POLITICI A ĽUDIA HANIACI LEGITÍMNEHO RUSKÉHO PREZIDENTA PUTINA VYVOLÁVAJÚ V SPOLOČNOSTI AGRESIU, KTORÁ SA MÔŽE OBRÁTIŤ PROTI NIM. (doplnené: ten istý biblický scénár, kde jeden kmeň ostatné národy týra a vraždí prebieha dodnes) 2xDOPLNENÉ - klúč. citáty

13.04.2022 11:56

POLITICI A ĽUDIA HANIACI LEGITÍMNEHO RUSKÉHO PREZIDENTA PUTINA VYVOLÁVAJÚ V SPOLOČNOSTI AGRESIU, KTORÁ SA MÔŽE OBRÁTIŤ PROTI NIM.

Napríklad verejné označovanie "Putler" a ďalšie znevažovanie skutočnej, legitímne zvolenej hlavy štátu Ruská Federácia je veľmi nebezpečné! Neviem, či si niekto uvedomuje - zvlášť politik, ako rýchlo sa takáto agresia môže obrátiť proti nemu. Ľudia majú Hitlera zakódovaného ako vraha a vojnového štváča, myslia si o Hitlerovi, že je to taký diabol, ktorého by bolo dobre aj zabiť. Ak sa nejaká osoba prirovnáva k Hitlerovi, vzniká podobný obraz, na určitej úrovni je to podnecovanie k nenávisti, násiliu i k vražde!

Túto vojnu Putin nevyprovokoval a nechcel! Pre hlbšie porozumenie, ako funguje štát, aký tlak vytvárajú korporatívno-klanové skupiny na poslancov, šéfov kľúčových úradov i na politikov, je dobré pravidelne sledovať V.V. Pjakina, ktorého analýzy sú kvalitné, idú do hĺbky a čas ich verifikoval veľmi dobre!

Súčasná situácia je podobná Juhoslávii, kde niekto zorganizoval genocídu Srbov a z genocídy a etnických čistiek obvinili srbských vlastencov! Reálne, čo má spoločné Putin s touto vojnou? Podobne ako Miloševič, jednoducho musel zasiahnuť. Ak by nezasiahol, doma by ho pravdepodobne obvinili z vlastizrady, pretože ukrajinskí teroristi páchali ukrutné zverstvá na ruskom obyvateľstve a tam, kde siahala moc ukrajiských fašistov, človek bol niekedy i v ohrození života len za to, že čo i len prehovoril po rusky! A to nehovoríme o masakri v Odese, o ostreľovaní Donecka ukrajinskými raketami a vyslovene cielené provokovanie vojny! Globálne mocnosti i tentokrát k takémuto zásahu Putina (podobne ako t.č. k zásahu srbských vlastnencov) sami dali podnet! Ale Juhoslávia nie je Rusko a Rusko je jadrová mocnosť!

Súčasné vedenie USA a NATO nie sú ani Slovenskí ani Slovanskí spojenci. Bezohľadne presadzujú záujmy satanistických elít z USA, na ktoré má obrovský vplyv židovská lobby (napr. aj známa AIPAC), nenadarmo sa USA hovorí USrael - USA je považované za telo, Izrael hlava! Sú tu odveké, i Bibliou preukázané snahy určitého primitívneho, v princípe zvrhlého a fašistického kmeňa o nadvládu nad celým svetom. Tento kmeň zavrhol Pána Ježiša Krista - Božieho Syna, ktorého krivo obvinili, odsúdili a brutálne umučili! A dnes týrajú a mučia všetky národy! Ich náboženstvom je fašizmus, ich bohom je diabol! (podľa určitých informácií od niektorých študentov starovekých textov JHVH = pôvodne JEBE, dnes historici a niektorí predstavitelia jahvizmu tvrdia, že oni dokonca vraj ani nevedia, ako sa meno toho krvilačného boha vyslovovalo. To je tiež veľmi zaujímavé, ako sa po láskavých Stvoriteľoch - Álovia (alebo Élovia) v Biblii zrazu berie nejaký iný, dosť zvláštny a neskôr krvilačný boh, ktorý jednému kmeňu sľúbil nadvládu nad svetom a nežidov môžu legálne oj*bávať, zotročovať i vraždiť a kradnúť im pôdu, bohužiaľ, ten istý biblický scénár prebieha dodnes, zem a bohatstvo štátov sa kradne buď vojnami, umelo organizovanými krízami alebo privatizáciou). 

Takéto náboženstvo je satanské, Starý zákon a učenie o absolútnej nadradenosti jedného kmeňa nad ostatnými je fašizmus. Vyznávanie a praktizovanie takéhoto "náboženstva" by mohlo a myslím si, že aj malo byť trestné v každom štáte! Bohužiaľ, toto náboženstvo sa praktizuje aj na globálnej úrovni elít - je to satanizmus! Ostatné národy sú v ich očiach len tovar, sluhovia, dobytok a gójovia, ktorého sa oni cítia byť pánmi a presne to isté vidíme, ako jednajú dnes napr. so Slovanmi!

Súčasná vojna, ak to nie je iba hra pred ľuďmi, ak na globálnej úrovni neťahajú vodcovia všetkých štátov za jeden povraz, je vlastne stretom dvoch mocností, Armagedon, ktorý služobníci diabla na jemnej úrovni už prehrali a každým dňom strácajú čoraz viac! Strácajú i dôveru ľudí a agresivita, ktorú šíria, v prvomrade zasahuje a potápa ich. Tento tlak sa prejavuje i na porušení ich mysle, vnútorne cítia, že prehrali a končia! A preto strašne zúria! Pán Boh ochraňuj Slovákov i Slovanov, pretože pri ich súčasnom kurze si možno predstaviť, čoho sa od nich možno ešte dočkáme! Oni túto planétu dávajú bez problémov do stávky, ak ide o ich záujmy a o moc nad ľuďmi! A Pán Boh ochraňuj i Vladimíra Putina, ktorý je nádejou pre svet!

Agresiou voči Putinovi politici tvoria ohavné monštrum, ktoré sa môže bez milosti obrátiť proti nim a nech nás žiadny politik nepresviedča, že NATO a súčasné vedenie USA sú naši spojenci! Sú to nepriatelia Boha, ktorý dlhodobo vyvolávajú vojny a zameriavajú sa na to, aby trvali čo najdlhšie a aby bolo zničenej čo najviac infraštruktúry, kde prídu ako spasitelia plánovať a zarábať na obnove, ktorú samozrejme zaplatia ľudia, ktorým proste ukradnú štátne podniky a prírodné zdroje! Oni sa tvária ako majitelia Zemegule, podľa informácií určitých siekt Lucifer pravdepodobne dostal do správy Zem. Šafár-správca chcel byť pánom, zradil a zlyhal, keď príde skutočný Pán a Boh, očistí Zem a Zem sa čistí! Bohužiaľ, služobníci Luciferovi prichádzajú i o zdravie i o rozum - to vidíte jasne aj na predstaviteľoch takzvanej slovenskej vlády. Slovo "bohužiaľ" preto, že ešte stále majú nejaké zbytky moci, ale nebojte sa, vodcovstvo im bude úplne odňaté!

 
"DÚFAJTE, JA SOM, NEBOJTE SA!" Pán Ježiš Kristus, Biblia, cit v. Matúš 14:27
 
"A nebojte sa tých, ktorí vraždia telo a ktorí nemôžu zavraždiť dušu; ale sa radšej bojte toho, ktorý môže i dušu i telo zatratiť v pekle." Matúš 10:28 (pozn. red.: váš hriech, vaše myšlienky a teda i človek sám môže i dušu i telo zatratiť v pekle)
 
_______________________________________________________________
 

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU