POLÍCIA SA ZAKLADATEĽOVI BIBLIK.SK VYHRÁŽA, ŽE VYRAZÍ DVERE, VRAJ ČAKAJÚ NA PRÍKAZ PROKURÁTORA, LEBO NIEKTO ÚDAJNE VYHLÁSIL, ŽE SA MU MAL ZAKLADATEĽ BIBLIK.SK VYHRÁŽAŤ ZABITÍM

10.01.2024 21:06

POLÍCIA SA ZAKLADATEĽOVI BIBLIK.SK VYHRÁŽA, ŽE VYRAZÍ DVERE, VRAJ ČAKAJÚ NA PRÍKAZ PROKURÁTORA, LEBO NIEKTO ÚDAJNE VYHLÁSIL, ŽE SA MU MAL ZAKLADATEĽ BIBLIK.SK VYHRÁŽAŤ ZABITÍM

Za dnešný deň, nakoľko sa prakticky s nikým nerozprávam, som sa rozprával po dosť dlhej dobe iba s pani susedou pani Parchovianskou, pretože susedia chceli riešiť výťahy a lepili lístky do výťahov, že chcú zvolať schôdzu. Ako že žije Pán Ježiš Kristus, nikomu som sa nevyhrážal. Pani Parchovianska určite nič neoznamovala, koho je to práca? Naposledy som sa s niekým z tohto domu rozprával asi pred troma týždňami, s jedným susedom, ktorý asi prišiel zo zahraničia na Vianoce (o nikom tu vlastne nič neviem, nepoznáme sa, čo presne kto robí) Ináč, vo viac ako 99% prípadov si hovoríme so susedmi iba "Dobrý deň." a "Ďakujem." (ďakujem ak niekto niekomu podrží dvere)

Na dvere bytu zakladateľa Biblik.sk dnes 10.1.2024 vo večerných hodinách zazvonili muži v čiernom, vraj aby im zakladateľ Biblik.sk predložil občiansky a blokovali zrejme nohou dvere. 

Pýtam sa, čo je vo veci, nikto mi nič nepovedal a ani presne neviem, kde mám občiansky, pretože bežne občiansky nepotrebujem a v jednej ruke som mal zrovna veľkú horúcu panvicu s omeletou... Iba "Chceme sa s vami porozprávať." Ale nehovorili nič, neodpovedali, nebola jediná odpoveď, o čo ide, stále len, že sa chcú porozprávať a blokovali dvere. 

Zakladateľ Biblik.sk v obrane vlastného bytu, života a majetku, aby zabránil cudzím mužom v čiernom vstúpiť, im najmenej 2x povedal, že ak neodstúpia (ustavične blokovali zrejme nohou dvere), nastrieka sa slzný plyn, čo nakoniec, pretože opakované výzvy na odstúpenie od dverí neuposlúchli, to, čo povedal, aj na svoju obranu urobil, a dvere boli v zápätí ihneď po náhlom bleskovom odstúpení oboch mužov v čiernom opäť rýchle zaistené. Dodnes žiadny policajt, ani keď mal nejaký papier od nadriadených, si nedovolil blokovať dvere. Ak niekto príde a blokuje dvere, je to považované za násilie a po covidizme, neverím ani policajtom. Kedysi, som bol rád, že vidím policajné auto - že reku, starajú sa hliadky, ale po covidizme je to už nepríjemné a Polícia bola zneužívaná vládou na páchanie trestnej činnosti, a dúfajme, že to sa bude tiež vyšetrovať, podobne, ako rôzni pochybní oznamovatelia - trestné oznámenie ak nevie oznamovateľ nič preukázať a nemá ani žiadnych svedkov a existuje k tomu ešte vysoká pravdepodobnosť, že oznamovateľ klame, by malo byť okamžite automaticky podané trestné oznámenie na oznamovateľa, aj v prípade tohoto údajného vyhrážania. Ani policajt nie je úplný blbec a musí vedieť posúdiť vec.

