PRINCE: NENECHAJTE POČÍTAČ ABY VÁS POUŽÍVAL, IDE O VAŠU DUŠU / PRINCE: DON'T LET THE COMPUTER TO GET ON YOU, THE PRICE IS THE SOUL (SK, ENG) (+Poznámka Biblik / Note Biblik: tzv. pandémia bola iba simulácia / so-called pandemy as a simulation (SK, ENG)

06.01.2023 22:49

biblik.sk/clanky

PRINCE: NENECHAJTE POČÍTAČ ABY VÁS POUŽÍVAL, IDE O VAŠU DUŠU, povedal spevák Prince v roku 1999 / PRINCE: DON'T LET THE COMPUTER TO GET ON YOU, THE PRICE IS THE SOUL - Prince, 24 years ago (1999 Yahoo Internet Life Awards)

https://www.youtube.com/watch?v=Iy7i9ru7HB8

THANKS TO / Ďakujeme ac24.cz

Poznámka Biblik: doleuvedený obrázok svedčí o tom, ako počítače ovládli ľudí - rodiny s deťmi na prechádzkach po lese ľudia po obchodoch, doma i v meste - ustavične zahľadení do smartphonu... Absolútne nič nevidia ani nič nepočujú, za normálnych okolností by napríklad extrémne rozprašovanie chemtrails 1.1.2023 vyvolalo celonárodný ohlas a volanie po okamžitom vyšetrovaní! V prípade prebudených ľudí by trestné činy pokusov o otrávenie vzduchu a celej planéty neostali len tak! Potom stačí povedať "nový vírus" a ľudia tomu veria - v podstate príčinou je v prvomrade otrávený, zamorený a zaprášený vzduch, odhliadnuc od toho, že v rozprašovaných vláknach môže byť čokoľvek...

Note Biblik: the picture below shows blind people, no eyes no ears for Spirit, connected to a virtual Matrix. Worst sci-fi scenarios: computers took a rule over mankind...

"Blízko dňa Očistenia budú pavučiny smrti krížom-krážom po celej oblohe." Proroctvo kmeňa Hopi

Without people connected to the Matrix, would be there possible spraying them as insect and poisoning the whole planet? The so-called pandemy looks from the view of the global satanic elities (spraying chemtrails, pushing 5G, Wi-Fi and pushing smartmeters inside houses) only a simulation before the upcoming chemtrails and EM radiation poisoning holocaust. People should wake up and quickly find how to defend themselves!

Ak by ľudia neboli pripojení na Matrix, bolo by vôbec možné posýpať ich ako hmyz a otráviť vodu, pôdu i vzduch na celej planéte len preto, že niekto má pocit, že ľudí na svete je veľa a taká globálna katastrofa by sa mu celkom hodila? Z dlhodobého hľadiska rozprašovaním chemtrails a výstavbou 5G (mobilných vysielačov a silných mobilných žiaričov v blízkosti ľudí ako napr. Wi-Fi routre a smart zariadenia a smartmetre v domácnostiach) sa vytvára skutočný covidový scénár, doterajšie covidové divadlo a všetko to hranie sa na pandémiu sa javí byť iba simulácia, skúška globalistov a satanistických elít pred očakávanou skutočnou udalosťou. Ľudia by si to mali uvedomiť, spojiť sa a nájsť riešenie ako sa začať brániť!

______________________________

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!