PREJAVY ŤAŽKEJ DEPRESIE A NIEKTORÝCH ZÁVAŽNÝCH PSYCHICKÝCH PORÚCH A PORÚCH SPRÁVANIA ČASTOKRÁT SÚVISIA S ELEKTROMAGNETICKÝM ŽIARENÍM / MANY PSYCHIATRIC DISEASES ARE NORMAL REACTION OF A HEALTH MAN TO EMR (SK, ENG)

07.12.2021 13:43

Ľudia hovoria, že sa náhle začnú cítiť dezorientovaní, neschopní rozmýšľať a všimli si, že to súvisí s určitými oblasťami (napr. v Trenčíne OD TESCO/LAUGARICIO). V týchto oblastiach sú v tesnej blízkosti ľudí postavené mobilné vysielače. Osobne sa zóne TESCO/LAUGARICIO vyhýbam, nebezpečné je pohybovať sa aj v okolí. Obvykle preto volím starú cestu okolo letiska, aby som bolo čo najďalej od týchto vysielačov, ale vzdialenosť je stále nedostačujúca. Na poškodenie citlivého človeka stačí prejsť v tejto zóne autom okolo! Vysielače bývajú častokrát v blízkosti ciest, napr. diaľnica BA, ak je doprava spomalená, vodiči môžu mať následkom vplyvu silného žiarenia z týchto vysielačov obrovské problémy. (stálo by za to sledovať súvislosť dopr. nehôd v súvislosti s rozmiestnením vysielačov) Stáva sa, že ľudia, ktorí doteraz nemali žiadne problémy, tento prechod na nové frekvencie, už cítia veľmi!

Prejavy EM žiarenia sú: náhla zmätenosť, neschopnosť myslieť, chronická únava, pocit ťažkosti rozmýšľať a sťažená schopnosť robiť bežné činnosti... Tieto a mnohé iné príznaky, resp. následky pôsobenia EM žiarenia sú častokrát lekármi a psychiatrami bez hlbšieho objektívneho skúmania označované jednoducho ako depresia! (podobná lož ako Covid-19) To, že depresívny človek má problém si umyť zuby podľa mňa v drvivej väčšine prípadov je spôsobené EM žiarením. Po silnejšej alebo dlhšej expozícii sa objavujú nespavosť, bolesti hlavy, zvýšená chuť do jedla, čo u niektorých môže byť výnimočne aj presný opak! (Niekedy aj agresivita, či zádumčivosť, hyperaktivita, mánie, extrémny smútok, pocit ťažoby, neschopnosť dokončiť myšlienku a neschopnosť normálne vykonávať bežné činnosti, ťažkosti umyť si zuby, udržiavať okolo seba poriadok, atď...) Ak máte niektoré z príznakov, môžete využiť našu pomoc, zavolať nám a poradiť sa čo robiť, príp. objednať si aj meranie:

 
 
ENGLISH:
MANY PSYCHIATRIC DISEASES ARE NORMAL REACTION OF A HEALTH MAN TO EMR (SK, ENG) read more here: https://www.biblik.sk/products/pomoc-pre-chorych/