Teraz asi medzi 20-21:00 mi volala mama, že Polícia otravovala aj ju, a od mamy som sa vlastne prvýkrát niečo dozvedel, vraj pred našim domom stoja viaceré policajné autá... Polícia mame povedala, že som sa niekomu vraj vyhrážal zabitím - a že no, teraz, keď sa v Prahe strieľalo, zase asi neplatí nič, asi ako za Covidizmu!? (si ešte památám, ako ma pri bicyklovaní odvliekli na policajnú satanicu, že nemám rúško pri bicyklovaní, a, že to si dokonca mysleli, že môžu, lebo vraj je tu nejaký vírus, ktorý útočí na všetky doterajšie práva... Teraz zas údajná streľba v Prahe...niečo podobné, dosť odveci zámienky. 

Muži v čiernom 10.1.2024 dnes vo večerných hodinách len prišli pred moje dvere, povedali "predložte občiansky" a na otázku, o čo sa jedná, nikto nič nepovedal, ale blokovali dvere. Opakovane som sa pýtal, čo je vo veci, nikto mi nič nepovedal!

Teraz otázka: niekto zavolá, že ho chcel Matovič zabiť, príde Polícia a bude sa jemu aj celej rodine vyhrážat, že vykopnú dvere? Pretože u slobodných ľudí to tak nefunguje! Ak niekto za večernej tmy (odhad cca 19-20:00) zazvoní v štýle, že začne blokovať dvere a k tomu akoby z pozície mäsiara "Hej ty dobytok, navaľ občiansky!" (po ľudsky hovorím) a viac vám nikto nepovie nič, odmietali čokoľvek povedať, vraj sa chcú porozprávať, tak potom je prirodzené sa brániť! 

Neviem o tom, že by som mal s nejakým susedom zlé vzťahy, vždy po napísaní listu alebo snahy niečo riešiť som sa zaujímal, čo chcú susedia riešiť. Obvykle sme sa po takýchto rozhovorch stali akoby bližší, pretože odkedy funguje nová služba riadenia výťahov, prakticky už ani nikoho nestretnete, ľudia chodia aj na vyššie poschodia radšej pešo a starí príliš nevychádzajú! Takmer ani neviem, že tu niekto býva. Zdalo sa, že v tomto dome nemám nepriateľov. Niekedy susedia napríklad za covidizmu prišli aj k nám, že majú dištančné, že zrovna nemáme vŕtať, snažili sme sa to normálne riešiť, bežné veci... Ak by som susedom neotváral alebo sa zatajoval, asi by mi tiež písali listy!

Ale pamätám si, že raz možno kedysi dávno, pred možno i viac ako 5. rokmi, asi i dávnejšie, na mňa suseda Anna Bellová zo 4. poschodia byt č. 19 podávala oznámenie, na mestkú Políciu (neviem, či jej syn je policajt, ju naviedol?? ona sama asi ťažko, bežne to človeka nenapadne!), pretože som jej napísal normálny dopis (ona nikomu neotvára a bolo treba s ňou komunikovať listom do schránky) Tento dopis, dala z nejakého dôvodu na Mestkú Políciu a mestká Polícia sa pýtala, či som to ja - na liste nebolo nič zlé, bol to normálny dopis, keď niečo treba riešiť! Už vtedy prišli mestkí policajti a vyvliekli ma z bytu, to bolo tiež úplne divné, odviedli ma na Políciu vysvetľovať úplne normálny, slušný list - ak by sa ešte našiel, s radosťou by sme ten list uverejnili!  Niektorí možno chorí ľudia majú pocit, že každý je ich nepriateľom, neviem... Susedov skôr vnímam ako ľudí, s ktorými treba ťahať za jeden povraz. Ak o niečo žiadajú, môžem raz žiadať aj ja.

-     -

Prečo policajtom bežne neotváram? Už sa v našom byte stalo, že nielen spomínaná mestká Polícia, ale aj štátna Polícia už len tak zakladateľa Biblik.sk odviedla z bytu, vraj: "My vidíme, že potrebujete pomoc!", hovorili akoby jeden pred druhým divadlo, napochodovali do bytu a odviedli ma v trenírkach v zime na policajnú stanicu - bez akýchkoľvek legitímnych obvinení! (viac tu) Kedysi som ľuďom normálne otváral dvere dokorán, ale po tomto? Nikdy žiadne platné obvinenie, nikdy krížový výsluch! Nič! Vždy len niekto niečo povedal! Ak nejaký udavač udal, sám som žiadal o krížový výsluch, aby sme išli spoločne za tým človekom, veď aj policajt by mal chcieť poznať pravdu! Je to len názor autora, ale pripadá mi to tak, akoby policajt mal body za vykazovanie činnosti - akoby chrlili a riešili trestné oznámenia len na vykazovanie činnosti! "NIE JE NIČOHO UKRYTÉHO, ČO BY NEMALO BYŤ ODKRYTÉ, ANI TAJNÉHO, ČO BY SA NEMALO ZVEDIEŤ." cit. Pán Ježiš Kristus, Biblia Lukáš 12:2, Biblia Roháček

Ak by sa policajt chcel dozvedieť pravdu, dozvie sa ju! Myslím si, že niektorých to nezaujíma, je to len ďalší spis, ale za tými papiermi sú živí ľudia.

Lenže toto sa deje, ak nejaký satanista alebo zlý duch niekoho navedie na trestný čin krivej výpovede! Pošlú policajtov a policajtii hneď len predvádzať! Ako keby sme boli my ich majetok a nie oni pre nás! Je snáď niekomu na smiech, že policajt, sudca, prokurátor či vojak má úprimne slúžiť ľuďom?  Minule sa zase vyhrážala NAKA, vraj ak neprídem na ich pískutie, dajú ma predviesť, niekto zase podal nejaké úplne odveci trestné oznámenie viac tu. Potom, ako môže človek podávať daňové priznanie, ak NAKA vyšetruje Blahu za obrázok Che Guevaru, ak Polícia porušovala práva v čase covidizmu a dodnes sa to nevyšetruje, ak Sociálna poisťovňa - štátna inštitúcia robí podvody a neoprávnené exekúcie a tisíc ďalších vecí - kde je vlastne štát, keď  pacientom bez rúška lekári odmietali zdravotnú starostlivosť ? Česť každému v službe štátu, kto veci myslí úprimne a s láskou, pre vec samotnú, pre pravdu samotnú, nie pravdu bez lásky! Policajti to majú zložité, stretávajú sa s úplnou spodinou a noc na policajnej stanici je niekedy športový výkon! Možno automaticky predpokladajú, že každý, na koho sú poslaný, je zločinec? No dobre, ale chodiť po bytoch spisovateľom a opozičným lídrom je už trochu od veci, alebo kto tu vlastne vládne? Kto zneužíva Políciu na svojvôľu?

Neviem kto je oznamovateľom dnešného pamfletu, ale tieto oznámenia a aj dnešné oznámenie je zo strany oznamovateľa trestná činnosť! Snáď sa konečne začnú vyšetrovať aj skutočné zločiny - zločiny Policajtov z čias covidizmu, falošné trestné oznámenia a mafiánske záťahy pod hlavičkou Polície na Rostasa, potom Harabina a na každého niekto, kto má zrovna moc a chce sa pomstiť volá Políciu! Možno novinári na novinárov na odstránennie konkurencie, možno sponzori politických strán na konkurentov ak sa ich favorit dostane k moci.. 

Kto sa druhému vyhráža je primitív alebo mafián, alebo túži po pomste, možno, že je hlupák, neviem, aké sú motívy, ak nejde o peniaze, alebo o získanie moci (tzv. mafiánske vybavovanie účtov), IQ vyhrážateľov asi nebude príliš vysoké! Veď, načo sa niekto niekomu bude vyhrážať, ak má skutočne zbraň, alebo ak má skutočne nejakú moc? Určite by dosiahol svojho, ak by mohol, vyhráža sa iba bezzubý pes!

