PREČO SA TAKMER ŽIADNA ZÁPADNÁ KNIHA NEZMIEŇUJE O MEDITÁCII?

31.08.2021 11:21

Support Biblik.sk means support publishing important informations

Podpora Biblik.sk znamená podpora šírenia dôležitých informácií
Podporujte nás na náš účet / support Biblik.sk at our account:
SK8583300000002101425963
SWIFT/BIC: FIOZSKBAXXX

ĎAKUJEME. THANK YOU___________________________

Je zaujímavé, že ani Biblia ani Abd-ru-shin nepodáva žiadnu zmienku o meditácii, čo je podľa mňa jediný spôsob ako čítať "čistú informáciu", alebo ako čítať "pravú Bibliu". Istotu máte iba o veciach, ktoré ste pochopili a precítili vlastným prežitím, až potom viete s istotou a nepotrebujete viac v to veriť, pretože je vám to jasné! Všetky ostatné veci aj v najsvätejších knihách, pokiaľ ste ich neoživili a neprecítili vlastným prežitím, sú sprostredkované. (možno informácia, s ktorou neviete pracovať je tiež dezinformácia). Majster nie je ten, kto vám dáva správne informácie, ale ten, kto vás učí s nimi pracovať a používať ich v praxi! Ináč je väčšina aj tých najsvätejších kníh ľudstvu vlastne nanič, kam nás za tisíročia priviedli Biblie a všetky sväté knihy? K čomu boli bez vedenia pravých majstrov? Hneď ako sa nejaký pravý majster zjavil, obvykle ho išli zabiť, tak potom, komu patrí táto planéta a dokedy ešte bude pokračovať toto svinstvo, vyvražďovanie, propaganda, genocída a lož? Dokedy sa ešte bude propagovať slepá viera v autority, vo vedu a v svätosť ľudí/písem namiesto vlastného skúmania, pozorovania a vlastného precítenia/prežitia?

Existuje pravdepodobnosť, že niekto, kto knihy píše/prekladá/šíri/kopíruje/distribuuje a možno aj všetky knihy a písma (vrátane svätých kníh a odbornej literatúry) postupne rozličným spôsobom upravil, alebo vložil do nich určité programy. Teda ako čítať to, čo "pôvodné", čisté, neskreslené, to, čo presne TERAZ potrebujete a ako dostávať odpovede na svoj život, a ako sa správne zaradiť? Ak je človek psychicky zdravý, môže začať meditáciou, napr. s jednoduchým sústredením sa napr. na čierny bod, ktorý si v úrovni očí nakreslí na stenu. "KEĎ NEVIEŠ, AKÚ SILU MÁ MYSEĽ, SI LEN OBEŤ!" Dr. Rauni Kilde

- - -

Hlavným faktorom ostáva, čomu človek verí, podľa toho sa mu vytvára realita, alebo to realitu a možno aj celý terajší aj posmrtný život ovplyvňuje najviac: myšlienka (v prípade zomierajúceho napríklad posledná myšlienka ovplyvňuje veľmi ďalšiu existenciu)

Niečo o sile myšlienok - jogíni alebo veriaci, ktorí požijú jed alebo sa nechajú uštipnúť hadom a nič sa im nestane - zrejme spoločný faktor pri "zázrakoch" je ovládanie mysli a vedomý vstup do zmeneného stavu vedomia - možno je to určitá forma jednobodovej koncentrácie, zameranie mysli na jedinú vec! Viac v krátkom videu tu:

https://www.biblik.sk/news/bruce-lipton-faith-factor/

- - -

 

Existuje zaujímavé porekadlo: "KAŽDÁ KNIHA JE DEZINFORMÁCIA!"

