POLÍCIA TELEFONÁTMI OBŤAŽUJE RODINNÝCH PRÍSLUŠNÍKOV ZAKLADATEĽA BIBLIK.SK, ZISŤUJÚ, ČI MÁ BIBLIK.SK PRÍSTUP K STRELNÝM ZBRANIAM

12.04.2023 14:46

POLÍCIA TELEFONÁTMI OBŤAŽUJE RODINNÝCH PRÍSLUŠNÍKOV ZAKLADATEĽA BIBLIK.SK, ZISŤUJÚ, ČI MÁ BIBLIK.SK PRÍSTUP K STRELNÝM ZBRANIAM

Rodinní príslušníci vlastnia zbrane. Polícia dnes zisťovala, či má Biblik.sk prístup ku tým zbraniam, ktoré sú vo vlastníctve rodinných príslušníkov. Telefonovali ozbrojeným rodinným príslušníkom, ktorí podľa doterajších informácií majú ísť podať na Políciu výpoveď.

Zakladateľovi Biblik.sk z Polície nikto nevolal, Polícia už vie, že jediná vec, čo Biblik.sk odpovedá na vymyslené obvinenia je: "ODMIETAM VÝPOVEĎ."

ODMIETAM VÝPOVEĎ je vo väčšine prípadov najmúdrejšia vec, ktorú môže človek urobiť možno až vo viac ako 99% všetkých prípadov, ak ho Polícia volá niečo vysvetľovať. ODMIETAM VÝPOVEĎ je vo väčšine prípadov ako sa zdá tým úplne najlepším vysvetlením! Treba mať ustavične na pamäti, že v satanokracii každé vyrieknuté slovo môžu použiť proti vám! Môže byť veľmi nebezpečné, aby sa niekto či už je vinný alebo nevinný obhajoval alebo podával akékoľvek vysvetlenia! Čo i len jediné vypovedané slovo môže byť použité proti vám!

Dnes by ešte autor tohto článku povedal na telefonické predvolanie policajtovi, že sa nikam nedostaví, ani keď budú hroziť najvyššou pokutou. Na predvolania úradov, ktoré nevyšetrujú trestnú činnosť (chemtrails, 5G, zločiny Hegero-Matovičovej fašistickej chunty) sa predsa nemôžeme dostavovať dobrovoľne! Bolo by to uznanie ich legitimity, odmietnutie autority takejto Polície je prejav nenásilného odporu. Podobná vec je s podávaním daňových priznaní - šéfom tohto úradu je Igor M., predstaviteľ covidbyra a hlavná postava temných dejín Slovenska, kedy zločinci zneužili Políciu a ďalšie úrady na prenasledovanie národa, vnucovali život ohrozujúce testy a vakcíny, nútili zavierať súkromné podniky a bránili ľuďom dýchať čistý vzduch - svinský teror, zločiny obludných rozmerov a zatiaľ nikto ich nestíha! Legitimitu takýchto úradov by mali uvedomelí ľudia odmietnuť, takémuto pochybnému "Igor M. úradu" by ľudia nemali podávať daňové priznanie. Pracovníci Daňového úradu ale aj čohosi, čoho je taký Naď kvázišéfom by mohli na protest proti zločincovi podávať hromadné výpovede!

