opatrení, ktoré sa ukázali ako zbytočne, bezzubé a nič neriešiace.
Ďalším v poradí je snaha perzekuovať všetkých, čo tomuto tlaku nepodľahli a aj tých, čo tento tlak nevydržali. Podstata demokracie sa vyparila a nastupuje fašizácia.
Nemenej závažným a o to viac nebezpečným sa javí to, že opäť niekto na tomto všetkom veľmi bohatne. Banky a nadnárodné reťazce. Štáty a národy pomaly krachujú.
Z našich daní sa financuje všetko to, čo sa ukazuje ako veľmi škodlivé a zdraviu nebezpečné. Na skladoch ležia vakcíny za miliardy, ktoré odmieta čím dalej tým viac ľudí.
A panika u politikov stúpa.
Pritom to malo byť všetko tak jednoduché. Covid, pandémia, testy, povinná vakcinácia a nasledne vakcinačné pasy. Mnohé z toho bolo ešte pred nedávnom konšpirácie.
Niečo sa však zadrhlo.
Realita je desivá. A veľmi podivná. “Řádí” tu niečo, čo sa ukazuje ako produkt vytvorený človekom. Mutácie sa objavujú v podozrivých súvislostiach s tým, ako sa národy začínajú brániť všetkému, čo je s touto “pandémiou” spojené. V okamihu, ako sa národy začínajú brániť, tak je nová mutácia na svete. A dnes sa už z geografických názvov prešlo na grécku abecedu. Načim tomu dať inú váhu.
Každý, čo je spojený s covid mafiou a pracuje pre ňu sa časom ukázal ako veľmi pofidérna entita. My to máme naviac okorenené ešte tým, že jednému z najhlavnejších “odborníkov” zostala polovica mozgu a štvrtina pamäte. Mňa by len zaujímalo ako sú na tom tí ostatní. Fauci, Gates, šéf WHO … Merkelová, Macron, Čaputová …
Niekto niečo stvoril a nie práve s najčistším úmyslom. A točia sa okolo toho obrovské sumy peňazí, ktoré odtekajú stale rýchlejšie, ale len jedným smerom. Národy platia a korporácie idú prasknúť. Svoje si zinkasujú aj propagátori. A zbrojí sa stále viac.
Je tu príliš veľa podivností a nejastností, aby to mysliaci človek zožral. A zo všetkeho z toho to trčí ako slama z topánok. Niekto nás chce orvať až na kosť.
Zobudíme sa už?"