Jedni sa opierajú o svoje chápanie pravdy v svätých knihách, druhí o pravdu, ktorú šíri ich majster... Taká istá "pravda" bola použitá na ospravedlnenie zločinu na Pánovi Ježišovi a na ospravedlnenie zločinov cirkví a inkvizície. Diabol zrejme najradšej pácha zločiny pod heslom "v mene božom", pretože to prispieva k tomu, aby niektorí ľudia nenávideli Boha, je predsa tak ľahké zvaliť vinu na "hlavného architekta" keď vôbec presne nepoznáte vedúcich, správcov ani robotníkov, čo tento bordel stavali a dlhodobo spravovali! Niektoré sekty učia, že Lucifer pravdepodobne dostal do správy Zem, čo by možno vysvetľovalo, prečo sa všetko vyvíja smerom takým, že ako ľudstvo sme sa už niekoľko krát ocitli milimeter od záhuby a podobná situácia je teraz! (napríklad, čo by sa stalo, ak by tiež propagovali očkovanie v časoch cholery alebo inf. chorôb, ktoré vždy majú nejakú príčinu-nejaký kontaminant (vo vode, v ovzduší, a.i.), ako by to skončilo? Čakal by niekto, že by to skončilo aj pri 100% účinných vakcínach ináč ako ďalšou vážnou pohromou?

V súčasnosti sa na ospravedlnenie zločinov a pre dosiahnutie pozemských cieľov používajú dogmy o očkovaní, ako "Jediné možné riešenie"! (podobné riešenia mali aj Hitler, aj Napoleon a ďalší, ktorí chceli získať panstvo nad svetom). Vakcíny sú zbrane, vakcíny sú armáda, ktorá môže protivníka oslabiť, pozmeniť mu myslenie, alebo zahubiť, preto sa treba vyhýbať každej vakcíne:

"ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA, ALE CHORÍ." (Matúš 9:12) A to je najlepšia ochrana, alebo prevencia!

Najvyššieho Boha, alebo niekoho, kto vie dať 100% čisté a jasné odpovede na životné otázky potrebuje určite každý, kto nie je blázon. Viem isto, že je možné získať z Božej milosti tento Kontakt! (či je to možné aj mimo samotu a popri bežnej práci to neviem, to je skutočný majster, ktorý si zachová bdelosť a čistotu myšlienok aj v takomto "modernom" prostredí! Monitory počítačov a mobily ovplyvňujú myšlienky veľmi, nepoznám jediného plne osvieteného, ktorý by vôbec kedy mal bežnú prácu... (mňa samého od perfektnej koncentrácie vyraďuje elektrosmog a obrazovka počítača, podnikanie a myšlienky smerované von, do sveta) Je ľahké byť majstrom v jaskyni a väčšina ľudí ak má vhodné podmienky na jasnú čistú myseľ a pozná metódy, ako myseľ sústrediť na jeden bod, môže potom podávať výkony hraničiace so zázrakmi. Bibl. "rada Achitofelova" ak sa človek dokáže určitým spôsobom "odpojiť" a vstúpiť do jadra problému druhého, môže podať 100% výklad sna alebo dať radu Achitofelovu (2.Sam kap. 15, 16, 17), ktorú by sme v našom živote určite mnohí a veľmi rýchlo potrebovali! Ale každý môže byť taký Achitofel alebo Edgar Cayce, veď on sám hovoril, že to nie je vôbec zložité:

https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=cayce

EDGAR CAYCE AUDIOKNIHA TU:

https://www.biblik.sk/news/edgar-cayce-audiokniha/

EDGAR CAYCE-SPÍCÍ PROROK DOKUMENT TU:

https://www.biblik.sk/news/edgar-cayce-spici-prorok-pratelske-povidani-pana-josefa-s-igorem-chaunem/

So všetkých kníh, ktoré som čítal a prednášok, ktoré som počul, jediný pocit, že ma má ten človek rád a že naozaj má v sebe lásku, to som zažil od Dr. Eduarda Tomáša a ešte viac od pani Míly Tomášovej. Link na všetky prednášky Dr. Eduarda Tomáša:

heslo: nedoma