ODMIETNUTIE POSLUŠNOSTI takýmto ľuďom, ktorí páchali na Slovákoch vydieranie, násilie a teror! Ak ich budete poslušnosťou legalizovať, zrátajú vám to ešte väčšou ohavnosťou, autor článku vlastne týmto od nich dáva ruky preč! Následky uposlúchnuť výzvy zločineckých úradov, Polície, Daňového úradu, exekútorov a ďalších autor článku považuje za oveľa hrozivejšie, než akýkoľvek iný trest za neuposlúchnutie! Tento boj je dôležitý, možno je to zároveň aj nenásilný pokus ako predísť jadrovej vojne. Pretože legitimitu politikom, ktorí dodávajú zbrane na Ukrajinu dávajú ľudia. Okrem zopár protestných akcií nikto nechce riskovať nič, a okrem intenetových diskusií to na Slovensku nevyzerá na žiadny skutočný prejav odporu národa za vlastné prežitie proti satansko-fašistickej vláde, ktorej odstránenie je pre každého uvedomelého človeka prioritou číslo jedna! Ich chlebodarcovia vedú vojnu proti nám a rozhodli sa znížiť počet ľudí na Zemi - preto  SMART [smrt] , 5G, CHEMTRAILS a dodávanie zbraní na Ukrajinu, čo je vlastne iná forma pokračovania ožobračovania národa a predpokladá sa efekt ako u lockdownov. Krachujúce podniky kôli umelo vyvolaným vysokým cenám surovín a energií sa dnes zatvárajú nie preto, že to vláda nariadi, ale preto, že v takomto prostredí už nemôžu podnikať. A takisto, ak zákazníci väčšiny slovenských podnikateľov dávajú čoraz viac peňazí na základné potreby, kto si kúpi naše produkty a služby? Aké sú v takomto prostredí vyhliadky na prosperujúcu firmu okrem biznisu s ropou, energiami, oblečením a potravinami? Pomaly ostali v našom meste len obchody, čo predávajú nápoje a potraviny, a ešte herne a obchody s oblečením, z nich mnohé okrem pár second-handov zívajú prázdnotou... Dokonca majitelia odstupujú aj dlhoročné prevádzky a to aj obyčajné krčmy, ktoré v našom meste fungovali možno už od r. 1989! Moderné mesto - všade Wi-Fi a 5G, ale ak by tu chcel niekto cez víkend pohár vody, najbližšie v centre alebo kdesi nákupnom stredisku 5 kilometrov ďaleko... Káva a nápoje sa dajú vychutnať napríklad na terase v meste prežiarenom Wi-Fi, medzi tými mobilnými anténami na každej čo i len trochu vyššej budove! Sadnúť si tam je skutočná odvaha! Ak by ste mali chuť na niečo pečené, v centre mesta na terasách väčšiny reštaurácií býva pečený v prvomrade ľudský mozog.

-   -   -

Polícia kryje vyvražďovanie národa - viď napr. trestné oznámenia na chemtrails. Vlastne oni veľké trestné činy nevyšetrujú, slovenské úrady vrátane Polície, SHMÚ, MinV, MinDop, MŽP a Úradu na ochranu ovzdušia sú iba kváziúradmi. S vyšetrovaním veľkej kriminality, alebo s masovým znečistením a zamorením ovzdušia nerobia nič, práve ešte trestnú činnosť rôznymi vyhláseniami o chemtrails kryjú! A keď dôjde k chorobnosti povedia: "To je vírus!" a budú naháňať každého, kto odmieta ich falošné teórie a ich fašistický teror! Sú rozhodnutí nás chrániť aj keby nás mali všetkých pozabíjať! Teraz pre zmenu na chvíľu už nechránia nás, ale chránia Ukrajinu aj keby Slovensko ostalo úplne bez ropy a bez plynu, ba čo, aj keby mal celý svet zhorieť v nukleárnom ohni - stali sa z nich opäť náhle veľkí filantropi! (či skôr killantropi, chránia Zem, aj keby ju mali celú odpáliť)

-     -    -

Ak je napríklad niekto verejne známy, môžu na neho podávať trestné oznámenia aj každý deň! (vidíme napríklad v USA obvinenia na Trumpa) Ale úlohou Polície je najprv zistiť, či sa zakladajú na pravde a ak nie, obviniť oznamovateľov z krivej výpovede! Dôkazy o vine by mal predložiť žalobca. Ale v dnešnej satanokracii sa chodí na Políciu a súdy dokazovať nevina! Oznamovateľ nemôže na inú osobu trestné oznámenie podávať len tak, musí mať istotu alebo skutočné podozrenie, že dochádza k trestnému činu, ináč je podávanie trestného oznámenia zločin, ktorý má v každom prípade svoje následky!

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!