Poznámka Biblik: Tento článok je napísaný úprimne, nikdy v tejto pozícii neviete, či to nie je posledný článok,  ale kto sa raz dal na vojnu, nemôže sa sťažovať že nebol správne naservírovaný príbor. Pero je mocnejšia zbraň, než meč. Zatiaľ k tomu nedošlo, ale chcel som priateľom nejako nežne oznámiť, že by sa mohol zlý duch snažiť nafingovať, že som použil nejakú zbraň, a urobiť zo seba obete, pretože zlý duch po svojich úplne absurdných trestných oznámeniach už nevie, čo ďalej, chápete, ak by sa pri policajnom zásahu niečo stalo, čo je možné... Zaujímavé, nevedel som, ako blízkym príbuzným vysvetliť, aby sa nebáli, že v boji bývajú aj straty, vojak dúfa, že prežije, ale môže sa stať, že padne rukou nepriateľa, ktorý je všetkého schopný, aj vymyslieť si incident so zbraňou a zinscenovať akciu. 

Nikdy som sa so zbraňou (ani bez zbrane) nikomu nevyhrážal, nikde a nikdy za čias pobytu na našej Plochej Zemi som v živote ani raz nevystrelil ani jediný projektil, ktorý by bol väčší než ráže vzduchovky! Perom je možné dosiahnuť viac! 

Bolo by divné, ak by niekto povedal, že sa stalo, že niekto po nich strieľal, a to oni povedať práve môžu, len ako to poviete mame, že máte pocit, že sa práve niečo takéto chystá? Bolo tušenie, pár dní rozmýšľam, či to niekomu vôbec povedať, že nepriateľ môže bez legitímnych obvinení násilím zabiť človeka a urobiť zo seba obeť a pritom tvrdiť, že sa po ňom strieľalo.

Súvisiace články / related articles:

ĎAKUJEME NAŠIM PRIAZNIVCOM A ČITATEĽOM ZA PODPORU, VEĽMI SI TOHO VÁŽIME A JE TO OD VÁS NAOZAJ VEĽMI MILÉ. ĎAKUJEME. E-SHOP BIBLIK.SK STÁLE VYBAVUJE A ODOSIELA OBJEDNÁVKY. ZAKLADATEĽOVI BIBLIK.SK NABEHLI DO BYTU KUKLÁČI KÔLI ČLÁNKU O FIRME TOWERCOM
https://www.biblik.sk/news/dakujeme-nasim-priaznivcom-a-citatelom-za-podporu-velmi-si-toho-vazime-a-je-to-od-vas-naozaj-velmi-mile/

PREVÁDZKA e-SHOPU BIBLIK.SK PO MENŠÍCH TECHNICKÝCH PROBLÉMOCH PLNE OBNOVENÁ
https://www.biblik.sk/news/prevadzka-e-shopu-biblik-sk-po-mensich-technickych-problemoch-plne-obnovena/

POLÍCIA CELÚ NOC BA EŠTE I TERAZ ČAKÁ PRED DVERAMI ZAKLADATEĽA BIBLIK:SK
https://www.biblik.sk/news/policia-celu-noc-ba-este-i-teraz-caka-pred-dverami-zakladatela-biblik-sk/

ZAKLADATEĽA BIBLIK.SK VYŠETRUJE NAKA (+Poznámka Biblik: Obdobia temna a vojny či už vonkajšie alebo ťažké vnútorné boje prichádzajú aj preto, aby človek poznal samého seba a uvedomil si skutočné hodnoty.
https://www.biblik.sk/news/zakladatela-biblik-sk-vysetruje-naka/

Please support Biblik.sk / Prosíme podporujte Biblik.sk:

Prosíme vás o Vašu podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support the antisatanic
and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA
ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 



 




 




 



 



 

 

 

 




 



 



 


 

 

Krásna hudba je aj v tomto článku / more beautiful classic here:
ZOMRELA JEDNA Z NAJLEPŠÍCH SPEVÁČIEK NA SVETE PATRÍCIA JANEČKOVÁ / PATRICIA JANECKOVA ONE OF THE BEST OPERA SINGER PASSES (SK, ENG) (+LIEČBA RAKOVINY DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE /+CANCER TREATMENT IMPORTANT INFO (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zomrela-jedna-z-najlepsich-spevaciek-na-svete-patricia-janeckova-patricia-janeckova-one-of-the-best-opera-singer-passes/


Viac tu: https://www.biblik.sk/products/a432-hz-klasika/