PRE VÄČŠINU SLOVÁKOV SÚ NA PRVOM MIESTE PENIAZE

26.04.2021 06:29

Skúste sa opýtať na hodnotový rebríček Slovákov. Obvykle povedia zdravie. Vôbec neváhajú riskovať zdravie neoverenými testami a vakcínami. Veď predsa si nemôžu dovoliť prísť o prácu - tak hovoria! A kôli judáškemu grošu vopchajú nos do okienka aj keď vedia, že ich bude nasledujúce obdobie štípať. (väčšinu ľudí ktorých poznám, po testovaní bolí alebo štípe nos, niektorí ochorejú ale idú tam zas) Príliš sa nezamýšľajú nad tým, že takto riskujú svoje zdravie aj život a páchajú prostitúciu.

Aj šľapka poskytne svoje telesné otvory kôli peniazom. Prostitútka zrádza sama seba, dáva do stávky svoju česť, svoju ženskosť za určitý životný štandard, peniaze, slobodu... Za hodinu zarobí niekedy viac ako za celý deň v práci, urobí si svoju robotu a potom môže slobodne cestovať... Po tom, čo si prostitútka prejde niekoľkými mužmi, obvykle zhrubne, stratí krásu, ženskosť a zmužnie. Stáva sa z nej na pohľad kurva. (lat. curvatos=krivý, žena čo sa dala na krivé chodníčky) 

V čom sa líši od prostitútky Slovák, čo chodí na testy? Veď aj prostitútku k prostitúcii podľa jej vlastných slov niekedy donútia okolnosti. Slováci hovoria, že do testov ich nútia, ale väčšinou je to v ich hlave a boja sa napríklad, že ich zastaví policajt a bude chcieť od nich test (predposranosť). Väčšina Slovákov sú zbabelí ľudia, povahou sluhovia, sami sa začnú šľahať bičom, aby mohli pánovi povedať, že dostali presne toľko rán, koľko kázal. Zo svojho tela neváhajú urobiť tržište, takto môže podvod s pandémiou veselo pokračovať, podporujú biznis s testami a vakcínami a takto sami pília pod sebou konár.*

Ako dopadnú Slováci po dlhodobom strkaní špajlí do nosa, to ukáže čas. Myslím si však, že od obyčajnej kurvy sa človek, ktorý strčí nos do okienka ani príliš nelíši. Motívy sú zištné, na ostatné sa nehľadí. Je to zrada samého seba, judáštvo a kôli čomu? Kôli tej práci? Kôli tomu "vzdelaniu"? Úplným základom by malo byť poznať svoje práva, alebo ak človek svoje práva nepozná, mal by mať svoje hranice. Šlapky ich nemajú, Slováci ich tiež nemajú, preto sú sluhovia ostatných národov.

- - -

*O návrate k normálnemu stavu práve preto nemôže byť ani reč, lebo scénár s pandémiou pomáhajú ľudia živiť. Následky dlhodobého nosenia rúšok, poškodenie testami a vakcínami... bude to podľa mňa podobné ako v prírode - pri najlepších možných odhadoch zbytky života má v sebe 25% stromov (buďme optimisti, povedzme že 1/3) Teda, ak sme optimisti, následkom toho, že ľudia s diablom hrajú hru na pandémiu a podstatné veci najmä rozprašovanie chemtrails, riziká EM žiarenia, riziká rúšok, testov, vakcín sa tu verejne takmer vôbec neriešia, ak sa rýchlo nespojíme v boji za osvetu a prežitie, zomrú asi 2/3 ľudstva. 2/3 stromov sú následkom rozprašovania chemtrails prakticky mŕtve, tá príroda je podľa mňa predobraz toho, čo sa stane s ľuďmi, ak ich prioritou bude niečo iné ako zvrhnúť tento satanský režim.