POVERTY IN THE USA / CHUDOBA V USA (SK, ENG) (+Poznámka Biblik)

31.05.2022 10:48

POVERTY IN THE USA / CHUDOBA V USA:

VIDEO ENGLISH + CC SUBS:

https://www.youtube.com/watch?v=f78ZVLVdO0A

Poznámka Biblik: mešká tam niekto 5 dní s platením nájmu? Môžu ho do 24 hodín vysťahovať, má 24 hodín na to, aby si zobral veci, ináč mu prepadnú. Aj preto je dôležité, aby človek mal vlastné bývanie a priorita mladého človeka by mala byť osamostatniť sa a nájsť si/zabezpečiť si vlastné normálne bývanie. Zo zdrav. hľadiska je prirodzený dom, nie panelák. Ako človek čaká, že ak si postaví/porieši neprirodzené bývanie, že bude zdravý? A ako chce mať v takom prostredí zdravé deti? Na zdravie má veľký vplyv aj vzdialenosť od vysielačov. Pred našim panelákom je 500.000 μW/m2, čo je hodnota, pri ktorej považujem za veľmi nebezpečné stáť na mieste! A to sa tu deti 20 metrov vedľa hrajú na pieskovisku... Státie v takomto prostredí mi naposledy spôsobilo niečo ako vnútorné popáleniny, väčšina ľudí takéto jemné poškodenia necíti (napr. DNA poškodenie - https://www.biblik.sk/news/dr-martin-blank-emfs-biology-and-health-get-wired-2015-dr-martin-blank-getting-real-about-emf-eng-ccsubs/

U väčšiny ľudí sa prejavuje ihneď v blízkosti vysielača zrýchlenosť a niekedy až zmätenosť myšlienok, u detí to môže byť napr. hyperaktivita,  nervozita a ďalšie psych. poruchy. Rodičia by sa mali spojiť a trvať na tom, že chcú zdravé prostredie a antény z miest majú dnes právo uvedomelí občania v záujme ochrany zdravia a života deaktivovať aj sami a bez petícii.

V prípade stavy domu treba určite zohľadniť vzdialenosť od vysielačov a je vhodné aj zistiť geopatogénne zóny a konkrétne hodnoty EM žiarenia:

https://www.biblik.sk/products/meranie-elektrosmogu/

Existujú určité žiarenia, napríklad zemské a kozmické žiarenie. Tvar a materiál strechy a dokonca i rozmiestnenie predmetov v izbách vplýva na celkové zdravie človeka. Kovová strecha blokuje kozmické žiarenie, rovná strecha nie je tiež nič moc. Aj na Slovensku sú odborníci, ktorí môžu poradiť, napr. pricípy Vastu - Ing. Arch. Peter Doričko alebo vynikajúca kniha Milan Valentovič - SÚBOJ ŽIARENÍ.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU