ZAKLADATEĽA BIBLIK.SK VYŠETRUJE NAKA (+Poznámka Biblik: Obdobia temna a vojny či už vonkajšie alebo ťažké vnútorné boje prichádzajú aj preto, aby človek poznal samého seba a uvedomil si skutočné hodnoty.

24.11.2023 14:09

ZAKLADATEĽA BIBLIK.SK VYŠETRUJE NAKA (+Poznámka Biblik: Obdobia temna a vojny či už vonkajšie alebo ťažké vnútorné boje prichádzajú aj preto, aby človek poznal samého seba a uvedomil si skutočné hodnoty.

 
ODPOVEĎ:
 
 
 
Celé tzv. obvinenie:
 
 
Poznámka Biblik: Základom všetkého, za čo bojovali naši predkovia proti fašistom, je sloboda ako taká, bez ktorej život nemá zmysel. Iba pred niekoľkými desaťročiami naša babka len tesne unikla odvlečeniu do koncentráku za slová:
"Hitler je zlá burina, to len tak nevyhyne!"* A dnes si máme dávať pozor na slová, aby sme náhodou niekoho nepohoršili? Je iné zákerne na niekoho útočiť a slovami pošpiňovať, a iné je vyjadriť svoj názor! Za túto slobodu ľudia nasadzovali život, aby nikto viac nebol prenasledovaný za svoje presvedčenie, aby sa viac nešíril teror a strach, aby tu viac nebol Ein Volk, ein Reich, ein Führer a zároveň s týmto iba "jediný správny názor." 
Sloboda musí ostať zachovaná A CHRÁNENÁ AKO NEODDELITEĽNÁ SÚČASŤ ŽIVOTA. Celkom dobrý príklad je vo filme Ľud versus Larry Flynt, kde pornografický časopis publikoval karikatúru farára, ktorý spí so svojou matkou, čím sa farár cítil byť pohoršený a podal žalobu! Najvyšší súd však žalobu farára zamietol, sloboda slova stojí vyššie, musí ostať zachované právo kritizovať a zosmiešňovať hoci aj úprimnú vysokú duchovnú autoritu! Iba ak je kritika hrubým útokom bez hlbšieho cieľa (ako napríklad v prípade istej speváčky) a nesie znaky podnecovania k trestnému činu alebo vykazuje známky inej nekalej činnosti, je možné i právnicky zasiahnuť. Ináč by sudcovia a prokurátori v skutočnosti sami útokmi proti slobode učinili zo seba a svojich úradov verejné domy a karnevalové masky, zločinci v talároch a gauneri v uniforme, čo je nakoniec prekážkou samotnej nehmotnej entity "zločin", ktorej vadí prílišné nasvietenie  svetla, a temná entita preto nakoniec, ak nie je učinený vonkajší zásah, sama pohlcuje temné. To je Zákon. Žiadna moc egu nebude zadosťučinením, ani známych stotisíc Maratových hláv, žiadna pomsta ego neuspokojí, ani ovládnutie sveta či zlikvidovanie nepriateľa! Je nebezpečné či už v čase fašizmu alebo covidizmu, hoc môže ísť i o život, postaviť aktuálne pravidlá nad slobodu. Čím viac sa temno sýti, tým je vyššia pravdepodobnosť, že pohltí svoje vlastné deti - videli sme ako dopadol Marat, Saint-Just a ďalší. 
Zvoliť si medzi skutočnými hodnotami hoci i s nasadením života je vlastne súčasťou osobného života obyčajných ľudí ako i verejného života policajtov a sudcov. To sú tie skutočné, kľúčové voľby!  Obdobia temna a vojny či už vonkajšie alebo ťažké vnútorné boje prichádzajú aj preto, aby človek poznal samého seba a uvedomil si skutočné hodnoty.
-    -    -
*Naši predkovia s nasadením vlastného života varovali židov, aby rýchlo utiekli. Babka mala šťastie, že bola aj pôrodná babica, ľudia, ktorí ju chceli udať boli vyzvaní, aby tak nerobili! Aj takto Najvyšší - Nebeský Otec chráni svojich. Viac v tomto článku:
EVOLÚCIA: FAŠISTI, KOMUNISTI, COVIDISTI / EVOLUTION: FASCISTS, COMMUNISTS, COVIDISTS (SK, ENG) (AKTUALIZÁCIA 1 / UPDATE 1)
https://www.biblik.sk/news/evolucia-fasisti-komunisti-covidisti/
 
SKUTOČNÉ VOĽBY SÚ VOĽBY HODNÔT
 
BERNIE ECCLESTONE ON PUTIN: HE'S FIRST CLASS PERSON, I WOULD TAKE A BULLET FOR HIM / BERNIE ECCLESTONE: PUTIN JE PRVOTRIEDNY ČLOVEK, ZA NEHO BY SOM RISKOVAL AJ GUĽKU (SK, ENG+CCsubs)
https://www.biblik.sk/news/bernie-ecclestone-on-putin-hes-first-class-person-i-would-take-a-bullet-for-him/
 
POLICAJTI MA BILI, TÝRALI, PONIŽOVALI A VULGÁRNE NADÁVALI PRIAMO NA POLICAJNEJ STANICI
https://www.biblik.sk/news/policajti-ma-bili-tyrali-ponizovali-a-vulgarne-nadavali-priamo-na-policajnej-stanici/
 
LEKÁR ZAVOLAL POLICAJOV A ODMIETOL OŠETRIŤ PACIENTA BEZ RÚŠKA
https://www.biblik.sk/news/lekar-zavolal-policajov-a-odmietol-osetrit-pacienta-bez-ruska/
 
 

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj napríklad i kúpou kníh a tovaru na biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!