Podľa WHO patria ľudia, ktorí neočkujú, medzi najhoršie “hrozby pre globálne zdravie” / Anti-vaxxers among top 'threats to global health,' WHO says (SK, ENG)

18.01.2019 22:48

www.hlavnespravy.sk

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) v roku 2019 usúdila, že ľudia, ktorí sú proti očkovaniu, sú hlavnou “hrozbou pre globálne zdravie”. Informoval o tom portál foxnews

“Očkovacia nerozhodnosť”, ako to nazýva agentúra OSN, “hrozí, že zvráti pokrok dosiahnutý v boji proti chorobám, ktorým sa dá predchádzať očkovaním”. Viac tu: https://www.hlavnespravy.sk/podla-patria-ludia-ktori-neockuju-medzi-najhorsie-hrozby-pre-globalne-zdravie/1643156 (pozrite prosím aj diskusiu pod článkom)

Poznámka Biblik: Nezačínal takto aj Hitler? Označil za hlavnú hrozbu komunistov, farárov a židov a začal ich likvidovať. Možno stačilo ukázať na niekoho prstom, že je komunista...

Predstavte si globálny kolaps dolára a eura, ekologickú katastrofu a choroby vďaka rozprašovaniu chemtrails a ten chaos, ktorý vyvolávajú takzvaní utečenci. Rýchlo sa spraví zoznam potrebných opatrení: každý musí byť zaočkovaný, používať čip kôli novej digitálnej mene a súhlasiť s opatreniami svetovej vlády, ináč je nepriateľ štátu spoluzodpovedný za pokračovanie chaosu a hrozbou pre celú planétu! Bude legálne ho zabiť, pretože v tom chaose sa bude aj tak vraždiť kde-kto. Teda vyhlásenie WHO, že tí, ktorí odmietajú očkovanie sú "top threat" - prvotriednou hrozbou pre zdravie planéty je fašistické, je to vlastne prvým krokom, cieleným podnetom k niečomu horšiemu, ako fašizmus.

P.S.: podrobný dokument o očkovaní OČKOVANIE.doc

 
z diskusie:

"ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA, ALE NEMOCNÍ." (Matúš 9:12)

Dnes sú takmer úplne všetky vakcíny geneticky modifikované, teda potenciálnou hrozbou pre zdravie svoje aj pre zdravie celej civilizácie je každý zaočkovaný človek. (príp. zviera) Výsledky môjho vlastného výskumu ma tiež motivovali založiť stránku www.biblik.sk pretože po týchto skúsenostiach považujem očkovanie ako také za najväčšiu špinavosť, akú môže normálny človek vykonať na živej bytosti: www.biblik.sk/news/ockovanie

 

ENGLISH:

Anti-vaxxers, or those who oppose vaccines, were deemed a top "threat to global health" in 2019 by the World Health Organization (WHO).

"Vaccine hesitancy," as the United Nations agency calls it, "threatens to reverse progress made in tackling vaccine-preventable diseases."

Note Biblik: ONE OF THE BEST DOCUMENTARIES ABOUT VACCINATION IS ACCORDING TO US THIS ONE:

ENGLISH: https://www.youtube.com/watch?v=K1m3TjokVU4 (slovensky tu)

 

ĎAKUJEME / THANKS TO

www.hlavnespravy.sk