PREJAV MILANA MAZUREKA K NAVRHOVANÝM FAŠISTICKÝM PRÁVOMOCIAM MATOVIČOVHO REŽIMU

15.10.2020 18:28
Krištof Daniel

Milan Mazurek to dal na parádu Odporúčam vypočuť si

VŠETKY DOTERAJŠIE OPATRENIA BOLI NELEGÁLNE A PRETO VLÁDA NA SLOVENSKU ZAVÁDZA TOTALITU! HLAVNÉMU HYGIENIKOVI DÁVA PRÁVA AKO DIKTÁTOROVI!

Vláda na Slovensku sa načisto zbláznila. Okrem toho, že opäť likviduje ekonomiku a berie ľuďom možnosť normálneho dôstojného života, bez adekvátnej finančnej kompenzácie, tak naviac prišla s návrhom zákona, podľa ktorého môže hlavný hygienik obmedzovať ústavné práva ľudí podľa ľubovoľnej potreby a bez strachu z právnych následkov! A robí to iba preto, že všetky doterajšie Mikasove opatrenia boli v rozpore so zákonom!

Hlavný hygienik vás po novom môže na základe vlastného presvedčenia označiť za podozrivého z šírenia nákazy a izolovať vás násilím od spoločnosti! Ľudí môžu v prípade potreby obmedziť na ich základných ľudských právach! Hlavný hygienik si môže svojvoľne ľuďom nakazovať rúška, karanténu alebo zatvárať prevádzky ako len potrebuje!

Toto nie je nič iné, iba zmocňovací zákon, ktorý obchádza parlament a štandardný legislatívny proces, ako aj volených zástupcov národa a robí z Mikasa nevoleného diktátora, pred ktorým sa teraz budú musieť ľudia doslova triasť.

 
Poznámka Biblik: Zaujímavé je, že Milan Mazurek hovorí aj o tom, že Matovič sám tvrdil, že on už ani nechce byť premiérom (!) že on už ani nechce byť v politike! (čas videa 14:24), ale že vraj musí všetkých zachrániť... Matovič možno sám tomu verí. Áno, je to na smiech, ale keď si pozriete toto video, je veľmi pravdepodobné, že vedia vyrobiť skutočnú pandémiu. My si myslíme, že na rozprašovaní "lepšej verzie vírusu" sa práve pracuje, myslíme si, že to rozprašujú lietadlá. Ide o to, že keď nasýtenie jedmi v ovzduší dosiahne určitú koncentráciu, bude to vyzerať ako nový vírus a je veľmi pravdepodobné, že ľudia budú skutočne umierať. Na to, že ľudia budú mať kôli rozprašovaniu chemtrails problémy s dýchaním, sme naše úrady upozorňovali už dávno pred korona-scénárom. Jediná ochrana je posilniť duchovný imunitný systém - snažiť sa vprvomrade o vnútornú čistotu. A zároveň dbať na to, aby ste mali čisté myšlienky, pili kvalitnú čistú vodu, jedli zdravé jedlo a boli kľudní. Je vhodné prestať sledovať aj správy. Je čas starať sa o seba.
 
Snímky rozprašovania 15.10.2020
CHEMTRAILS_TN_15.10.2020_17.42 - podivné presné línie na oblohe, dokonca presne kolmé na seba
 
Ďalšie všetky CHEMTRAILS_TN_15.10.2020 - čas 17:44:
Veríme, že za posledných 10 rokov na základe mnohých snímok, trestných oznámení, listov a mailov bude za nečinnosť kôli rozprašovaniu jedov do vzduchu z lietadiel postavená pred súd aj Ficova vláda a aj "vláda" Igora Matoviča. Vírus je následok otravy. (napr. existujú dôkazy, že obrna súvisí s používaním DDT) Vzduch je nasýtený chemikáliami - vláknami, ktoré vypúšťajú z lietadiel a elektromagnetickým smogom. (okrem katastrofálnej situácie s mobilnými vysielačmi určité snímky oblohy svedčia aj o používaní určitých frekvencií, napr. tu a niektoré aj tu) Je veľmi pravdepodobné, že ľudia sú z toho niektorí veľmi chorí, majú problémy s dýchaním a ak toto bude pokračovať, viete si predstaviť nasledujúci scénar... pandémia s miliónmi úmrtí... (viac o tom, čo sú to vlastne vírusy Dr. Thomas Cowan tu)