PRIJATIE URČITÉHO PRESVEDČENIA OVPLYVŇUJE REALITU VIAC, NEŽ BY STE TUŠILI (2xDOPLNENÉ)

11.02.2022 16:25

Súčasný stav nie je len naša vina, ako sa nás snažia obviňovať náboženstvá alebo akýsi mimozemšťan Abd-ru-shin. Aj lenivosť je neprirodzená, má svoje príčiny, ľahostajnosť a pasivita je spôsobená aj technológiami (rádiové vlny, mobily, mobilné antény, TV) Je úbohé, ak sa niekto snaží pripisovať vinu len človeku. Náboženské knihy ako také s výnimkou pár citátov sú tie najsvätejšie veci zmiešané s najohavnejšími bludmi! Úlohou tejto špinavej satanskej a bohužiaľ aj náboženskej propagandy je vtisknúť človeku určité presvedčenie, najčastejšie vyrobiť z neho hriešnika, alebo vinníka (alebo viesť výchovu tak, aby zotrvával v pasivite, príp. veci nechával na imaginárneho, autoritami stvoreného boha) Ide im o to, aby človek prijal určitú pozíciu, o tom si v závere ešte povieme.

Najlepšie súčasnú situáciu vystihol Dr. Eduard Tomáš: "Nie je to len naša chyba, ale tak trochu áno! Nevedomosť hriechu nečiní!" Potom ako sa môžete hnevať na ľudí alebo nimi opovrhovať ako napr. Abd-ru-shin, ktorého kniha, ktorú sám vyhlasuje za dokonalú a pre všetky svety je dnes už zastaralá, aj keď v mnohom stále aktuálna. Abd-ru-shinove vysvelenia o tom, aký je svet, sú na rozdiel od Slov Pána Ježiša (ktoré sa týkajú iba podstatných vecí) sú teda opäť iba vysvetlenia čiastočné, dnes mnohé žiaľ neplatné! Pripadá mi to, že Abd-ru-shin zo svojej knihy a možno aj zo seba robil niečo viac ako v skutočnosti je! Je zaujímavé, že zo všetkých "velikánov" tu iba Pán Ježiš bol iba obyčajný človek! A podobne aj Dr. Eduard Tomáš s manželkou Mílou boli aj chceli ostať iba obyčajní ľudia. Ostatní náboženskí spisovatelia boli podľa vlastných mienení avatari, kristovia alebo mimozemšťania so zvláštnym určením, ktorí svoje učenia vyhlasovali za jedinú najsvätejšiu dokonalú pravdu alebo dokonca za jedinú cestu ku spáse! Slovom, robili zo seba a zo svojich spisov viac, než v skutočnosti sú! (napr. sektár Prabhupáda a hnutie Hare Krišna = "Jedine matra hare Krišna, nesmieš jesť mäso a odriekanie!" ostatní "Jedine náš boh, jedine cez Ježiša, jedine Biblia!" Bohužiaľ, aj to sú bludy, pretože Boh a Pán Ježiš je Duch, ktorého každý môže vyciťovať ináč, nie niekoho predstavy a mnohí dosiahli osvietenie aj bez kresťanského Ježiša aj bez Biblie!  (napr. podľa informácií známeho herca a vlastne aj duchovného učiteľa Jaroslava Dušeka indiáni hovoria Duchu Pána Ježiša Biely Kondor)

Jeden z najdôležitejších faktorov v živote aj najskôr aj po smrti je viera. Svet závisí veľmi veľa od toho, čomu veríte, až neuveriteľne. Odpovede dáva kvantová fyzika, prof. Jan Rak

Ak poznáte tieto veci, potom na manipuláciu náboženstvami a rôznymi náboženskými knihami (bohužiaľ aj Biblia aj Abd-ru-shin) sú obzvlášť silné dôvody. Knihy sa môžu za týmto účelom manipulovať cielene. Pretože ak prijmete určité presvedečenie, vaša realita sa od toho odvíja viac, než by ste čakali!

Príklad:

v knihe o týraní detí od Kathy O'Beirne som si všimol jednu vec: týrané deti si veľmi zavarili, ak uverili svojim tyranom, že sú hriešne, špinavé, nehodné... Potom ich zrazu začali týrať aj ostatní! Takto to býva, ak dieťa pochádza napr. rodiny, kde bol otec tyranom. Ak ho ponižoval, alebo mu nadával a to dieťa tomu uverilo, zrazu ho stíha jedna smola za druhou, zrazu sa pridáva šikana v škole atď, atď... Teda svet závisí od vášho presvedčenia viac, ako by ste si mysleli!

Príklad:

hru Covid som úplne odmietol! V mojom okoli nikto žiadny covid nemal, nikto sa netestoval, nikto sa neočkoval, nikto nebol chorý (okrem jednej tety), a ani nikto nezomrel. V baráku zomrie v priemere cca 1 osoba za rok, teraz tu už dva roky nikto nezomrel, nakoniec za dva roky jedna pani zomrela na zápaľ pľúc, lebo sa bála vychádzať von!

Volal som aj do pohrebníctiev, pýtal som sa na situáciu v nemocnici, volal som mojim známym... Akoby som bol nejaká výnimka, ale skutočne, žiadny Covid tu neexistoval ani neexistuje! Ostatní priatelia a známi, ktorí prijali vieru v nový vírus, videli ho všade okolo. Fyzicky v mojej realite ani podľa údajov pohrebníctiev neboli žiadne zvýšené úmrtia ani podľa údajov o počte pacientov v TN nemocnici na tzv. covidovom oddelení nemali pacientov! A všetci sme zdraví aj predtým sme boli zdraví (okrem voľajakej podivnej chrípky s neutíchajúcim suchým kašľom v dec. r. 2019, ktorá hoc bola vážna, hoc ju malo niekoľko susedov, zaobišla sa bez nemocnice a bez paniky. Mimochodom, pred mnohými rokmi som išiel tiež s chrípkou do nemocnice, ak človeka dnes priotrávia testom alebo dokonca vakcínou, hospitalizácia môže trvať aj dlhšie a priebeh môže byť ešte vážnejší)

Čo tým chcem povedať, jednoducho, realita závisí a odvíja sa oveľa viac od faktoru viery, než by sa vám vôbec kedy mohlo snívať! Faktor viery je mimoriadne dôležitý, vysvetľovať akúkoľvek realitu bez neho je nedostačujúce! (aj preto by vždy v závažných otázkach ako napr. očkovanie, lek. zákroky u človeka aj u dieťaťa mala vždy ostať zachovaná slobodná vôľa, v príp. očk. zvierat by mala ostať zachovaná slobodná vôľa tých, ktorí vlastnia psíka alebo iné zvieratko. Ak sa človek alebo zviera nemôže alebo nevie vyjadriť sám, rozhoduje jeho majiteľ, ale aj deti by mali mať právo rozhodnúť sa o tom, či chcú alebo nechcú vakcínu, lek. zákrok a pod., na ich názor by sa lekári mali pýtať a rešpektovať ho, ak chcú pomáhať)

Preto v Biblii Pán Ježiš kladie taký dôraz na vieru a Jeho Slová sú najvyššie klenoty svetovej literatúry! Vychádzajú z pochopenia toho, aký Vesmír a svet v skutočnosti sú, faktor viery je neoddeliteľná súčasť subjektívnej i objektívnej reality! Preto nemôžete ani tie najlepšie myšlienky niekomu vnucovať násilím (socializmus a pod., pretože tým, čo v socializmus neveria, u tých nikdy nebude fungovať! Dostávame sa k tomu, čo je vlastne objektívne, čo je to vlastne realita? Výsledky experimentov v Cerne, o ktorých hovorí prof. Jan Rak vždy závisia od pozorovateľa, t.j. pozorovateľ tú realitu ovplyvňuje, a nazdávam sa, že o príp. úspechu či neúspechu  - tam tiež hrá rolu faktor viery a myšlienkové nastavenie)

Je dobré Bibliu čítať, ale nech Boh k Vám hovorí z prvej ruky, napr. cez modlitbu, meditáciu, nájdite si spôsob, ako počuť Boží hlas, ako "vidieť" Božiu vôľu, pretože to najskôr u väčšiny nebude tak, že dostanete nejaké odpovede alebo rady od Boha tak, ako by ste mnohí očakávali... Môže to byť trochu ináč, nedá sa to ani Božia vôľa ani Boží hlas častokrát vyjadriť vo fyzickej rovine, aj keď sú niektorí ľudia, ktorí majú toto vidienie a počutie akoby priame, aj v rovine hmatateľných zmyslov. Väčšinou, u väčšiny ľudí si však myslím, že to bude vo forme veľmi jemného vyciťovania v sebe! Aby to nedopadlo tak, že budete roky hľadať Božiu vôľu, čakať že vám Boh niečo povie a potom by mohli byť niektorí smutní alebo nahnevaní, že Boh im žiadnu vôľu neoznámil....

 

___________________________________________________
 TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
 Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk a biblik.sk/clanky môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne média i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
IBAN Biblik.sk - prosíme Vás podporujte nás:
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ď A K U J E M E